Thursday, September 26, 2013

Εντιγκά, Ολαϊτάν και Γιαταμπα(ζα)ρέ...


 Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 τον Φωκικό σε ένα μάτς προπόνηση για την συνέχεια. Ένα μάτς που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό προετοιμασίας. Όμως μερικά συμπεράσματα μπορούν να βγούν ακόμη και απο ένα τέτοιο παιχνίδι. Όποιος θέλει μπορεί να δεί εδώ τα γκόλ.


  Χαίρομαι που επέστρεψε ο Αβραάμ. Μακάρι να είναι σύντομα πανέτοιμος γιατί η ομάδα τον έχει τρελή ανάγκη. Και για να δέσει η άμυνα αλλά και για λόγους ψυχολογίας. Είναι αλλιώς όταν παίζεις με τον αρχηγό σου στο γήπεδο!

 Ο Κάμπελ θάναι κρίμα άν έπαθε κάτι σοβαρό... δεν έχω δεί ακόμη τι ακριβώς έχει. Ο Ολαϊτάν πάντως αξίζει ευκαιρίες άν και προσωπικά τον γουστάρω πίσω απο τον επιθετικό και όχι στα άκρα. Έκανε άλλο ένα καλό παιχνίδι αλλά το είχε δείξει απ'το καλοκαίρι πως αξίζει ευκαιρίες! Είναι και σοβαρό παιδί και δουλεύει χωρίς να διαμαρτύρεται που δεν παίζει. Δείτε τις δηλώσεις του.

 Τα 2 γκόλ του Σέποβιτς δεν μου λένε τίποτα. Δεν λέω οτι δεν είναι καλός. Απλώς απο αυτά τα γκόλ συμπέρασμα δεν μπορεί να βγεί! Διαβάζω σχόλια όπως "killer". Ρε παιδιά... με τον Φωκικό παίζαμε!



 Ο Εντιγκά φάνηκε απ'την πρώτη στιγμή πως είναι παικταράς και όταν εγώ φώναζα να μπεί με την Παρί στο ημίχρονο μου λέγατε οτι δεν έχει μάτς..... Και όμως... θα είχε δέσει το κέντρο. Εντιγκά, Σάμαρης και Μασάντο με βάση τα όσα έχουμε δεί μέχρι στιγμής πιστεύω πως μπορούν να αποτελέσουν ένα δυνατό κέντρο. Εγώ αυτήν την 3άδα θα επέλεγα πάντως.
Για μένα δεν πρέπει να ξαναβγεί απ'την ομάδα.
 
 Σε αντίθεση με τον φιλαράκο του τον Γιαταμπαρέ. Κάποιοι πρίν έρθει τον φώναζαν Γιαταμπα(ζα)ρε! Τότε διαφωνούσα γιατί δεν τον είχαμε δεί ακόμη... Όμως άν συνεχίσει έτσι βλέπω να του κολλάει το παρατσούκλι! Για να δούμε... μακάρι να βελτιωθεί. Μερικά πράγματα φαίνονται με την πρώτη ματιά, όμως λέω να περιμένουμε λίγο ακόμη. Έχει και ένα θέμα με τις κίτρινες... Το γκόλ που πέτυχε μπορεί να ήταν περισσότερο απο τύχη... όμως το πέτυχε! Δηλαδή και μόνο που ήταν στην φάση είναι θετικό. Νέος Τουρέ όπως τον διαφήμιζαν όταν αποκτήθηκε δεν πιστεύω να γίνει. Όμως ίσως βοηθήσει περισσότερο απ'ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής.

 Ά ρε Ίμπα!!! Είσαι παικταράς!!!! Μπήκε στο 2ο ημίχρονο και έβγαλε μάτια. Μοίρασε ασίστ! Σκεφτείτε να τον είχε βάλει με τον Παναιτωλικό... θα είχε μείνει το μηδέν ή θα είχαμε σκοράρει; Σίγουρο δεν είναι τίποτα... όμως πόσο πιο απλό θα ήτανε με τον "Κάνιο" στο γήπεδο να ανοίξεις την άμυνα των αντιπάλων! Εγώ φώναζα να τον ανανεώσουν το καλοκαίρι και χαίρομαι που το έκαναν. Πρώτον γιατί μπορεί να βοηθήσει... και δεύτερον γιατί μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ!!!!! "Αντι-Ιμπαγάσα" υπάρχουν.... Σωστή επιλογή πρέπει να γίνει απλώς! Ο Βερδού που είχε ζητήσει ο Μίτσελ... νομίζω ήταν ένας τέτοιος... έχετε δεί τι κάνει φέτος; Τον είδα με την Μπέτις... παικταράς!



 Ο Μεντζανί ακόμη και με τον Φωκικό κακός ήταν... δηλαδή έλεος ρε φίλε!!! Και με αυτόν ανέβηκε η Μονακό κατηγορία; Σκεφτείτε τι χάλι είναι η Λίγκ 2 χαχα. Άν και προσωπικά νομίζω πως δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα. Δεν ξέρω γιατί... Όμως στο ποδόσφαιρο η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή είναι το Α και το Ω! Νομίζω έχει ένα θεματάκι με τον Μίτσελ... Τυχαίο είναι που δεν τον γούσταραν τον Μίτσελ ούτε ο Αμπντούν, ούτε ο Τζεμπούρ; Και ο Μεντζανί αλγερινός είναι... και όταν υπέγραψε ειλικρινά είχα σκεφτεί "είναι δυνατόν;" ακριβώς λόγω καταγωγής και επειδή έβλεπα τα προβλήματα του Μίτσελ με τους 2 άλλους αλγερινούς... Για να δούμε...

 Ο Μέγιερι έκανε λάθη όμως οι τερματοφύλακες για να κριθούν σοβαρά πρέπει να έχουν ρυθμό και ψυχολογία. Ο Μέγιερι δεν έχει τίποτα απο τα δύο. Πιστεύω οτι τον Ιανουάριο θα προσπαθήσουν αν τον πουλήσουν. Όμως όσο δεν παίζει είναι πολύ δύσκολο!!! Σίγουρα μετάνιωσαν που δεν δέχτηκαν πέρυσι τα 2 εκ. που έδινε η Έβερτον. Πλέον ούτε τα μισά δεν μπορούν να πάρουν.



 Ο Ίσσα ρωτούμενος γιατί δεν εκλεισαν οι Εντιγκά και Γιαταμπαρέ νωρίτερα ώστε να είναι το ρόστερ έτοιμο.... απάντησε ουσιαστικά "Υπήρχε περίπτωση να μας κάτσουν ορισμένες μεγάλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών... και έτσι κάναμε υπομονή και τους περιμέναμε....". Έ και αφού μας έφτυσαν στο τέλος πήραμε ό,τι έκατσε...... Ρε Ίσσα... ρε αγόρι μου.... ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ!!!! Αλήθεια... υπάρχει ακόμη έστω και ένας που να πιστεύει οτι "αφεντικό" είναι ο Καρεμπέ και όχι ο Ίσσα; Όχι... το λέω γιατί όταν εγώ το είχα γράψει πρώτος απο την μέρα της παρουσίασης τους... κάποιοι με κράξανε άσχημα οτι κάνο κακό και οτι είμαι πονηρός και άλλα τέτοια...

 Ρομπέρτο και Εντιγκά... πρέπει να μείνουν οπωσδήποτε. Για τον Εντιγκά είναι απλό. Σκάς την οψιόν και τον παίρνεις! Για τον Ρομπέρτο όμως είναι δύσκολο.... Ο Ίσσα είπε οτι ο Ρομπέρτο θέλει να μείνει... Ο ίδιος του όμως άλλα είχε δηλώσει όταν ήρθε!!! Και είναι και λογικό... Άν μπορείς να είσαι βασικός στην Ατλέτικο τότε γιατί να κάτσεις στην Σούπερλιγκ;;;; Και η Ατλέτικο τον παρακολουθεί στενότατα!!!


 Να το ξαναπώ για Αβραάμ-Μανωλά; Το έχω πεί 1000άδες φορές.... ΑΥΤΟ είναι το βασικό μας δίδυμο! Απο την περασμένη σαιζόν το γράφω....Εντωμεταξύ το έγραψα και προχθές... θέλω πολύ να δώ τον Μιγκέλ Τόρες όταν θα είναι έτοιμος. Κάτι μου λέει οτι θα πάρει την θέση του δεξιού μπάκ μόλις γυρίσει. Μπορεί να βοηθήσει παντού στην άμυνα όμως. Ακόμη και στα χάφ.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG