Monday, August 13, 2012

Μήπως πρέπει να ανησυχούμε;

 Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα χθές το βράδυ ο Πάουλο Μασάδο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις ιατρικές του εξετάσεις σήμερα και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό γιατί όπως αποδείχτηκε και στο χθεσινό φιλικό με την Σπόρτινγκ η ομάδα τον έχει ανάγκη. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη να μοιράζει το παιχνίδι στην επίθεση ειδικά όταν λείπει ο Ιμπαγάσα. Ρόλος του Ιμπαγάσα φέτος θα πρέπει να είναι να μπένει για 30 λεπτά στο τέλος να κάνει τους αντίπαλους άνω κάτω όπως στο φιλικό με την Μάλαγα. Επίσης θα μας φανούν πολύ χρήσιμα και τα στημένα του Μασάδο. Ειδικά οι εκτελέσεις φάουλ όπου έχουμε να δούμε καλή εκτέλεση απο την εποχή του... Ριβάλντο

Άν και πρέπει να ομολογήσω ότι ένα σόκ το έπαθα κοιτώντας τις φωτογραφίες απο την άφιξη του...


 Όχι... δεν ήταν το μπλουζάκι του αυτό που με τρόμαξε! Ήταν η επληκτική ομοιότητα του με τον... Όσκαρ Γκονζάλεζ που μας είχε κουβαλήσει ο Ερνέστο στην πρώτη θητεία του στο λιμάνι! Κάνω λάθος; Όλο το βράδυ είχα εφιάλτες...χαχα! Δεν μπόρεσα να ησυχάσω και αποφάσησα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας! Ελπίζω να μην σας προκάλεσα και εσάς εφιάλτες μόνο! 


 Ας ευχηθούμε όλοι μαζί ο Μασάδο να αποδειχθεί Ριβάλντο (ως προς τα ποδοσφαιρικά προσόντα του) και όχι Όσκαρ! Άν και για να πώ την αλήθεια τον καημένο τον Όσκαρ τον είχαμε αδικήσει αρκετά νομίζω. Δεν ήταν κακώς παίκτης. Απλώς πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τα βάρος των 2μιση εκατομυρίων που ξοδεύτηκαν για να αποκτηθεί και που σίγουρα ήτανε υπερβολικά... όπως και ότι ήτανε επιλογή Ερνέστο... και ας πούμε την αλήθεια... όλες οι επιλογές του Βαλβέρδε αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία λόγω Ιμπάνιεθ.

Πρέπει λοιποόν να ανησυχούμε; Όχι βέβαια. Άν και η αλήθεια θα φανεί εκεί όπου τίποτα δεν μένει κρυφό. Μέσα στο γήπεδο!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG