Monday, September 26, 2011

Βιερίνια και ... Γκέκας

Καλώς τα παιδιά 3-0! Σκόρπισε τις κότες της ΑΕΚ ο δικέφαλος αετός του ΠΑΟΚ.


Επειδή ένας φίλος του μπλόγκ μας έκανε παράπονα πως δεν ασχολούμαστε με τον Παοκ.... Εμείς διακρίσεις δεν κάνουμε! Απλώς δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθούμε μέχρι σήμερα. Αθόρυβα και με μικρό μπάτζετ αλλά σοβαρή δουλειά ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να δημιουργίσει ένα δυνατό σύνολο με ποιοτικούς παίκτες. Σίγουρα πιο ποιοτικούς απ΄ότι έχει η ΑΕΚ.... Ειδικά αυτός ο Βιερίνια κάνει τεράστια ζημιά στους αντίπαλους του ΠΑΟΚ. Αλλά και στην επίθεση υπάρχουν δυο έλληνες επιθετικοί... ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης που βρίσκετε σε εκππληκτική κατάσταση και που σίγουρα αναρωτιούντε για ποιόν λόγο έγινε τόση φασαρία για να επιστρέψει ο Γκέκας στην εθνική..... ο Αθανασιάδης δεν έχει πάρει ούτε μια ευκαιρία. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Μήτρογλου που επίσης έχει μείνει εκτός εθνικής και που παρά την τρέλα του έχει προσόντα επιθετικού που δεν έχει κανένας άλλος έλληνας αυτην την εποχή.




Την ίδια ώρα που στον Παναθηναικό ασχολούντε με πρίγκιπες, στην ΑΕΚ μιλάνε με Ρώσους, Ελβετούς, Ιταλούς, Πόντιους κτλ .... την ίδια ώρα που στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρουμε πόσες και ποιές ομάδες συμμετέχουν.... την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχουν φορμαριστεί ενώ πλησιάζει ο Οκτώβρης.... στον ΠΑΟΚ έχουν φτιάξει κάτι δυνατό και άν καταφέρουν να μείνουν μακριά απο τραυματισμούς τότε θα είναι ο νούμερο ένα αντίπαλος φέτος για τον Ολυμπιακό (που έχει το πιο γεμάτο ρόστερ) για τον τίτλο του πρωταθλητή.


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάντως είναι μέσα στο κλίμα του ... ΔΝΤ... και δείχνουν καλή διάθεση για οικονομία αφού ενημερώνουν πώς δέν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την μείωση..... στους μπάτσους!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG