Sunday, July 10, 2011

Ψεύτικες οι ¨επίσημες¨ σελίδες ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο FaceBook;

Εδώ και καιρό έχουν εμφανιστεί στο Φέισμπουκ επίσημες σελίδες που ανήκουν σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος αφού έτσι έχει την δυνατότητα να συνομιλίσει απευθείας με τα ινδάλματα του και να τους δείξει την αγάπη και την λατρεία του! Ειδικά η επίσημη σελίδα του Κέβιν Μιραλάς έχει τεράστια επιτυχία αφού έχει μαζέψει πάνω απο 20.000 οπαδούς. Συχνά μάλιστα τα όσα δηλώνει ο Μιραλάς τόσο στο Φέισμπουκ όσο και στο ... αδερφικό Τσίουτσίου αναδημοσιεύονται απο εφημερίδες ή απο αθλητικά σάιτ με αποτέλεσμα να μαθένουν τις δηλώσεις και οι... άτυχοι που δεν ασχολούντε με τον διαδυκτιακό τόπο τόσο έντονα. 



Μέχρι εδώ όλα καλά. Όλα ονειρικά.... τουλάχιστον έτσι θα ήτανε αν δεν ήτανε όλα αυτά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απάτη. Απότι έχω ενημερωθεί οι σελίδες αυτές είναι ΟΛΕΣ δημιουργημένες απο μια οπαδό των ερυθρόλευκων που προφανώς έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και αποφάσησε να γευτεί λίγη απο την δόξα των ινδαλμάτων της κοροιδεύοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού και όχι μόνο αφου οι σελίδες επισκέπτονται και απο συμπατριώτες των ποδοσφαιριστών.

Με την χρήση του Google Translations και παρόμοιων εφαρμογών είναι πολύ εύκολο και για κάποιον με μηδενικές γνώσεις ξένων γλωσσών να γράψει είτε στα Γαλικά, είτε στα Σέρβικα, είτε στα Σουηδικά... κτλ κτλ... Έτσι προέκυπταν όλες οι δήθεν επίσημες δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορούμε να πούμε... είχε φαντασία ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω απο όλα αυτά! Μάλιστα έκανε μεγάλο κόπο αφού σε κάποιες περιπτώσεις είχε προσέξει ακόμη και λεπτομέρειες. 

Μόνο που έκανε κάποια λάθη. Άλλωστε τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. 

1.Όλες οι επισημες σελίδες είναι δηλωμένες με παρόμοια μορφή... δλδ facebook,com/onomapaikti.oficial . Είναι ξεκάθαρο πως έχουν δημιουργηθεί όλες απτον ίδιο χρήστη.

2.Οι σελίδες έχουν μεταξύ τους like η μία την άλλη. Οπότε είτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και στηρίζουν ο ένας την σελίδα του άλλου είτε πολύ απλά ο δημιουργός των ψέυτικων ¨επίσημων¨ σελίδων φρόντισε να ενώσει με αυτόν τον τρόπο τις σελίδες του για να μαζέψει κόσμο.



3.Η ¨επίσημη¨ σελίδα του Ιβάν Μαρκάνο στο Φέισμπουκ έχει ανοίξει λίγες ώρες απτην στιγμή που ο Μαρκάνο υπέγραψε στον Ολυμπιακό!!! Δηλαδή ο καημένος ο Ιβάν έμαθε τι σημένει ίντερνετ όταν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και εντελώς τυχαία αποφάσισε να ανοίξει επίσημη σελίδα στο Φέισμπουκ ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή το αρνούνταν πεισματικά!!! Άχ.... μας περνάνε για πρόβατα... δυστυχώς όμως είμαστε μπουλντόγκ!



4.Το μεγαλύτερο λάθος το έκανε ο απατεώνας μας την Παρασκευή όταν με λίγες ώρες διαφορά έγραψε ακριβώς το ίδιο κείμενο στις σελίδες του Μέλμπεργκ, του Φουστέρ, του Μαρκάνο και του Μιραλάς. ¨Άυριο φεύγουμε για την Αυστρία με την ομάδα¨. Φυσικά ο κάθε.... ποδοσφαιριστής το είπε στην δική του γλώσσα. Ο Μέλμπεργκ στα Σουηδικά... ο Φουστέρ στα Ισπανικά... ο Μιραλάς στα Γαλικά... κτλ κτλ... καλά ακούσατε... και ο Μέλμπεργκ το ίδιο ακριβώς δήλωσε!!! ¨Το Σάββατο πάω με την ομάδα Αυστρία¨. Οπότε 2 περιπτώσεις υπάρχουν... είτε κάποιοι κακοί άνθρωποι δεν ενημέρωσαν τον Μέλμπεργκ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ μαζί με τους Ρόμενταλ, Φετφατζίδη και Μανιάτη και θα πάει Αυστρία μερικές μέρες αργότερα εξαιτίας των παιχνιδιών με τις εθνικές ομάδες .... έιτε ο απατεώνας μας έκανε το μεγαλύτερο λάθος του αφου ποτέ δεν γνώριζε για την σχετική άδεια και έτσι έπεσε στην... παγίδα! Άντε περαστικά σου!!!




5.Ο ίδιος ο Κέβιν Μιραλάς σε συνέντευξη του στον ¨Πρωταθλητή¨ έχει δηλώσει πώς δεν έχει ΚΑΜΙΑ σελίδα στο Φέισμπουκ!!!

6.Δέν έχουμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε με τέτοιους ανθρώπους απλώς όπως έχουμε δηλώσει απτην πρώτη ημέρα, μας εκνευρίζει απίστευτα η χαζομάρα και η υποκρισία. Και εδώ έχουμε 2 σε 1. Καιρός να ξυπνάνε κάποιοι...

7.Τουλάχιστον πρέπει να τον ευχαριστούμε τον ή την απατεώνα γιατί μας πρόσφερε γέλιο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!!!

8.Ελπίζουμε ειλικρινά να μην προκύψει κανένα πρόβλημα για τον άνθρωπο που είναι πίσω απο όλα αυτά. Εγώ το βλέπω σαν φάρσα που για κάποιο διάστημα ... έπιασε και μάλιστα πολύ καλά. Ας γελάσουμε λοιπόν και ας ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μέλλον του ... απατεώνα. Άλλωστε φαίνεται πως έχει και ταλέντο και φαντασία. Ο λόγος που ανέβηκε το πόστ αυτό είναι για να σταματήσει η κοροιδία προς τους οπαδούς που αγαπάνε την ομάδα τους. Τέλος με την ψευτιά!

9.Άν όλα αυτά είναι μια τρελή τρελή συνομοσία που βγένει απτο σκυλίσιο μου μυαλό τότε ζητάω ταπεινά συγνώμη απτον Μιραλάς... τον Φουστέρ... τον Μαρκάνο.. τον Πάντελιτς... και τον Μέλμπεργκ που δεν γνωρίζει ούτε κάν πότε πρέπει να πάει για προπόνηση και πότε έχει άδεια.... άαααααχ...... αν και σκύλος θα αρχίσω σε λίγο να βελάζω!

2 comments:

  1. Mpika kai sto Twitter toy ... "Miralas". Sto Twitter oi episimes selides diasimon exoun simvolo VERIFIED afou exoun elegxthei gia tin gnisiotita toyw. FISIKA sto Twitter toy apateona mas tetoio simvolo DEN uparxei. Antithera uparxei to sxolio "If you dont believe me dont follow me...". Xaxaxaxxa....nasai kala file opoios kai an eisai. Eisai apisteutos!

    ReplyDelete
  2. Den sinithizo na evlogo ta genia ... pou den exo... alla ksafnika OLA ta "Official" Profile ton Miralas, Pantelic, Djebour, Fuster kai Marcano exozn eksafanistei apo to Facebook! Den uparxoun pleon. Opos fainete i plaka teleiose meta tin simerini mas apokalipsi! Tha exei gelio na doume an tha epanelthoun...xexe.

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG