Thursday, July 4, 2013

Λυπάμαι ανθρώπους σαν τον Μιχαλολιάκο!


  Λυπάμαι ανθρώπους σαν τον Μιχαλολιάκο! Βάζει στο βρωμόστομα του και τον Θεό, παρερμηνεύοντας την Παλαιά Διαθήκη όπως ακριβώς τον συμφέρει! Ντροπή πια!!! 

 Όταν ένα παιδί που μεγάλωσε στην Ελλάδα νιώθει αρκετά έλληνας ώστε να σηκώσει με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία για να μας ανταποδώσει όσα η χώρα μας έχει κάνει για αυτόν και την οικογένεια τους... τότε αυτό δείχνει οτι ξέρει να σέβεται το ψωμί που έχει φάει στον τόπο μας όπως και την ευκαιρία που πήρε να ζήσει όλα τα όνειρα του φτάνοντας μέχρι το ΝΒΑ!



Αντί να του το βγάλουμε ξινό πρέπει να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε μπράβο! Και εγώ προτιμώ 10000000 φορές τέτοιους έλληνες παρά κάποιους που έχουν έλληνες γονείς και νομίζουν αυτό τους δείνει το δικαίωμα να κρίνουν, να τα θεωρούν όλα αυτονόητα ή να θεωρούν οτι είναι "ανώτεροι" απο άλλους ανθρώπους καταστρέφοντας την πατρίδα μας με τις βρωμοιδέες τους και τις πράξεις τους! 

 Και εγώ είμαι έλληνας που γεννήθηκε στο εξωτερικό. Στην Γερμανία. Και σαν εμένα πάρα πολλοί έλληνες έγιναν μετανάστες και έφτιαξαν μια νέα ζωή σε μια άλλη χώρα που τους φιλοξένησε και τους έδωσε την δυνατότητα να θρέψουν και τον εαυτό τους αλλά και να φτιάξουν οικογένεια και να μεγαλώσουν παιδιά! Και άν αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν με ιδέες και νοοτροπία της χώρας αυτής και με την πατρίδα των γονέων τους τους συνδέουν μόνο όσα ζούνε στο σπίτι τους ή όσα ακούνε και διαβάζουν σε βιβλία, τότε καλά κάνουν άν επιλέγουν να εκπροσωπήσουν μεγαλώνοντας την "νέα" πατρίδα τους!!!!

Αυτό που γίνεται με τον Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του είναι το ίδιο ακριβώς που γίνεται χρόνια τώρα με τους διάφορυς "ξένους" που φοράνε την φανέλα της εθνικής Γερμανίας στο ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι το κοροϊδεύουν αυτό, είναι οτι τα παιδιά αυτά στην Γερμανία ΚΑΝΕΝΑΣ εκτός απο ορισμένα λίγα άρρωστα μυαλά (που και αυτά τα περιθωριοποιεί η ίδια η γερμανική κοινωνία) δεν τα θεωρεί ξένους!! 


 "Κανονικούς" γερμανούς τους θεωρούν και μάλιστα είναι υπερήφανοι που κατάφεραν να "προσαρμοστούν" στην γερμανική κοινωνία και να μεγάλωσουν και να ζούν με την γερμανική νοοτροπία. Διότι μεγάλωσαν όλοι αυτοί με τα ίδια ιδεώδη, τον ίδιο τρόπο ζωής και με την ίδια νοοτροπία... και αγαπάνε την "νέα" πατρίδα τους. Και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία απο το σε ποιό μέρος γεννήθηκε η μαμά και ο μπαμπάς τους! Και άλλωστε δεν τους απαγορεύουν να συνεχίσουν να ζούν και με τα ιδεώδη ή τις παραδόσεις της πατρίδας των γονέων τους και ακόμη και να τα εκφράζουν δημόσια αυτά... τους δίνουν την ελευθερία να ζήσουν και να εκφραστούν όπως θέλουν διότι αυτό σημαίνει ελευθερία και δημοκρατία!
 

Ο γερμανικός λαός έμαθε απο τα λάθη του Χίτλερ... Μετάνιωσαν πικρά και ντρέπονται για όσα εγιναν επι Χίτλερ σε τέτοιο βαθμό που στην Γερμανία θεωρείται ταμπού ακόμη και μόνο το να λές το όνομα Χίτλερ!!! Το αποφεύγουν να τον αναφέρουν!!!

Εμείς αντίθετα που δημιουργήσαμε την δημοκρατία κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι σημαίνει και αυτό έχει αντίκτυπο σε πολλά που συμβαίνουν στην Ελλάδα σημερα! Το κόμπλεξ, η καφρίλα. η ξενοφοβία και οι ακραίες αντιλήψεις και ιδέες μας έχουν κάνει πολύ κακό! Να τιμούμε και να κρατάμε ψηλά τις παραδόσεις μας ... όμως όταν θέλει να τις τιμήσει μαζί μας ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί μας... τότε γιατί να του το απαγορεύσουμε;;;



ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΑΠΛΩΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!

Υ.Γ.: Δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε για τί σπουδαίο παιδί μιλάμε!! Διότι εκτός απο παικταράς είναι και τρομερός χαρακτήρας!




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG