Tuesday, September 17, 2013

Έμποροι ναρκωτικών στήνουν αγώνες NBA!!!


 Σύμφωνα με τον Brian Tuohy και το τελευταίο του βιβλίο (Larceny Games: Sports Gambling, Game Fixing and the FBI) παίκτες των Νιου Γιορκ Νικς που ήταν εθισμένοι στην κοκαΐνη έστηναν παιχνίδια για εμπόρους ναρκωτικών.





 Πιο συγκεκριμένα ο συγγραφέας αναφέρει ότι παίκτες της ομάδας των Νικς της σεζόν 1981-82 έστηναν τα παιχνίδια για τους εμπόρους ναρκωτικών και ότι όλες αυτές οι πληροφορίες έφτασαν μέχρι και στο FBI.

 Ο έμπορος ναρκωτικών έπαιζε στοιχήματα 300 δολαρίων σε κάθε παιχνίδι, αλλά τον Ιανουάριο του 1982 άρχιζε να παίζει στοιχήματα των 10.000 δολαρίων υπέρ των αντιπάλων των Νικς.

 Ως τον Μάρτιο του ίδιους έτους, ο ντίλερ είχε κερδίσει τα έξι από τα εφτά μεγάλα στοιχήματα που είχε παίξει, ενώ παράλληλα συνέχιζε να παίζει τα γνωστά 300 δολάρια σ’ άλλα παιχνίδια. 


 Για όλες αυτές τις κατηγορίες ποτέ δεν άνοιξε κάποια υπόθεση στο FBI, ενώ ο πρώτος σκόρερ των Νικς εκείνη την περίοδο, Michael Ray Richardson έχει αρνηθεί τις κατηγορίες. Για την ιστορία, η ομάδας της Νέας Υόρκης τέλειωσε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 33-49.

Πηγή: http://www.superbasket.gr/permalink/188371.html


 Προσωπικά στο NBA συμπαθώ 2-3 ομάδες και μία απο αυτές είναι οι Νίκς και διαβάζοντας κάτι τέτοιο νιώθω λύπη αλλά και ... οργή! Διότι δεν το θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ απίθανο όχι απλώς να είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά να συμβαίνουν ακόμη και σήμερα σε πολύυυυυυυ μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα!!! Και δεν εννοώ συγκεκριμένα την ομάδα των Νίκς... ούτε καν το NBA... εννοώ γενικότερα τον επαγγελματικό αθλητισμό και οτιδήποτε έχει σχέση με στοιχήματα!!! 

 Ποιός Μάκαρος... ποιός Μπέος.... ψαράκια είναι σε σχέση με τους καρχαρίες που "βασιλεύουν" και βρωμίζουν τα αθλήματα που αγαπάμε! Ειδικά όσοι ασχολείστε με το "άθλημα" του στοιχήματος ξέρετε καλά τι λέω.... 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG