Tuesday, September 13, 2011

Τι μας περιμένει στα ... αστέρια!

Σήμερα ξεκινάει επιτέλους το φετινό Τσάμπιονς Λίγκ! Μια ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγες ώρες το ΔΝΤ, την οικονομική κρίση, τον Γιωργάκη.... και γενικότερα όλα όσα προβλήματα μας απασχολούν στην ζωή μας. ¨Ετσι πρέπει να γίνει για να μήν τρελαθούμε! 


Ξεκινάνε οι μάχες στα ... αστέρια και είναι ώρα για να ονειρευτούμε! 


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήδη έχουν καταστρώσει τις δικές τους 11άδες και καταριούντε που η μοίρα έφερε προπονητή τον Βαλβέρδε και όχι τους ίδιους τους. Ε και φυσικά ονειρεύοντε ήδη τελικό ... ποιά Μαρσέιλ τώρα! Εμείς έχουμε Μιραλάς, Μακούν, Φουστέρ, Φέισα, Γιέστε, Μέλμπεργκ, Ριέρα (όπα...αυτός έφυγε... σιγά μωρέ ανάγκη τον έχουμε;) και όλα τα άλλα παλικάρια! Και στην τελική αν οι παίκτες δεν τραβήξουν το κουπί υπάρχει και ο λαός για να πάρει την νίκη μόνος του! 


Γιαυτό δεν θα ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό αλλά θα κάνω μια μικρή παρουσίαση σχετικά με το τι μας περιμένει στο φετινό Τσάμπιονσ Λίγκ!


Ο πιο τριχωτός
Ο Άξελ Βίτσελ της Μπενφίκα! Εντυπωσιακό το Άφρο κούρεμα του!

Ο ποδοσφαιριστής ... Σκάνδαλο
Ο Μάριο Μπαλοτέλι της Μάντσεστερ Σίτι. Προκαλεί συνέχεια νέα σκάνδαλα δημιουργώντας προβλήματα για την ομάδα του αλλά κυρίως για τον εαυτό του.

Ο πιο ψηλός!
Ο Κοστέλ Παντιλίμον... Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι έχει ύψος 2.03 μέτρα και είναι ο πιο ψηλός αθλητής στην φετινή διοργάνωση.

Ο χοντρός!
Με 103 κιλά και ύψος 1.96 ο τερματοφύλακας του Άγιαξ Βερχόεβεν είναι ο πιό ... χοντρός ποδοσφαιρστής του φετινού Τσου Λού! Φανταστείτε να πάρει μεταγραφή για ελληνική ομάδα και να το ρίξει στα σουβλάκια.... 


Ο παλιός!
Ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ο Χαβιέρ Ζανέτι της Ίντερ αφου έχει παίξει σε 88 παιχνίδια Τσου Λου έχωντας σκοράρει 3 φορές.


Φάε κάτι ρε παιδί μου...
Με μόλις 58 κιλά και ύψος 1.67 ο Βαλμπουένα της αντίπαλου του Ολυμπιακού Μαρσέιλ είναι ο πιό αδύνατος ποδοσφαιριστής του Τσου Λού! Η συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα είναι αμφίβολη... φοβούντε μην τον πάρει ο αέρας!

Ο πιο αστείος...
Το πιο αστείο παρατσούκλι έχει ο ποδοσφαιριστής της Μάν Γιουνάιτετ Χαβιέρ Χερνάντες αφού τον φωνάζουν Τσικαρίτο που σημένει ¨μικρός αρακάς¨.

Ο πιο ακριβός
Σύμφωνα με το transfermarkt.de ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής είναι .... ποιός άλλος; Ο Λίονελ Μέσι φυσικά! Η αξία του φτάνει τα 100 εκατομύρια!

Το κοτέτσι!
Το πιο μικρό γήπεδο ανήκει στην Λίλ! Έχει χωρητικότητα 18.185 θέσεις. 

Ο ναός!
Στο άλλο άκρο βρίσκετε το Κάμπ Νού της Μπαστσελόνα με χωρητικότητα 99.354 θέσεων!

Ο πιο... σκληρός
Κανείς δεν δέρνει σαν τον Τζενάρο Γκατούζο!!! Ορισμένες φορές το παρακάνει βέβαια αφού έχει φτάσει στο σημείο να πνίξει τον βοηθό προπονητή της Τότεναμ!

Η πιο φτηνή ομάδα!
Με συνολική αξία παικτών 12,3 εκατομύρια ευρώ η Λευκορώσικη Μπάτε Μπόρισοβ είναι η πιο... φτηνή ομάδα του ΤσουΛου! Για να καταλάβουμε την διαφορά... το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει συνολική αξία 80,6 εκατομύρια! Τα στοιχεία είναι απο το transfermarkt.de

Ο Σβάρτσενέγκερ...
Ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής... ή αλλιώς ο ποδοσφαιριστής με το πιο καλογραμμωμένο σώμα είναι ο..... όχι δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυρίες μου.... αλλά ο Τζιβανίλντο Βιέρα ντε Σόουζα της Πόρτο ... που δίκαια έχει το παρατσούκλι Χούλκ!

Οι ¨βραζιλιάνοι¨
Η Σαχτιόρ Ντόνετσκ απο την Ουκρανία είναι η ομάδα με τους περισσότερους Βραζιλιάνους στο ρόστερ της αφού έχει δέκα!


Άς ετοιμάσουμε τις πίτσες, τα σουβλάκια, τους γύρους, τα πατατάκια, το κρασάκι, τις μπύρες κτλ και ας ετοιμαστούμε για ΜΠΑΛΑ! Το πανυγύρι ξεκινά!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG