Wednesday, March 27, 2013

Βλάντιμιρ Ντισλιένκοβιτς ... ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακου;


 Εδώ και καιρό σας είχα γράψει πως θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη έναν εξαρετικό τερματοφύλακα. Μόλις ήρθε ο Μίτσελ στην ομάδα ένας απο τους πρώτους παίκτες που ζήτησε για την νέα σαιζόν ήταν τερματοφύλακας, συμφωνώντας απόλυτα μαζί μου. Έτσι έχει ξεκινήσει το "σκανάρισμα" που λέει και ο Ντάρκο... 

 Ώς εδώ όλα καλά. Όμως φυσικά η "βρώμα" οτι ο Ολυμπιακός ψάχνει τερματοφύλακα κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην πιάτσα των μάνατζερ με αποτέλεσμα καθημερινά να προτείνονται αρκετά ονόματα κυρίως απο την ισπανική αγορά την οποία μάλλον προτιμά ο Μίτσελ. Ξαφνικά όμως έχει γίνει μια στροφή... και ακούγεται πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει και στην αγορά της ανατολικής Ευρώπης... ή για να τα λέμε όπως πραγματικά είναι... ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε δράση!

 Έτσι ένας απο τους τερματοφύλακες που εξετάζονται για την νέα σαιζόν είναι ο Βλάντιμιρ Ντισλιένκοβιτς. Τί δεν τον γνωρίζετε; Μα πώς είναι δυνατόν; Δεν γνωρίζετε τον ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΙΣΤ;;;; Ντροπή ρε παιδιά... Δεν πειράζει όμως... αρκεί που τον γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού. 

 Ά ναί... ξέχασα να αναφέρω μια μικρή ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.... Ο Βλάντιμιρ έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν... έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Φέισα και Πάντελιτς!!!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει να πώ περισσότερα;

 

Υ.Γ.: Ο Σκεπάνοβιτς για αντι-Μήτρογλου; Ώχ τι έχουμε να δούμε ακόμη..... Αλλά θα ξαναπώ κάτι που έχω γράψει αρκετές φορές. Αυτο το καλοκαίρ θα κριθούν και πολλά και πολλοί!!! Και άν νομίζουν πως θα ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ τα πάντα... με αυτό το πλευρό να κοιμούντε... ο λαός του Ολυμπιακού είναι υπερήφανος και δεν θα ανεχτεί να μικρένουν ακόμη περισσότερο την ομάδα!


Υ.Γ.2: Και επειδή ανέφερα τον Φέισα... Όπως μας ενημερώνουν τα ΜΜΕ χθές στο παιχνίδι της εθνικής Σερβίας με την αντίστοιχη της Σκωτίας ήτανε ένας απο τους καλύτερους στην νίκη της πρώτης με 2-0. Το παιχνίδι δεν το είδα οπότε δεν έχω προσωπική άποψη. Απλώς είναι λίγο περίεργο που σύμφωνα με τα ΜΜΕ πάντα σκίζει με την εθνική του ενώ με τον Ολυμπιακό είναι... μέτριος.

 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG