Sunday, November 27, 2011

Ώρα να μιλήσει η Ολυμπιακή ψυχή!

 Σήμερα δεν είναι μέρα για πολλά λόγια. Η ομάδα παρουσιάστηκε κουρασμένη και πλήρωσε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και πιθανών και την υπεροψία της. Δέν συμφωνώ με όσους κλαψουρίζουν και άρχισαν απο τώρα να λένε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Ο Ολυμπιακός βρίσκετε μόλις 5 βαθμούς πίσω απο έναν δυνατό αλλά όχι ανίκητο Παναθηναικό.  Η μάχη για τον τίτλο έχει δρόμο ακόμη. 


 Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Ή για να το πώ πιο σωστά πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να μας οδηγήσουν στην κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος. Ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις τον χειμώνα όπως έγραφα και χθές. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός! Δεν έχει τελειώσει ΤΙΠΟΤΑ!!! Ένα πράγμα χρειάζετε... αυτό που έλειπε και σήμερα.... ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ! 


 Όσοι έχουν απογοητευτεί ή δεν πιστεύουν πια στην ομάδα μας ας ακούσουν τον παρακάτω ύμνο μας. Άν και μετά δεν νιώθουν ότι η ομάδα μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες και στο τέλος να βγεί πρωταθλήτρια τότε ας αλλάξουν ομάδα!


Έχει μείνει μολις ΕΝΑ ακόμη παιχνίδι Τσάμπιονς Λίγκ και μετά θα υπάρξει διακοπή απο ευρωπαικά ματς μέχρι τον Φεβρουάριο! Δεν θα είναι τόσο κουρασμένη η ομάδα απο εδώ και πέρα... ειδικά αν επιστρέψουν και οι τραυματισμένοι και αποκτηθούν 1-2 παίκτες ποιοτικοί. Επιτελικός χάφ και τερματοφύλακας θα έλεγα εγώ... αλλά ας το αποφασίσουν οι υπεύθυνοι αυτό. 





ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! Τώρα που μας θεωρούν τελειωμένους είναι ευκαιρία να αρχίσει το κυνήγι του λαγού... εγώ πιστεύω θα έχει επιτυχία...





Υ.Γ.: Κοιτάξτε τι γίνετε στον Παναθηναικό... είναι πρώτοι και σκωτόνοντε μεταξύ τους... σκάει και η φούσκα του Τσάκα σιγά σιγά και θα πέσουν χαστούκια.... βόμβα έτοιμη να εκραγεί είναι ο Παναθηναικός... οι πέντε βαθμοί απόσταση δεν σημένουν τίποτα παραπάνω απο το ότι πρέπει να σοβαρευτούμε επιτέλους. Άν χαθεί αυτός ο τίτλος θα τους τον έχουμε χαρίσει κυριολεκτικά...


Υ.Γ.2: Ο Τσάκας πάνω στα νεύρα του έχασε τον έλεγχο και προδώθηκε μόνος του. Αργότερα όταν ηρέμισε πήγε να τα μαζέψει αλλά είναι αργά πια. Άν υπήρχε πρίγκιπας δεν θα μπορούσε να έλεγε ο Βλάσσης "Αποσύρουμε την πρόταση επειδή τα έχω πάρει άσχημα!". Υποτίθεται πως εσύ είσαι ένας ΑΠΛΟΣ εκπρόσωπος του πρίγκιπα...δηλαδή του ενδιαφερόμενου αγοραστή. Απο που και ως που λοιπόν έχεις την δύναμη να αποφασίζεις για το μέλλον της πρότασης και για το τι θα συμβεί με τα χρήματα; Τσάκα καλά κράτησε το παραμύθι αλλά τρέξε κρύψου,,, θα πέσουν τα χαστούκια βροχή απο τους Παναθηναικούς και όχι μόνο! 


Υ.Γ.3: Πάει και ο πρίγκιπας... τελειώνει το παραμύθι... όσο αστείο και αν είναι κάπου πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας ως έθνος πώς είναι δυνατόν ένας τυχαίος σαν τον Τσάκα να κοροιδεύει επι τόσο καιρό τόσο πολλούς ανθρώπους. Μπορεί να είναι ντροπή και ρεζιλίκι για τον ΠΑΟ αλλά είναι το ίδιο ντροπή και για την Ελλάδα... μην ξεχνάτε ότι έφτασε στο σημείο να συνομιλεί ακόμη και με υπουργούς της κυβέρνησης... και μετά λέμε πως έφτασε η Ελλάδα εδώ που έχει φτάσει!


Υ.Γ.4: Απο την ομάδα λείπει ένας αρχηγός. Δεν υπάρχει πλέον ούτε Τζόλε, ούτε Νικοπολίδης, ούτε Καραταίδης, ούτε Άντζας για να βάλουν μια φωνή και να σπρώξουν την ομάδα μπροστά... να αφυπνήσουν όσους κοιμούντε... Τον ρόλο αυτό δυστυχώς δεν έχει αναλάβει ούτε ο Αβραάμ, ούτε ο Τοροσίδης, ούτε κάποιος άλλος. Η απουσία ενός αρχηγού εντός και εκτός γηπέδου είναι αισθητή!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG