Sunday, July 14, 2013

Οι 3 αλγερινοί και τα παραμύθια των ΑΡΔ!


 Δεν ξέρω πόσο καλός είναι o Μεντζανί, ο αλγερινός αμυντικός απο την Μονακό που όπως γράφουν τα σάιτ κλείνει απο ώρα σε ώρα.... Το περίεργο είναι οτι ψάχνουμε για χάφ, επιτελικό, επιθετικό και ίσως τερματοφύλακα ή ακόμη και αριστερό μπάκ... και αποκτάμε κεντρικό αμυντικό! Εντάξει... λένε παίζει και ώς αμυντικό χάφ... αλλά τι να πώ!!


 Οι άλλοι 2 αλγερινοί συνεχίζουν τα δικά τους.... Για Τζεμπούρ απο την ΠΑΕ δεν βγαίνει κανένας να δηλώσει επίσημα άν έχει τελικά συμβόλαιο ή όχι ο Τζεμπούρ... Αλλά τι να πούνε κιόλας.... τόσο παραμύθι μας έχουν ρίξει και τώρα κ αυτοί απ'τον Τζεμπούρ κρέμονται προφανώς!!! Όσο για Αμπντούν.... την είδε Κριστιάνο Ρονάλντο ξαφνικά και ο Ολυμπιακός του είναι λίγος.... Γιαυτό δεν ζορίζεται στις προπονήσεις και ψάχνει ομάδα να φύγει όπως λένε οι δημοσιογράφοι... Καλά εννοείται οτι και αυτοί οι ΑΡΔ είναι για φάπες!

 Την ίδια στιγμή όπως κάθε καλοκαίρι όσοι είναι στο ρόστερ βγάζουν μάτια! Σάμαρης είναι ο νέος Στολτίδης, Ολαϊτάν ο νέος Τουρέ, Ντε Βινσέντι ο νέος Μέσι, Τσόρι τα κάνει όλα και συμφέρει, Ιμπαγάσα βρήκε τα νιάτα του πάλι, ο Μήτρο σκίζει δίκτυα, ο Σιόβας μέχρι κ σέντερ φόρ μπορεί να παίξει φέτος αφού έβαλε 3 γκόλ στο διπλό.... ο Σαλίνο οργώνει την δεξιά πλευρά και βγάζει μάτια στην επίθεση (μετάφραση=αμυντικά είναι χάλια), ο Αβραάμ είναι ο παλιός καλός, Βάις είναι ο νέος Μιραλάς.... Τί λέγαμε πρίν για τους ΑΡΔ;;

Υπομονή...





No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG