Friday, March 8, 2013

Οι 10 φανέλες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αγγλία!


 Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιές είναι οι φανέλες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αγγλία; Όχι; Δέν έχει σημασία! Εγώ το έκανα για εσάς... 

10. Λούκας Ποντόλσκι - Άρσεναλ

Ο γερμανός έχει κλέψει τις καρδιές των οπαδών των κανονιέρηδων με τις εμφανίσεις (και την εμφάνιση...) του και οι πωλήσεις της φανέλας του αποτελούν το 2,1%  όλων των πωλήσεων στην Αγγλία.


 9. Κούν Αγκουέρο - Μαν Σίτυ

Ο νεαρός αργεντίνος με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις έχει γίνει βασικό στέλεχος της Σίτυ και οι φανέλες του καλύπτουν το 2,2% όλων των πουλημένων φανελών στην Μ.Βρετανία.


8. Φερνάντο Τόρρες - Τσέλσυ 

Μπορεί να μην βρίσκεται στην ίδια τρομερή κατάσταση όπως στο παρελθόν σε Ατλέτικο και Λίβερπουλ όμως συνεχίζει να έχει πάρα πολλούς φάνς (ιδιαίτερα στο γυναικείο φύλο) και οι πωλήσεις της φανέλας του καλύπτουν το 2,5% της συνολικής αγοράς.


7. Πώλ Σκόουλς - Μαν Γιουνάιτεντ

Αποτελεί ίνδαλμα για τους οπαδούς των "μπέμπηδων" παρά την ηλικία του και οι πωλήσεις απο την φανέλα του φτάνουν το 2,7% όλων των πωλήσεων.


6. Έντεν Χάζαρντ - Τσέλσυ

Η Τσέλσυ ξόδεψε 40 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και ο βέλγος της τα ξεπληρώνει... και όχι μόνο με τις εμφανίσεις του! Οι φανέλες του αποτελούν το 3,1% των συνολικών πωλήσεων και η Τσέλσυ σίγουρα είναι πολύ ικανοποιημένη απο αυτό.


5. Λουίς Σουάρεζ - Λίβερπουλ

Ο Σουάρεζ αποτελεί ίνδαλμα για τους οπαδούς της Λίβερπουλ και το αποδεικνύουν αγοράζοντας σε τρελούς ρυθμούς την φανέλα του! Έτσι οι πωλήσεις της φτάνουν το 3,6% όλων των πωλήσεων.


4. Σίνζι Καγκάβα - Μαν Γιουνάιτεντ

Ένα όνομα που ίσως να μην περίμεναν πολλοί να δούμε σε τόσο υψηλή θέση αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Μάντσεστερ έχει αμέτρητους οπαδούς και στην Ιαπωνία και φυσικά σε ολόκληρη την Ασία. Ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε απο την Ντόρτμουντ για 15 εκ. ευρώ έχει σίγουρα βγάλει ήδη τα λεφτά του και με την απόδοση του στο γήπεδο αλλά πολύ περισσότερο χάρη στις πωλήσεις που κάνει το τμήμα μάρκετινγκ εξαιτίας του! Οι πωλήσεις απο τις φανέλες του αγγίζουν το 5,8% του συνολικού τζίρου σε ολόκληρη την Αγγλία!


3. Γουέιν Ρούνεϊ - Μαν Γιουνάιτεντ

Το ...χάλκινο μετάλλειο πάει στον Ρούνεϊ! Είναι ο 3ος ποδοσφαιριστής της λίστας τοπ 10 που παίζει στην Μάντσεστερ και... όχι ο τελευταίος κάτι που δείχνει πόσο πολλούς οπαδούς έχει η Μάντσεστερ Γιουν.  Φυσικά και ο Ρούνεϊ είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορούν να ταυτιστούν πάρα πολλοί βρετανοί και αυτό φαίνεται απο τον αριθμό πωλήσεων της φανέλας του που καλύπτει το 6% των συνωλικών πωλήσεων.


2. Στήβεν Τζέραρντ - Λίβερπουλ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ είναι το αγαπημένο παιδί των οπαδών της και έχει φάνς σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι μόνο έκπληξη δεν προκαλέι το ό,τι βρίσκεται στην 2η θέση. Οι πωλήσεις της φανέλας του φτάνουν το εκπληκτικό ποσοστό των 8,2%.


Και στην πρώτη θέση βρίσκεται οοοοοοοοοοοοοο.... (ακούγονται τύμπανα που χτυπάνε ρυθμικά)...

1. Ρόμπιν Φαν Πέρσι - Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα λεφτά που έδωσε ο τσίχλας υγγνώμη ο Φέργκιουσον...) για να αποκτήσει τον ολλανδό έπιασαν τόπο! Για να είμαστε ειλικρινείς... μάλλον πέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των ανθρώπων της Μάν Γιουν. Πέρα απο τις τρομερές εμφανίσεις του οι πωλήσεις της φανέλας του σπάνε κάθε ρεκόρ και αποτελούν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσοστό του 25,4%. Δηλαδή κάθε 4ος οπαδός αγοράζει φανέλα Φαν Πέρσι κάτι που δείχνει οτι οι φανέλες του είναι περιζήτητες ακόμη και απο οπαδούς άλλων ομάδων!!!

 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG