Saturday, August 25, 2012

Μια μικρή υπενθύμιση κ.Μαρινάκη...

 Βλέποντας όσα γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στον Ολυμπιακό μου ήρθανε στο μυαλό ορισμένες εικόνες. Πιο συγκεκριμένα θυμήθηκα κάποια λόγια που είχε πεί ο Σωκράτης Κόκκαλης την ημέρα που έδινε την θέση του προέδρου του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη

 Ήταν στην συνέντευξη τύπου... λίγο πρίν ολοκληρώσει την ομιλία του ο Κόκκαλης άφησε μια πικρία για την στάση του Λαυρεντιάδη που τελευταία στιγμή αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου επειδή δεν τον συνέφερε οικονομικά... Δόξα τω Θεώ να λέμε! Φανταστείτε να ήτανε ο Λαυρεντιάδης πρόεδρος στον Ολυμπιακό.... σε χειρότερη κατάσταση απο την ... Παναθηναϊκή συμμαχία θα ήμασταν σήμερα! 


 Απο αυτό το αβέβαιο μέλλον η αλήθεια είναι πως μας έσωσε ο Μαρινάκης που εκείνη την στιγμή έβαλε πολλά λεφτά στην ομάδα. Έδωσε και συνεχίζει να δίνει μια σταθερότητα, μια σιγουριά. Γιαυτό και κανένας υγιές σκεπτόμενος οπαδός της ομάδας δεν θέλει να φύγει ο Μαρινάκης. Όμως τα τελευταία 2 χρόνια κάνει απλή διαχείριση των οικονομικών της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τον περισσότερο κόσμο. Για να τον διοικήσεις δεν αρκεί να είσαι "λογιστής". Είναι τιμή το να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού! Στην ιστορία δεν θα μείνεις για τα καράβια σου... ούτε για τις δουλειές σου. Στην ιστορία όμως θα μείνεις και θα σε θυμούνται πάντα ως πρόεδρο του Ολυμπιακού! 

 Βαγγέλη δεν θέλουμε να φύγεις. Να ξαναγίνεις αληθινός ΠΡΟΕΔΡΟΣ θέλουμε! ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ομάδας θρύλου που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 Νομίζω καλύτερα σου τα είπε ο ίδιος ο Σωκράτης εκείνη την ημέρα! Τα ξέχασες μήπως; Άν τα ξέχασες κοίτα το παρακάτω βίντεο... δές τι λέει ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας μας. Για να διοικήσεις τον Ολυμπιακό δεν αρκεί να ελέγχεις τα οικονομικά. Δεν είναι επιχείρηση ο Θρύλος! Πρέπει να έχεις ΤΡΕΛΑ με την ομάδα! Πρέπει να κάνεις ΘΥΣΙΕΣ! Δεν ζητάμε μεταγραφές των 10 και 20 εκατομυρίων.... τα αυτονόητα ζητάμε. Να καλυφθούν τα κενά που έχει η ομάδα... να αντικατασταθούν οι παίκτες που έφυγαν. 



 Καλύτερα δεν θα μπορούσε να τα πεί κανένας απο εμάς νομίζω... Έχει μείνει μια εβδομάδα ακόμη περίπου. Εκτός και αν πάμε για μεταγραφές ελεύθερων παικτών που επιτρέπονται μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη. Όμως τότε είναι σίγουρο πως η ομάδα δεν θα είναι έτοιμη με την έναρξη των αγώνων του Τσάμπιονς Λίγκ. 

 Όπως και να έχει... εγώ ότι είπα το είπα. Είναι η τελευταία φορά που αναφέρομαι στο θέμα αυτό. Αύριο η ομάδα δίνει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Μπορεί να μην είναι το δυσκολότερο παιχνίδι της σαιζόν... όπως προσπαθεί να μας πείσει ο Σάββας... αλλά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και ενώ είμαστε ανέτοιμοι ακόμη αγωνιστικά. Με τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και όλα τα υπόλοιπα ας ασχοληθεί απο εδώ και πέρα η διοίκιση... εμείς ως οπαδοί πρέπει να κάνουμε πλέον την δική μας δουλειά όπως κάνουμε κάθε χρόνο! Στήριξη στον προπονητή, τους παίκτες, την ομάδα! Όσοι έχουν την δυνατότητα να πάνε στην Βέροια και γενικά να πηγαίνουν στο γήπεδο και με τις φωνές μας να δώσουμε φτερά στους παίκτες ώστε να φτάσουμε στο 4ο αστέρι! 

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG