Wednesday, September 28, 2011

Ο αγαπούλας δεύτερη φορά δεν πιάνεται...

Μετά απο τρείς ολόκληρους μήνες που τον έψαχναν σε Ελλάδα και εξωτερικό.... και είχε καταντήσει ανέκδοτο στα χείλη όλων των ελλήνων πρίν λίγες ημέρες η αστυνομία εντώπισε τον Μάκαρο στην βίλα του στο Σούνιο και τον συνέλαβε. Τον πήγανε στην ΓΑΔΑ, τον ξυρίσανε... και αφού είχε και μερικά ραντεβού με διάφορους εισαγκελείς και ανακριτές .... τελικά αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! Απίστευτό; Ίσως...αλλά αληθινό αφού εισαγκελέας και ανακριτής δεν μπορέσανε να συμφωνήσουν αν θα πρέπει να παραμείνει προφυλακιστέος ή όχι. Έτσι με την αντίριση του ανακριτή ο τιτανομέγιστος έμεινε ελεύθερος και μας τρέλανε όλους! 


Το ανέκδοτο όμως συνεχίστηκε την Δευτέρα 26-9 αφού ξαφνικά το Συμβούλιο Πλημμελειωδικών τον έκρινε προφυλακιστέο και εξέδωσε ΕΚΤΑΚΤΟ ένταλμα σύλληψης του Ψωμιάδη! 


Οπότε η αστυνομία πήγε με την σειρά της στο σπίτι του Μάκη και χτύπησε το κουδούνι ευγενικά ευγενικα.... φυσικά ο Μάκης δεν ήτανε εκεί! Οπότε σκεφτήκανε "έλα μωρέ στο εξωχικό του θα είναι..." και πήγανε εκεί να τον ψάξουν....έ αφού αυτή η ιστορία συνεχίστικε μερικές ώρες μέχρι να περάσουν οι μπάτσοι απο όλες τις οικίες του Μάκαρου στο τέλος κατάλαβαν οτι ο Μπικ Μακ τους την έσκασε!!! 


ΌΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!!!! 


¨Ηδη φήμες λένε ότι έχει φύγει όχι μόνο απο την Αττική αλλά ίσως και απο την χώρα.... άντε καλό ψάξιμο παιδιά!





Υ.Γ.: Το χειρότερο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Ψωμιάδης με όλα αυτά έχει αποκτήσει στάτους ήρωα... τα πιτσιρίκια τον αποθεώνουν και το Φέισμπουκ και άλλες σελίδες είναι γεμάτες με την φωτογραφία του! Ελληνική κοινωνία....


Υ.Γ.2: Για γούρι... δεν ασχολήθηκα με τον Ολυμπιακό.... ας επιστρέψει με το διπλό και έχουμε χρόνο να τα πούμε!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG