Thursday, September 19, 2013

Τα μεγάλα ταλέντα του φετινού Τσάμπιονς Λίγκ!


 Τα αστέρια του μέλλοντος. Ή μήπως είναι ήδη αστέρια; Οι καλύτεροι παίκτες του φετινού Τσου Λου που είναι γεννημένα απο το 1992 και μετά! Δείτε την παρακάτω λίστα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για ποιός είναι ο καλύτερος!

Μάριε Γκέτσε

Ακόμη δεν έχει επανέλθει απ'τον τραυματισμό του. Η Μπάγιερν έκανε την έκπληξη και τον "έκλεψε" απο την αντίπαλη Ντόρτμουντ λίγο πρίν τον περσινό μεγάλο τελικό! Η Ντόρτμουντ τον αντικατέστησε άξια με δύο παικταράδες, τους Ομπαμεγιάνγκ και Μικιταριάν! Η Μπάγιερν προς το παρόν περιμένει να δεί τον μικρό να γίνεται ο δικός της "Μέσι"!


Νεϊμάρ

Θέλει να γίνει το μεγάλο αστέρι που όλος ο πλανήτης περιμένει. Ο βραζιλιάνος Νεϊμάρ τα δίνει όλα για να πετύχει στην Μπάρτσα. Σίγουρα μπορεί να μάθει πολλά απο τον κορυφαίο Μέσι!


Τζάκ Γουίλσαϊρ 

Ο νεαρός άγγλος μέσος της Άρσεναλ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα έχει μεγάλλο μέλλον μπροστά του.


Ματίγια Νάστασιτς

Ο σέρβος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη καθιερωθεί στην Μάντσεστερ Σίτυ και αποτελεί μια απο τις μεγάλες ελπίδες της Σερβίας για το μέλλον


Βίκτορ Φίσερ

Ο 19χρονος δανός αποτελεί ήδη σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Άγιαξ και προσπαθεί να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ώς ένα απο τα μεγάλια αστέρια!


Λέον Γκόρετζκα

Ο 18χρονος γερμανός μέσος μετακόμισε στο Γκέλσενκιρχεν και την Σάλκε το φετινό καλοκαίρι απο την γειτονική Μπόχουμ και σύμφωνα με τον πρώην προπονητή του Πέτερ Νόιρουρερ "αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων 100 ετών!". Για να δούμε...


Γιούλιαν Ντράξλερ

Η μεγάλη ελπίδα των οπαδών της Σάλκε. Έχει δείξει πως είναι παικταράς και προσωπικά θεωρώ πως είναι το ίδιο καλός με τον Μάριο Γκέτσε! Είμαι βέβαιος πως θα αποτελέσει σημαντικό στέλεχος και για την εθνική Γερμανίας.


Άλεξ Όξλεϊ Τσάμπερλεϊν

Ένα απο τα τόπ ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πολύ γρήγορος με εκπληκτική τεχνική και ένας απο τους λόγους που ο Κάμπελ δεν είχε χώρο στο φετινό ρόστερ της Άρσεναλ. Ο Βενγκέρ τον πιστεύει πολύ και ο κόσμος τον λατρεύει.


Πόλ Πογκμπά

Ο νεαρός γάλλος μέσος έχει ήδη πάρει θέση στο κέντρο τηα Γιούβε και αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα όπλα της.


Γιούρι Τίλεμανς

Ένας απο τους νεαρότερους παίκτες του φετινού Τσου Λου! Στα 16 του είναι ένας απο τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ και θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε ώς αντίπαλο του Ολυμπιακού.


Νταβιντ Αλάμπα

Ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής! Πολύ γρήγορος με εξαιρετική τεχνική και πολύ καλό σούτ. Στην Μπάγιερν αγωνίζεται ώς αριστερό μπάκ πίσω απο τον Ριμπερί με τον οποίο συνδιάζεται άψογα. Στην εθνική Αυστρίας είναι ήδη ηγέτος και παίζει ως αριστερό χάφ. Πιστεύω πως θα δούμε ακόμη πολλά απο τον μικρό!


Έλ Σαράουι

Το διαμάντι της επίθεσης της Μίλαν. Ένας απο τους καλύτερους νεαρούς επιθετικούς της Ευρώπης!


Φρέντ

Η Σαχτιάρ ξόδεψε 15 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει απο την Πόρτο Αλέγκρε. Το άν τα αξίζει θα το δείξει το μέλλον.


Μοχάμεντ Σαλά

Ο διεθνής νεαρός αιγύπτιος έστειλε με τα γκόλ του την Βασιλεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Χθές ήταν απο τους βασικούς συντελεστές της τεράστις νίκης της ομάδας του μέσα στην έδρα της Τσέλσυ. Μαζί με τους Σιό και Στρέλερ αποτελούν ένα πολύ δυνατό τρίγωνο!

Μαρκίνιος

Ένα απο μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Η Παρί πλήρωσε 31,4 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει απο την Ρόμα. Στο πρώτο ημίχρονο τον έκανε γιογιό ο Βάις όμως δυστυχώς ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το 4ο γκόλ της Παρί μέσα στο Καραϊσκάκη.


Ντάνι Καρβαγιάλ

Η Ρεάλ τον είχε δώσει πέρυσι στην Λέβερκουζεν όμως μετά την εκπληκτική σαιζόν που έκανε φέτος τον πήρε πίσω. Έχει κερδίσει ήδη την θέση του δεξιού μπάκ της Ρεάλ.


Χουάν Κιντέρο

Σκόραρε 3 γκόλ στο φετινό μουντιάλ νέων για την εθνική Κολομβίας. Ο πολυσύνθετος επιθετικός της Πόρτο Χουάν Κιντέρο.


Στεφάν Βαρανέ

Ήδη απο την περσινή σαιζόν ήταν κατα διαστήματα βασικός στην Ρεάλ. Άλλο ένα απο τα αστέρια των μαδριλένων.

Τζόν Ολά

Ένα απο τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαικού κυπέλου νέων του 2013. Ο ολλανδός επιθετικός της Μπενφίκα Τζόν Ολά που ελπίζω εναντίον του Ολυμπιακού να μην δείξει το ταλέντο του.


Λάζαρ Μάρκοβιτς

Σας τον είχα αναφέρει απο τον Ιανουάριο στην λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα κάτω των 18 ετών (5η θέση). Ο σέρβος αριστερός χάφ/εξτρέμ ακούγονταν πως θα υπογράψει στην Τσέλσυ, ενώ τον ήθελε και η Άρσεναλ. Τελικά κατέληξε για 10 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα. Σε 3 εμφανίσεις μέχρι στιγμής έχει ήδη 2 γκόλ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα πορτογαλίας και θα είναι ένα απο τα όπλα της Μπενφίκα απέναντι στον Ολυμπιακό.


Μάρκο Βεράτι

Απο πέρυσι αγωνίζεται στην Παρί με επιτυχία. Ο νεαρός ιταλός μέσος Μάρκο Βεράτι.


Αλεξάνταρ Μίτροβιτς

Άλλος ένας σέρβος. Όπως βλέπετε ταλέντα υπάρχουν στην Σερβία. Αρκεί να επιλέξεις τα σωστά... Αποτελεί την μεγάλη ελπίδα για την επίθεση της Άντερλεχτ και σε 2 εμφανίσεις έχει πετύχει 2 γκόλ ενώ έχει δώσει και 2 ασίστ! Μόλις 19 ετών.


Χοσέ Χιμένεζ

Έδωσε το ντεμπούτο του απέναντι στην Αλμέρια. Ο 18 ετών αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε απο την Ουρουγουάη και θέλει να καθιερωθεί στην Ευρώπη. 


Βίλφριντ Ζάχα

Ένα απο τα τεράστια ταλέντα της Μάνστεστερ Γιουν. Ακόμη δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες όμως έχει τα προσόντα για να καθιερωθεί στο μέλλον. Αποκτήθηκε απο την Κρύσταλ Πάλλας.


Τζόελ Κάμπελ

Ναι! Είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Κάμπελ που παίζει στον Ολυμπιακό δανεικός απο την Άρσεναλ έχει δείξει ήδη πως διαθέτει και τεχνική και ταχύτητα και κυρίως ψυχή και ο Αρσέν Βενγκέρ τον παρακολουθεί στενά αφού τον πιστεύει πολύ.


Γκάμπριελ Ιάνκου

Ο 19χρονος επιθετικός μέσος της Στεάουα Βουκουρεστίου σκόραρε 2 φορές στα προκριματικά του Τσου Λου και αποτελεί ήδη σημαντικό στέλεχος της ομάδας του.


Μπερνάρντ Καλντέιρα Ντουάρτε

Ή σκέτο Μπερνάρντ! Τον αριστερό μπάκ/χαφ κυνηγούσαν πολλές ομάδες όμως τελικά κατέληξε στην Σαχτιάρ η οποία έδωσε στην Ατλέτικο Μινέιρο 25 εκ. ευρώ για τον 21χρονο βραζιλιάνο που έχει και ισπανικό διαβατήριο.


Μπέρντ Λένο

Ο μοναδικός τερματοφύλακας της λίστας μας και ένας απο τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες της Ευρώπης. Ο γεννημένος του 1992 Μπερντ Λένο αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Λέβερκουζεν εδώ και περίπου 2 χρόνια! Μία απο τις λύσεις για το μέλλον της εθνικής Γερμανίας. Όμως ειδικά στην θέση του τερματοφύλακα οι γερμανοί έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές (Νόιερ, Άντλερ, Βίζε, Βάιντενφελερ, Μπάουμαν, Τέρ Στέγκεν, Τσίλερ, Τράπ κ.α.). 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG