Tuesday, September 20, 2011

Της στήριξης το κάγκελο!

Την ίδια ώρα που στον Παναθηναικό ασχολούντε με αράβικα παραμύθια, με πρίγκιπες που δεν τους βρίσκει ούτε το Google και με τα λοιπά προβλήματα τους στον Ολυμπιακό συμβαίνουν άλλα παράξενα. 
Ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με ήττα απο την Μαρσέιλ στο Τσάμπιονς Λίγκ ενώ και στο πρωτάθλήμα με την Ξάνθη νίκησε με το ζόρι στο τέλος χωρίς να εντυπωσιάσει. Όλο αυτό έχει δημιουργίσει ένα υποτονικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Ο Β. Μαρινάκης αποφάσισε να τονίσει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδας και δεν παραλείπει να το τονίζει σε κάθε ευκαιρία. Όπως ας πούμε μετά το μάτς με την Μαρσέιλ.... πρίν το μάτς με την Ξάνθη.... αμέσως μετά το μάτς με την Ξάνθη.... στην προπόνηση της επόμενης ημέρας... και τώρα έστειλε και τους Μώραλη και Βρέντζο απο την διοίκηση στην προπόνηση της ομάδας για να ενημερώσουν τους παίκτες και τον προπονητή... πως τους στηρίζουν!


Της στήριξης το κάγκελο δηλαδή!


Άν ήμουν εγώ Βαλβέρδε θα ένιωθα ότι με έχουν υπο στενή παρακολούθηση και ότι πολύ εύκολα σε μια νέα στραβή η στήριξη θα μετατραπεί σε... "στήριξη". Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Μαρινάκης είναι μάλλον να αφήσει την ομάδα ήσυχη να δουλέψει.


Τουλάχιστον είναι τυχερός ο Βαλβέρδε. Παλιά όταν ο Κόκκαλης έβγαζε ανακοίνωση ότι στηρίζει έναν προπονητή το πολύ σε μια εβδομάδα τον είχε απολύσει. Ο Μαρινάκης δεν έχει δώσει τέτοια δέιγματα.... ακόμη.






No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG