Friday, November 4, 2011

Κυβέρνηση Ενότητας Greek Bulldog!

 Και ενώ όλοι περιμένουν να δούν αν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο Παπανδρέου που αρνείται να παραιτηθεί... και ενώ πολλοί σκέφτονται ως μοναδική λύση μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας... σχεδιάσαμε και εμείς την μοναδική κυβέρνηση που θεωρούμε ικανή να βγάλει την χώρα απο το αδιέξοδο που βρίσκεται αυτήν την στιγμή!



Πρωθυπουργός: Ο κάθε σωοτός έλληνας θεωρεί ως καλύτερη λύση ... τον εαυτό του! Έτσι και εγώ! The Greek Bulldog for President!!!


Δημόσιας Τάξης: Ράμπο! Ας κουνηθεί κανείς αν τολμάει... υφυπουργός ο Τσάκ Νόρις!


Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων: Ο μόνος που εμπιστεύομαι! Ο ίδιος ο Ιησούς!


Εθνικής Άμυνας: Γεώργιος Καραισκάκης! Ποιός μπορεί να οργανώσει την άμυνα της χώρας μας καλύτερα;


Εμπορικής Ναυτιλίας: Βαγγέλης Μαρινάκης1 Έχει δείξει ότι έχει τα φόντα να είναι καλός ηγέτης... και με την ναυτιλία ασχολείται απο τα πρώτα χρόνια της ζωής του! Ο ιδανικότερος!


Εργασίας και κοιν. ασφαλ.: Το σκέφτηκα... το ξανασκέφτηκα... έναν έλληνα εργάτη δεν μπόρεσα να βρώ... μόνο ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ μου έρχονταν στο μυαλό. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε να βρώ κάποιον ξένο. Bob ο μάστορας! Ότι πρόβλημα και να υπάρχει αυτός θα το λύσει! Δεν ξέρω κανέναν καλύτερο εργάτη!


Εσωτερικών: Θεώδορος Κολοκοτρώνης! Το αξίζει!!!


Μεταφορών και επικοινωνιών: Αριστοτέλης Ωνάσσης! Ο έλληνας μεγιστάνας! Είχε πλοία, αεροπλάνα... τα πάντα όλα! Η εμπειρία του δίνει σιγουριά!


Οικονομικών: Επειδή δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να εμπιστευτώ τα χρήματα της πατρίδας μας σε... άνθρωπο... και κυρίως σε έλληνα... το σκέφτηκα πολύ και κατέληξα στον Σκρούτζ Μακ Ντάκ! Ας τολμήσει κανείς να βάλει χέρι στα οικονομικά της Ελλάδας! Θα του κόψει τον κώλο!


Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ: Η θεά Άρτεμις! Τα σχόλια περιττά! Το μόνο που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι το γιατί γυροφέρνει στο μυαλό μου ο... Λαλιώτης... απαπαπά!


Πολιτισμού: Μήπως ο Ελύτης; Ο θεός Απόλλων; Ο Χάρρυ Κλύνν; Μπά! Ένας είναι ο σωστός! Σωκράτης!!! Νομίζω κανείς δεν συμβολίζει περισσότερο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό όσο ο Σωκράτης... έτσι δίκαιο κερδίζει την θέση του υπουργού στην κυβέρνηση μας!


Μακεδονίας-Θράκης: Ο μέγας Αλέξανδρος! Ποιός άλλος; Φυσικά θα μπορούσε να αναλάβει και άλλα υπουργεία όπως το εθνικής αμύνης ή το εξωτερικών... αλλά εδώ πιστεύω πως είναι ο ιδανικότερος όλων!


Αιγαίου: Ποιός γνωρίζει καλύτερα τις ελληνικές θάλασσες; Το Αιγαίο και το Ιόνιο στα οποία περιπλανιόταν επι δέκα ολόκληρα χρόνια; Ο Οδυσσέας! 'Ενας άνθρωπος με ψυχή, δύναμη και μυαλό! 


Ανάπτυξης: Υπουργός ο ... Περικλής! Με σκοπό να επαναφέρει τον χρυσό αιώνα! Νομίζω πως άν ένας έλληνας μπορεί να αναπτύξει αυτήν την χώρα αυτός είναι ο Περικλής!


Γεωργίας: Η θεά Δήμητρα! Όπως και στην περίπτωση της Άρτεμις πιστεύω τα σχόλια είναι περιττά!


Τουρισμού: Η Πετρούλα! Και μόνο για να δούνε την Πετρούλα θα έρχονταν τουρίστες απο ολόκληρο τον κόσμο! Σκεφτείτε τι ιδέες θα είχε και πόσους ξένους θα έφερνε στην Ελλάδα! ΩΩωωω Σούλταν! Θα γεμίζαμε άραβες πρίγκιπες... ποιός Τσάκας!!! Η Πετρούλα!!!


Τύπου και Μ.Μ.Ε.: Ήμουν μεταξύ Λαζόπουλου, Χατζηνικολάου, Θέμου Αναστασιάδη και Γιάννη Σερβετά... τελικά κέρδισε ο Δημοσθένης! Ο μεγαλύτερος έλληνας ρήτορας ever! Σκεφτείτε πόσο γλυκά θα ανακοίνωνε τα νέα μέτρα της κυβέρνησης! Θα του δίνατε τα λεφτά σας χωρίς καν να τα ζητήσει!


Υγείας και Πρόνοιας: Ε οκ... εδώ η απόφαση ήταν εύκολη. Άν το αξίζει ένας έλληνας αυτος είναι ο Ιπποκράτης! Και μόνο που όλοι οι γιατροί παγκοσμίος ορκίζοντε στο όνομα του... αρκεί!


Εξωτερικών: Στρατηγός Λεωνίδας! Ένα θα πώ μόνο... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!! Θέλετε την Μακεδονία; Θέλετα τα νησιά μας; Θέλετε την Θράκη; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! 


Αθλητισμού: Πρέπει να ομολογήσω ότι το μυαλό μου πρώτα πήγε στον Όττο Ρέχαγκελ! Τον άνθρωπο που ότι και να πιάσει στα χέρια του το κάνει χρυσό! Νομίζω αν ένας έχει προβάλλει στο εξωτερικό τον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία 10 χρόνια αυτός ήταν ο γερμανός με την ομάδα του το 2004. Όμως όλα αυτά μέχρι που σκέφτηκα τον τιτανομέγιστο... τον ήρωα... το παλικάρι... τον προπονηταρά... τον υπερτεράστιο... τον Ολυμπιακάρα Νίκο Αλέφαντο!!! Με μυαλό ξυράφι και με τακτικές βγαλμένες απο το μέλλον θα οδηγούσε τον ελληνικό αθλητισμό στην κορυφή του κόσμου! 





No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG