Tuesday, November 1, 2011

Ήρθε η ώρα του Μέγιερι!

Βασικός ο Μέγιερι στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Βρισκόμαστε μέσα στην μέση του παιχνιδιού και ο Ολυμπιακός χάνει 1-0 έχοντας δεχτεί ένα γκόλ όπου πιθανόν φταίει και ο Ούγγρος. Η αλήθεια είναι ότι δίχνει κάπως ψαρωμένος. Λογικό είναι αυτό. Το θέμα είναι πως ότι και να συμβεί σήμερα είτε ο Ολυμπιακός γυρίσει το μάτς και πάρει την νίκη με τρελή απόδοση του Μέγιερι είτε φάει άλλα 3-4 γκόλ ο μικρός (21 ετών..) πρέπει να στηριχτεί! Πρέπει στο επόμενο μάτς στο Χαριλάου να είναι και πάλι κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας! Αλλιώς πάει... τον έκαψες! Μόνο έτσι θα φανεί αν αξίζει να στηριχτεί η ομάδα πάνω του ή αν πρέπει τον Ιανουάριο να φέρει άλλον για βασικο! Τον Δασκαλάκη ούτως η άλλως ΔΕΝ τον υπολογίζει ο Βαλβέρδε! 




Και επειδή ένα μάτς δεν τελειώνει στο 40΄ όπου βρίσκετε τώρα το παιχνίδι.... ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ!!!!


Συγκεκριμένα το θεωρώ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι η ομάδα με καποιο τρόπο θα το βάλει το γκόλ.... γιαυτό έχει τεράστια σημασία να μην δεχτεί πίσω δεύτερο γκόλ! 


ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ.....








Δεν νομίζω να σας έχει λείψει ο Κοστάντσο;



Edit: Ο Ολυμπιακός τέλειωσε το μάτς χάνοντας 1-0 και χωρίς να εντυπωσιάσει. Έχει μείνει ένα συναίσθημα του γαμώτο! Ότι δήλαδή θα μπορούσα να είχε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Πλέον στόχος είναι η τρίτη θέση και με νίκη στο Καραισκάκη με την Άρσεναλ νομίζω ότι θα την πάρει ότι και να γίνει στο μάτς με την Μαρσέιγ. Αν και μια ισοπαλία στην Γαλία σίγουρα θα βοηθούσε. Ένα απο τα θετικά σήμερα ήτανε η παρουσία του κόσμου! Μπράβο στα παιδιά! Θετικός ήτανε σε γενικές γραμμές και ο Μέγιερι. Θα φανεί στο μέλλον τι εξέλιξη θα έχει!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG