Thursday, November 10, 2011

Λίγο απ'ολα και μια μερίδα μπάσκετ...

 Σκεφτόμουν με τι να ασχοληθώ σήμερα αλλά ειλικρινά ΤΙΠΟΤΑ δεν με ενέπνεε! 




 Με το ποδόσφαιρο; Δεν υπάρχει λόγος... όλα καλά πανε... πλησιάζει η μέρα του μεγάλου ντέρμπυ... απ'την μία η ομαδάρα του Βαλβέρδε και απ'την άλλη η ομαδάρα του Τζιμπριλέτο... το ποιός θα νικήσει θα το δούμε. Αυτό που δεν θα δούμε για άλλη μια φορά είναι ο πρίγκιπας Σούλταν Αλ Σαούντ που για λόγους ... ασφαλείας.. δεν θα μας κάνει την χάρη να παρευρεθεί στο πανηγύρι! Ωραίος ο Τσάκας... τώρα λέει θα έρθει στο μάτς με τον ΟΦΗ αλλά φοβάμαι ότι ούτε τότε δεν θα έρθει γιατί θα κουνάνε πολύ τα ... καράβια... και αν δεν είναι τα καράβια κάτι θα βρεί να πεί ο Τσάκας! 






 Να ασχοληθώ με την εθνική; Κλήθηκαν ακόμη και ο Θεοδωρίδης που είχε καταλήξει στην Β' Γερμανίας και μετά έμεινε σχεδόν στα αζήτητα... μια απο τα ίδια περίπου και ο Γιαννούλης. Φυσικά όλα αυτά δείχνουν ότι έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα απο την αριστερή πλευρά. Δεν βγάζει πλεόν αριστεροπόδαρους καλούς παίκτες η Ελλάδα. Ίσως λύσει το πρόβλημα ένας "γερμανός" ... ο Χολέμπας! Βλέπω σαν τον Τοροσίδη να παίζει και αυτός σε δέκα διαφορετικές θέσεις σε Ολυμπιακό και εθνική!




 Να ασχοληθώ με την πολιτική; Μα δεν ασχολούντε αυτοί που πρέπει! Θα το κάνω εγώ; Ή μήπως έχει καμία σημασία άν θα είναι πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ο Πετσάλνικος, ο Βενιζέλος ή ο ...  Ψωμιάδης; Αφού την πολιτική που θα ακολουθήσουμε μας την έχουν ήδη προετοιμάσει άλλοι... τα γνωστά αφεντικά μας! Τώρα η όλη φασαρία γίνετε για το ποιός θα αρπάξει τα τελευταία κομμάτια του ξεσκισμένου θηράματος που λέγεται Ελλάδα!!! 




 Αλήθεια αυτόν τον Ψωμιάδη είναι προφανέστατο ότι τον φέρανε μόνο και μόνο για έναν λόγο! Για να ανάψει τον λευκό καπνό με τα πούρα του μόλις ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός και το νέο κυβερνητικό σχήμα! Γιατί άλλη εξήγηση ΔΕΝ υπάρχει. Με βάση τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέσα απο τις έρευνες της εισαγκελείας ΔΕΝ προκύπτει τίποτα με το οποίο να μπορούν να τον κρατήσουν φυλακιστέο για μεγάλο χρονικό διάστημα! Αφού εδώ ετοιμάζοντε σε λίγες μέρες να αποφυλακίσουν και τον φίλο του τον Μπερναμπέο! Τσάμπα ξύρισες και το μουστάκι ρε Μάκαρε! Αλλά μην φοβάσε μεγαλώνει πάλι!




 Σκεφτόμουν ότι τώρα που παραιτήθηκε ο ΓΑΠ σε μάς και ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία είναι ευκαιρία να κάνουμε μια ωραία ανταλλαγή! Να πάει πρωθυπουργός στην Ιταλία ο ΓΑΠ και να έρθει σε μάς ο ... ΦΑΠ.. συγνώμη ο Μπερλουσκόνη εννοώ! Γιατί; Χειρότερος είναι απο τους άλλους που ακούγονται; Τουλάχιστον θα είχαμε σίγουρα με κάτι να γελάμε με τις απίστευτες ιστορίες του!






 Άντε και άν έρθει και είμαστε τυχεροί μπορεί να αγοράσει και το μπάσκετ του Ολυμπιακού που έχει πρόβλημα! Να ρίξει χρήμα... να ασχοληθεί λίγο και με τους γκρίζους λύκους της ελληνικής διαιτησίας... όσο το σκέφτομαι τόσο πιο τέλειος μου κάνει για πρόεδρος στο μπασκετάκι του Ολυμπιακού! Κανείς δεν θα του κουνιέτε! Άς τολμήσει να τον πεί αυτόν κότα κανείς... μπάνγκ μπανγκ!!! Όχι σαν κααααάτι άλλους... ονόματα δεν λέμε... αλλά ΝΑΙ τους Αγγελόπουλους εννοούμε!




 Το καλοκαίρι τρομάξαμε όλοι και γίναμε γρήγορα γρήγορα μέλη ενός γκρούπ στο ΕφΜπί με την ονομασία "Για πάντα εδώ Αγγελό" ή κάπως έτσι και μάλιστα έγινε και συγκέντρωση (εδώ δεν έχει γίνει ούτε για τον Κόκκαλη τόσα χρόνια!!!) με περίπου 1000 οπαδούς του Ολυμπιακού που τραγουδούσαν το όνομα τους και προσπαθησαν να τους κρατήσουν στο λιμάνι... οι Αγγελόπουλοι ποτέ δεν το σχολίασαν ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα... όσο το σκέφτομαι τόσο μου φαίνετε όλο και μεγαλύτερη η λαλακία μας! Δηλαδή πόσο χειρότερα θα ήτανε αν έφευγαν; Θα πατώναμε; ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! Τότε θα γνωρίζαμε που βρισκόμαστε!!! Γιατί τώρα δεν το γνωρίζουμε! Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει όσο έχει τον λαό του! Δέν μας μιλάει κανείς! Σαν να μην υπάρχουμε... κανείς δεν ασχολείτε! Τελικά είμαστε σε μεταβατική περίοδο μιας νέας ομάδας ή βρισκόμαστε στο μισό βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή του τμήματος; Αγγελοπουπουλάκια κάντε λίγο τσίου τσίου να μάθουμε και εμείς τι γίνετε. Ξέρω ότι δεν το έχετε καταλάβει... αλλά ο λαός του Ολυμπιακού την αγαπάει αυτήν την ομάδα για πολλούς λόγους! Και κυρίως ο λαός της ομάδας ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ να ξέρει τι συμβένει! Στην τελική αν βαρεθήκατε να πληρώνετε κάντε ότι και ο Κόκκαλης... βγάλτε την ομάδα προς πώληση και άντε στο καλό! Αλλά ούτε αυτό δεν έχετε κάνει ακόμη επίσημα!!! Έχετε μείνει σε μια ανακοίνωση γεμάτη με απειλές αποχώρησης αλλά απο ουσία τίποτα! Και άν θέλετε να μείνετε και έχετε σχέδιο (έστω και με μειωμένο μπάτζετ) ε βγείτε να μας το πείτε! Και εμείς άνθρωποι είμαστε... καταλαβαίνουμε! Όμως αυτός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (αλήθεια γνωρίζετε άραγε τι σημένει αυτή η λέξη;) έχει μικρύνει ΠΑΡΑ πολύ στα χέρια σας!!! Άν θέλετε να σώσετε την χρονιά είναι ανάγκη να αποκτηθούν 2-3 παίκτες απο το πάνω ράφι! Παίκτες ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ! 


 Φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ντούντα που είτε έμεινε επειδή κατάλαβε κάτι λάθος... είτε έμεινε για να κάνει το θαύμα της ζωής του... αλλά ξεκίνησε την διαδικασία έχοντας μάλλον επιλέξει λάθος παίκτες! Ή για να το πώ πιο σωστά... έχει επιλέξει παίκτες για λάθος δουλειές! Ο Λούκας και ο Χάινς είναι παίκτες για συγκεκριμένες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Δεν γίνετε να τους ζητάς άλλα τρελά πράγματα! Ειδικά απο τον Λούκας που εμένα μου αρέσει πολύ γιατί έχω να δώ στον Ολυμπιακό πλέι μέικερ με τέτοια ταχύτητα απο την εποχή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ντέιβιντ Ρίβερς! Φυσικά δεν τους συγκρίνω σαν παίκτες! Απλώς βλέπω πως έχει κάποια καλά στοιχεία και δεν χρησιμοποιείτε σωστά μέσα στο γήπεδο... όποτε παίζει δηλαδή! Γιατί όταν παίζει 7 λεπτάκια όλο και όλο τί ακριβώς να κάνει; Θα μπορούσα να το αναλύσω περισσότερο αλλά δεν το κάνω γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι που αγαπάνε και το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και μπορούν να αναλύσουν την κατάσταση πολύ καλύτερα απο μένα. Την ώρα λοιπόν που σκεφτόμουν (και έγραφα όλα αυτά) βρήκα και διάβασα και το νέο άρθρο ενός απο αυτούς και εννοώ τον Νίκο Βαρλά. Βρείτε το άρθρο του στο www.thrylos.gr και θα καταλάβετε! Πονάει η ψυχή μου να βλέπω την ομάδα σε αυτήν την κατάσταση και συμφωνώ με τον κ.Βαρλά που λέει ότι προτιμάει να παίζουμε στα μεγάλα πανηγύρια... και ας μην μπορούμε μετά να κοιμηθούμε απο την στεναχώρια μας μετά απο αποτελέσματα όπως στο Βερολίνο κτλ. Τουλάχιστον για εκείνες τις ομάδας ήμασταν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με φέτος... φέτος μας κλέψανε ακόμη και αυτό! Αγγελόπουλοι σταθείτε στο ύψος σας και βάλτε το χέρι βαθιά στην τσέπη... ή αφήστε μας... θα την βρούμε την άκρη κάποια στιγμή. Τουλάχιστον μετά θα γνωρίζουμε που βρισκόμαστε!




 Τελικά ασχολήθηκα με λίγο απ'ολα... και μιά μερίδα μπάσκετ! Σαν να παράγγηλα κανένα σουβλάκι... μάλλον γιαυτό πείνασα! 



Καλή μας όρεξη!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG