Saturday, September 28, 2013

Τα τάνκς του 2013 είναι τα ΜΜΕ!


 Όσο απάτη ήταν η σύλληψη των "ηγετών" και μελών της 17 Νοέμβρη... άλλο τόσο fake είναι και όσα συμβαίνουν τώρα. Είμαι ενάντια στην Χ.Α. και άποψη μου είναι οτι ΠΟΤΕ δεν θα έπρεπε να είχε μπεί αυτό το κόμμα στην Βουλή. Όμως οι ίδιοι που το επέτρεψαν επειδή τότε τους συνέφερε... είναι οι ίδιοι που τώρα τους "θυσιάζουν"... επειδή έτσι συμφέρει τώρα.



 Μισώ τον φασισμό. Έχω μεγαλώσει στην Γερμανία και έχω δεί τι σημαίνει ναζισμός. Έκαιγαν τα σπίτια απο γείτονες μου τούρκους... μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι και έχουν λίγο πιο σκούρο δέρμα... Η γερμανική κοινωνία αντέδρασε και "φιλτράρισε" τους ναζιστές. Πλέον δεν τολμάνε ούτε την λέξη "Χίτλερ" να αναφέρουν... το θεωρούν ταμπού! Έτσι η Γερμανία πλέον είναι μια πολυπολιτισμική χώρα όπου όλοι ζούν μαζί με σεβασμό.

 Στην Ελλάδα δεν νικήσαμε τον φασισμό... Το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν "θόρυβο" για να στρίψουμε το κεφάλι μας προς τα εκεί ώστε αυτοί χωρίς να τους "κοιτάμε" να μπορούν να κάνουν την "δουλειά" τους ανενόχλητοι...

 Χαίρομαι που η Χ.Α. επιτέλους αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε απ'την αρχή.... ώς μια επικύνδινη εγκληματική και φασιστική οργάνωση. Όμως ακόμη και άν διαλυθεί... οι άνθρωποι που την ψήφισαν είναι ακόμη εδώ.... και μπορεί πολλοί να την ψήφισαν απο αντίδραση ή απο άγνοια ή για ένα σωρό άλλους λόγους... όμως υπάρχουν και πολλοί που είναι το ίδιο άρρωστοι με όσους έχουν συλληφθεί... και ζούν ανάμεσα μας! Αλήθεια τί θα γίνουν αυτοί τώρα; Τί θα ψηφίσουν;

 

Και επειδή έφτασα στην ουσία... δλδ το "τί θα ψηφίσουν;"... ετοιμαστείτε για εκλογές! Ευκαιρία είναι... έτσι Αντωνάκη;
 

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία... Δικτατορία έχουμε. Μας δίνουν την ψευδαίσθηση οτι ψηφίζουμε και ότι έχουμε δύναμη. Χαχα........ καλό αστείο... Η διαφορά με την χούντα είναι οτι τα όπλα τους πλέον εξελίχθηκαν. Δεν είναι τα τάνκς... είναι τα ΜΜΕ!!!!



Υ.Γ.: Μην πιστέυετε όλα όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και υπολογιστές και να πάτε για ψάρεμα. Και άν δεν σας αρέσει το ψάρεμα τότε απλώς κλείστε το ίντερνετ, βάλτε τα ακουστικά στα αυτιά, βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι.. και ονειρευτείτε ό,τι γουστάρετε. Πιστέψτε με τα όνειρα σας θα είναι πιο αληθινά απο όσα ζούμε τώρα!




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG