Thursday, July 25, 2013

Όμορφη μέρα!


 Καλημέρα αδέρφια! Και όντως είναι ΟΜΟΡΦΗ μέρα! Τουλάχιστον για όλους τους Ολυμπιακούς! Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω "άλλα" πράγματα στο μυαλό μου και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τα αθλητικά τόσο όσο θα ήθελα ή σας είχα συνηθήσει! Όμως με τα τελευταία γεγονότα δεν γίνεται να μην ασχοληθώ!


 Η διοίκηση παρά τους κατα καιρούς ερασιτεχνικούς χειρισμούς της φέτος δείχνει ένα πράγμα και το έχω ξαναγράψει... Το παλεύει! Δείχνει να θέλει! Αυτό έχει τεράστια σημασία... Διότι και άλλες χρονιές μπορούσε... αλλά δεν ήθελε!

 Ο πρόεδρος έκανε μεγάλη μαγκιά φέρνοντας τον Σαβιόλα! Ο παίκτης άν μείνει υγιής θα κάνει τρελά πράγματα! Θα δώσει και ουσία και θέαμα και εμείς οι γαύροι είμαστε λίγο κακομαθημένοι και θέλουμε και τα δύο! Και καλά κάνουμε βασικά! Ο Σαβιόλα έστω στα 32 του μπορεί να ηγηθεί αυτής της ομάδας και να μείνει για 3-4 χρόνια!!!


 Και υπάρχει και κάτι ακόμη που αυτοί οι μεγαλοι παίκτες "κουβαλάνε" μαζί τους και μπορούν να μεταδώσουν και στους συμπαίκτες τους. Είναι το "πνεύμα του νικητή"!!! Ένα απο τα πρώτα πράγματα που δήλωσε ο Σαβιόλα ήτανε "Να γίνουμε μεγάλοι και στην Ευρώπη!" και μίλησε αμέσως στην καρδιά κάθε οπαδού του Ολυμπιακού που θέλει να ξεφύγει ο Θρύλος απ'την μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος και ανταγωνιστεί τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες!!! 

 Πέρα απ'τον Σαβιόλα ήρθε στην Ελλάδα και ο Μεντζανί. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που μπορεί να παίξει και σαν χάφ. Πιστεύω πως είναι καλή επιλογή άν και ελπίζω να μην σημαίνει αυτό πως θα πωληθεί ο Μανωλάς. Επιπλέον δημοσιεύματα απο την Ισπανία γράφουν πως ο Ρομπέρτο που υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κοντά στον Ολυμπιακό με δανεισμό ενός έτους! Εξαιρετικός τερματοφύλακας! Για να καταλάβετε πόσο τον εκτιμούν θα σας πώ μόνο ένα. Δεν επιτρέπουν οψιόν αγοράς οι ισπανοί! Του χρόνου φεύγει ο βασικός τους τερματοφύλακς που συμπληρώνει 3 έτη δανεισμού απ'την Τσέλσυ (και η ισοανικη λίγκα δεν επιτρέπει περισσότερα χρόνια) και προορίζουν τον Ρομπέρτο για βασικό τερματοφύλακα την επόμενη σαιζόν! 


 Ταυτόχρονα ακούγεται πως ο Μιγκέλ Τόρρες έχει σχεδόν κλείσει στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα δυνατό δεξί μπάκ που μπορεί να παιξει όμως σε όλες τις θέσεις της άμυνας και πιστεύω πως θα έρθει για να καλύπτει τις αμυντικές αδυναμίες των Σαλίνο και Χολέμπας... Δηλαδή μια θα τον βλέπουμε δεξιά και μια αριστερά! Όμως ας έρθει πρώτα με το καλό...

 Διαβάζω και για Μολό και Τζόελ Κάμπελ. Τον πρώτο τόσον καιρό λίγο πολύ τον "μάθαμε" διότι έχουμε διαβάσιε πολλά για αυτόν. Ο δεύτερος ανήκει στην Άρσεναλ και είναι ένας ταχύτατος επιθετικός! Τα τελευταία 2 χρόνια είχε δοθεί δανεικός παρόλο που ο Βενγκέρ τον πιστεύει! Είχε γεμάτες χρονιές με πολλά παιχνίδια χωρίς όμως να σκοράρει πολλά γκόλ. Δεν είναι τόσο πολύ "εκτελεστής" όμως σκεφτείτε επίθεση με Σαβιόλα, Βάις, Μολό ή Κάμπελ.... Τόση ταχύτητα δεν ειχαμε ΠΟΤΕ!!! Και το γουστάρω τρελά αυτό!

 Θα μου πείτε... Ο Μήτρογλου;;; Πάλι πάγκο; Ελπίζω πως όχι!!!!!! Καιρός είναι να πάρει σοβαρές ευκαιρίες ο Κώστας!!! Με τις "τρέλες" του Τζεμπούρ αισθάνονταν και ο ίδιος του πως φέτος θάναι η χρονιά που θα τον εμπιστευτεί βασικό ο προπονητής και μάλιστα το δήλωνε ο ίδιος του πρίν μερικές μέρες! Και τώρα;;;;; Τώρα διαβάζω πως ο μάνατζερ του ψάχνει γερή πρόταση απο Αγγλία. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο... θάναι κρίμα. 

 Μετά τι απομένει; Αυτός που η ομάδα έχει ίσως και την μεγαλύτερη ανάγκη.... δηλαδή ο αμυντικός χάφ! Πρέπει η μεταγραφή αυτή να γίνει με τεράστια προσοχή γιατί η επιλογή του παίκτη θα κρίνει πολλά. Ο ολλανδός προπονητής της Φούλαμ Γιόλ απέρριψε μάλλον το Ενό απο τον Άγιαξ και έτσι όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός "τρέχει μόνος του". Ο Άγιαξ ζητάει λίγο λιγότερα απο 1 εκ. ευρώ και ο παόκτης θέλει 500 χιλιάδες τον χρόνο. Για να μην πώ ψέμματα τον παίκτη δεν τον ξέρω αρκετά καλά! Προσωπικά προτιμώ τον Σισοκό απο την Παρί όμως η μεταγραφή αυτή είναι πιο δύσκολή. Πάντως ο σωστός παίκτης θα ανεβάσει τον Θρύλο άλλο ένα επίπεδο ενώ μια κακή επιλογή θα μας αναγκάσει να στηριχτούμε σε Μανιάτη, Φέισα ή αλχημείες!

 Έριξα το πρωί μια ματιά και στα πρωτοσέλιδα... τι γέλιο που έχει αυτή η "ΩΡΑ"! Χαχαχα.... Χτίζει κυριαρχία η ΑΕΚ γράφουν... με μεταγραφάρες όπως του Μάνταλου!!!!! Η "Πράσινη" πάλι που πρίν χρόνια μας έπρηζε οτι ο βάζελος κλείνει Σαβιόλα (μαζί με τις "αντικειμενικές")... ούτε λέξη δεν αναφέρει σήμερα!!! Δώσε πόνο Βαγγέλη!!!!



Υ.Γ.: Στο μπάσκετ ο Θρύλος θέλει μια τελευταία καλή μεταγραφή. Το "3"... δλδ τον αντικαταστάτη του Παπανικολάου! Η λογική λέει πως η μεταγραφή θα αργήσει... διότι μάλλον περιμένουμε να δούμε ποιοί δεν θα βρούν ομάδα στο NBA! Ο Λίνας Κλέιζα που είναι κρυφός πόθος πολλών γαύρων... κλείνει μάλλον στην Φενέρ του Ομπράντοβιτς η οποία έχει τρελό χρήμα στην διάθεση της. Επίσης καλό θάναι εκτός απ'το 3άρι να πάρουμε και 1-2 νεαρούς παικταράδες. Μποχωρίδης, Παπαπέτρου αλλά και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Φέτος αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Α1 (είχε 4,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ σε 14,4 λεπτά κατά μέσο όρο), ενώ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων με τη Βουλγαρία όπου βγάζει μάτια έχοντας 23,3 πόντους, 9,2 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα. Για να δούμε... 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG