Thursday, September 15, 2011

Ωραία χώρα για διακοπές η Τουρκία...

Φωτιά έχει πάρει ο προπονητής της Γαλατασαράι Φατίχ Τερίμ! Μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αλμπέρτ Ριέρα που πρόσφατα πήρε μεταγραφή απο τον Ολυμπιακό για την Τουρκία φάνηκε ότι είναι σε πολύ χειρότερη φυσική κατάσταση απο όλους τους παίκτες της ομάδας! Οι τούρκοι ήδη αναρωτιούντε άν έκαναν καλά που ξόδεψαν τόσα χρήματα για τον ισπανό! Μην ξέχνάμε ότι έδωσαν στον Ολυμπιακό 4 εκατομύρια ευρώ ενώ άλλα 4 εκατομύρια τον χρόνο παίρνει ο Ριέρα για κάθε χρόνο συμβολαίου!!! Τρελά λεφτά δηλαδή! Η κατάσταση του Ριέρα είναι τόσο άσχημη που δεν θα παίξει μπάλα ολόκληρο τον Σεπτέμβριο παρόλο που δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού! 




Η εφημερίδα Χουριγέτ αναρωτιέται μήπως ο Ριέρα δεν έκανε καθόλου προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι... Τώρα για ποιόν χτυπάει το καμπανάκι; Για τον Βαλβέρδε; Μπά... το πιθανότερο είναι ότι ο Ριέρα κολοβαρούσε κανονικά. Είχε και ώς δικαιολογία μια θλάση και καθότανε και παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του να τρέχουν στα βουνά της Αυστρίας και να ιδρώνουν! 


Τελικά μήπως έκανε καλά ο Ολυμπιακός που τον πούλησε παρόλο που δεν πρόλαβε να πάρει αντικαταστάτη; Ο άνθρωπος κάνει μπαμ ότι δεν έχει νοοτροπία αθλητή.... επιβιώνει χάρη στην καλή τεχνική του και την προσωπικότητα του. Όπως φαίνετε ο Μαρινάκης διόρθωσε το περυσινό λάθος του όταν και είχε δώσει 6 εκατομύρια στην Λίβερπουλ για να φέρει τον Ριέρα στον Πειραιά! 


Τώρα ας τον "χαρούν" οι τούρκοι...


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG