Monday, September 2, 2013

Πέντε σχόλια για τον "Φέτφα"!

Λίγα λόγια για Φέτφα...



1. Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου ό,τι καλύτερο σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή! Μακάρι να αποδείξει οτι και η Ελλάδα βγάζει καλούς επιθετικογενείς παίκτες και σε 2 χρόνια να παίζει στην Μπαρτσελόνα! Τον έχει ανάγκη και η εθνική, όπου θεωρώ πως πρέπει να παίζει συνέχεια!

2. Έκανε καλά ο Ολυμπιακός που τον έδωσε; Καλά έκανε!!!! Διότι α) Εδώ και 4-5 χρόνια (πως περνάν τα χρόνια έ;) που "δοκιμάζεται" δεν κατάφερε να καθιερωθεί! Και κανένας απο τους 4 προπονητές που πέρασαν απ'τον Ολυμπιακό δεν τον έβαλε σταθερά βασικό και το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάντος στην εθνική παρά τα καλά μάτς που είχε κάνει όταν τον κάλεσε τις πρώτες φορές! Γιατί; Δεν έχω ιδέα.... Όμως κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει! β) Στα 23 ΔΕΝ είναι ταλέντο. Είναι ένας προικισμένος ποδοσφαιριστής που όμως έχει κάποιες σημαντικές αδυναμίες για την θέση που παίζει με μεγαλύτερη αδυναμία πως δεν μπουκάρει στην περιοχή αλλά και το πολύ κακό τελείωμα φάσεων που έχει. γ) Τα 4 εκ. ευρώ με επιπλέον 25% ποσοστό μεταπώλησης είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ λεφτά για έναν αναπληρωματικό από την Σούπερλιγκ... Διότι ακόμη και ο βασικότατος Αμπντούν έφυγε με μόλις 2 εκ. ενώ και για τον Μήτρογλου η Σασσουόλο πως την λένε πρόσφερε μόλις 4 εκ. και κάτι ψιλά και το θεώρησε και προτασάρα μάλιστα.....

3. Ο Ολυμπιακός έχει πλήρες ρόστερ.., έγιναν πολύ καλές μεταγραφές! Τί να κάνουμε... και εγώ τον αγαπάω τον Φέτφα και ήθελα για το γαμώτο να τον δώ έστω ΜΙΑ σαιζόν να βγάζει μάτια στον Ολυμπιακό πρίν φύγει. ΟΜΩΣ άν δεν έβγαζε;;; Υπάρχουν αρκετοί παίκτες για τις θέσεις των χάφ/εξτρέμ κτλ.... δύσκολα θα έβρησκε τον χώρο που ήθελε.

4. Ο άνθρωπος ΠΙΕΣΕ ο ίδιος του να φύγει και καλά έκανε!!! Έφτασε τα 23 και τα... περιθώρια στενεύουν! Λογικό είναι να θέλει να αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, να εξελιχθεί, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του αλλά και να ΧΑΡΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!! Ειδικά ένας ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του Φέτφα που δεν είναι "εργάτης" αλλά "καλλιτέχνης" στο γήπεδο... θέλει να απολαμβάνει αυτό που κάνει!

5. Θα πετύχει στην Τζένοα; Θα επιστρέψει στην Ελλάδα για κανέναν Άρη όπως ο Νίνης πήγε στον Παοκ; Τί να πώ... Ελπίζω να τα καταφέρει! H Τζένοα δεν έχει πολλά ακραία χάφ/εξτρέμ. Βασικό της δεξί χάφ είναι ο 31 ετών Μάριο Σαντάνα. Και ο λόγος που δεν έχει πολλούς ακραίους είναι απλός. Ο Λιβεράνι παίζει ένα "περίεργο" 4-3-2-1. Σύστημα "χριστουγεννιάτικο δένδρο" για τους "μανατζερικούς"... Οπότε δεν ξέρω για πού ακριβώς τον προορίζει τον Φέτφα. Άν τον βάλει στην 3άδα των κεντρικών χάφ... θα περάσει δύσκολες στιγμές. Άν τον βάλει ώς έναν απο τους 2 πίσω απο τον Τζιλαρντίνιο τότε πρέπει επιτέλους να μάθει να σκοράρει διότι αλλιώς... ciao!!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG