Tuesday, July 2, 2013

Παραγγέλνοντας βιασμό... απευθείας απο το ίντερνετ!


  Χρησιμοποιώ το ίντερνετ αρκετά για να αγοράζω διάφορα προϊόντα. Απο τρόφιμα μέχρι ρούχα, έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, δώρα, λουλούδια... τα πάντα όλα! Όμως σήμερα έμαθα οτι άμα θέλω μπορώ εύκολα να παραγγείλω και έναν ... βιασμό!

 Τί εννοώ; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα καταλάβετε... Πρωί πρωί άνοιξα το Τσίουτσίου μας και έριξα μια ματιά στην κεντρική σελίδα με τα μυνήματα των φίλων. Το μάτι μου πέρα απο τα διάφορα νέα του Ολυμπιακού έπεσε και σε ένα άρθρο που μου ακούστηκε περίεργο και ανησυχητικό. "Σιρόπι βιασμού προκαλεί ανησυχία στην ΕΛΑΣ".

 Σύμφωνα με το συγκεκριμένω άρθρο στην Ελλάδα άρχισε να κυκλοφορεί ευρύτερα ένα "σιροπάκι" που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη επιτυχία σε Αμερική και Ευρώπη. Πρόκειται για το GBL που περιέχει το συστατικό GBH. Πρόκειται για άοσμο υγρό, διαφανές και εξαφανίζεται αμέσως μόλις το αναμείξουμε με κάποιο άλλο υγρό! Πρόκειται για μια νέα εξελιγμένη ουσία σε υγρή μορφή, η οποία προκαλεί απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων που όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιαστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η ουσία μέσω εργαστηριακών εξετάσεων, επειδή αποβάλλεται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό. Το ναρκωτικό αυτο είναι άχρωμο, άοσμο και άρα αόρατο οταν πέσει στο ποτό. Είναι συνεπώς μη ανιχνεύσιμο από τις ανυποψίαστες γυναίκες που μπορούν να πέσουν θύματα βιασμού.

 Οπότε κάποια πονηρά κωλόπαιδα που δεν τους κάθεται καμία επειδή ακριβώς είναι κωλόπαιδα... Το χρησιμοποιούν σε κλαμπάκια, καφετέριες και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι καινούριο. Υπήρχανε και παλιά διάφορες άλλες σταγόνες ή χάπια που έκαναν την ίδια δουλειά. Απλώς αυτό είναι η νέα, εξελιγμένη και βελτιωμένη μορφή..... 

 Ο λόγος που γράφω το άρθρο δεν είναι αυτός όμως... Θα μπορούσα απλά να σας έδινα το λίνκ απο το σάιτ "Πρώτο Θέμα" που σας έδωσα πιο πάνω. Το μυαλό μου πήρε γρήγορες στροφές και σκέφτηκα πως για να είναι τόσο πολύ διαδεδομένο σίγουρα θα είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση σε αυτό... Μισό λεπτό ψάξιμο στο γκούγκλ... γκούγκ... γκούγκλ.. και; Όχι μόνο βρήκα σελίδες (αρκετές) που το πουλάνε αλλά ακόμη και σελίδες που περιγράφουν πως να αποφύγεις το ταχυδρομείο και απο ποια σάιτ είναι πιο "εγκυρα" ή πουλάνε καλύτερο υλικό..... Έλεος λέμε!!! Το ήξερα οτι μπορείς να παραγγείλεις "χόρτο" μέσω ίντερνετ... αλλά οτι μπορείς να παραγγείλεις και οδηγίες και συστατικά για βιασμό δεν θα το περίμενα!!! Μα που ζούμε πια;;;

 Μάλιστα οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες για να αποφύγουν τα προβλήματα με τον νόμο κτλ πουλάνε τα "προϊόντα" τους καλυμμένα ώς... απορυπαντικά, ώς "χημικά στοιχεία" για χημικούς, ώς φάρμακα για την αυπνία (θράσος!!!) ή άλλα τρελά!!!

Δείτε εδώ το ναρκωτικό μεταμφιεσμένο ώς απορυπαντικό!!!  "Καθαρίζει τα πάντα και διώχνει λάδι, λύπη, μπογιές, μελάνι κ.α. απο λίες επιφάνειες! Απο τις πιο ασφαλείς λύσεις που υπάρχουν στο να εξαφανίσετε κάθε τι που αντιστέκεται!" ... 

ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!!!! 

250 ml βιασμού για λιγότερο απο 26 ευρώ... τιμή ευκαιρίας... έτσι;

 Κάντε κλίκ στην φώτο να την δείτε σε φούλ μέγεθος!


 Ο κύριος λόγος που γράφω το άρθρο. Για να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ οι γυναίκες και κυρίως τα κορίτσια... που διαβάζουν αυτό το άρθρο! Να προσέχετε τι σας δίνουν να πιείτε... ποιός σας το δίνει... και άν είναι δυνατόν να έχετε πάντα κάποιον φίλο ή φίλη να σας προσέχει κοντά σας. Επίσης εύχομαι να ενημερωθούν όσες υπηρεσίες είναι υπέυθυνες (αστυνομία κτλ) για να προσέχουν και όσο γίνεται για να μπλοκαριστούν τέτοιες σελίδες που πουλάνε προϊόντα σαν και αυτό... Kαι να γίνεται πιο σωστός έλεγχος στα ταχυδρομεία!!! Διότι άν το "σιρόπι" δεν φτάσει ποτέ στα χέρια του βιαστή... θα μείνει βιαστής μόνο στο άρρωστο μυαλό του!

 Εντωμεταξύ επειδή έψαξα το θέμα και ενημερώθηκα περισσότερο... Το συγκεκριμένο υγρό χρησιμοποιείται εδώ και χρόοοονια απο νέους που το παίρνουν ώς ένα είδους διεγερτικού και επειδή τα συμπτώματα που προκαλεί δεν έχουν ακόμη ακριβώς εξεταστεί είναι πάρα πολύ επικύνδινο και πολλά νοσοκομεία δεν ξέρουν καν πως να αντιδράσουν όταν έχουν κάποιο θύμα!!! Προκαλεί βαρύτατη μορφή εθισμού και είναι υπεύθυνο για πάρα πολλούς θανάτους νεαρών τα τελευταία χρόνια. Νεαρών που το έπαιρναν... εθελοντικά (αν είναι δυνατόν) σχεδόν καθημερινά για πολλά χρόνια. Να έχετε τον νού σας... Προσπαθήστε να αποφεύγετε οτιδήποτε. Ούτε καν ώς "δοκιμή"!!! Πιστέψτε με... δεν χρειάζεστε τέτοιες εμπειρίες!

Υ.Γ.: Όσοι ελπίζανε να βρούνε εδώ λίνκ... ατύχησαν! Απο μένα λίνκ δεν έχει... γιαυτό και αφαίρεσα απο την φώτο και το λίνκ και το όνομα του υγρού και το όνομα της εταιρείας... Η συγκεκριμένη σελίδα έχει ώς βάση την Ολλανδία αλλά δυστυχώς σαν και αυτήν υπάρχουν πολλές περισσότερες απο Αμερική, Ευρώπη ή Ασία...

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG