Tuesday, July 12, 2011

Οι 10 εντολές του Βαλβέρδε!

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Αντρες Βίλας-Μπόας είναι λάτρης της πειθαρχίας και γι' αυτόν το λόγο μοίρασε στους παίκτες του μια λίστα με δέκα εντολές τις οποίες θα πρέπει να τηρούν πιστά άν θέλουν να τα πάνε καλά μαζί του! 




Οι εντολές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού κάποιες θεωρούντε σχεδόν αυτονόητες ενώ άλλες είναι ίσως υπερβολικές. Όμως σίγουρα δείχνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Βίλλας Μπόας. 


Τις εντολές του μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=99698


Αυτό που όμως ΔΕΝ έχει μαθευτεί δημόσια ακόμη είναι πως παρόμοιες 10 εντολες έδωσε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα τις 10 εντολές του Ερνέστο παρέλαβε και στην συνέχεια μοίρασε στους συμπαίκτες του ο Μώησες.... Ουρτάδο.


1. Πρωινή προπόνηση στις 9 ακριβώς... εκτός και αν βρέχει και γίνουμε παπί. Σε αυτήν την περίπτωση καβαλάμε τα ποδήλατα και πάμε βολτούλα.

2. Γευματίζουμε μαζί με τους συμπαίκτες μας. Όποιος έρθει τελευταίος στην προπόνηση πάει και φέρνει σουβλάκια μετά το τέλος της.



3. Το μεσημεριανό χαλάρωμα θα γίνεται στο ξενοδοχείο. Διοργανώνουμε τουρνουά πλέι στέισιον για να μάθουμε να παίζουμε σαν την Μπάρτσα. Οι νικητές παίρνουν αυτόγραφο του Μέσι.



4. Μιλάμε μεταξύ μας μόνο ισπανικά.



5. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες για τηλεόραση, εφημερίδες και κινητά τηλέφωνα. Συγκεκριμένα απτις 0:00 μέχρι τις 23:59. Εξαιρούντε οι ώρες προπόνησης... εκτώς και αν είναι επείγον ή στο τηλέφωνο είναι ο μάνατζερ μου!



6. Θα κουρεύεστε έξω από το προπονητικό κέντρο. Μη γεμίσουμε τρίχες τα πατώματα και μας βάλουν να πληρώσουμε έξτρα. Δέν είναι καιρός για έξωδα!



7. Απαγορεύονται να εισέρχονται στο προπονητικό κέντρο οι οικογένειες και οι εκπρόσωποί σας. Εκτός και άν εκπρόσωπος σας είναι ο Ιμπάνιεθ.



8. Όλοι θα κρίνονται κάθε μέρα. Όλοι εκτός απο μένα και τον Φουστέρ.



9. Η φήμη κανενός δεν θα μετράει. Σημασία έχει να μεγαλώνει η δική μου. Πώς θα πάω αλλιώς προπονητής στην Μπαρτσελόνα; Γιαυτό μη τολμήσετε να χάσετε το πρωτάθλημα ή να με ρεζιλέψετε στην Ευρώπη θα σας στείλω με μεταγραφή στην Ισλανδία να ταίζετε φώκιες.



10. Απαγορεύονται αντικείμενα που σχετίζονται με το παρελθόν της ομάδας. Όποιος έχει στο κινητό του τα τηλέφωνα του Λεμονή, του Μπάγιεβιτς και των λοιπών μέτριων που σας προπονούσαν πρίν απο μένα θα τιμωρείτε αυστηρά. Ξεχάστε ότι έχετε μάθει μέχρι σήμερα για το ποδόσφαιρο. Μόνο εγώ ξέρω τι σημένει ποδόσφαιρο!







Όπως μάθαμε ο Αβραάμ ενθουσιάστικε τόσο πολύ που άρχισε να μαζεύει στοιχήματα για το πότε θα πάρει τον π... εχμμμ.... για το πότε θα φύγει ο Ερνέστο απ΄την ομάδα! 


Υ.Γ.: Ερνέστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Βαλβέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερδεεε!!! 


Υ.Γ.2: Ο Θεός να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας στην Κύπρο. Καλές οι πλάκες αλλά όπου και όποτε μπορούμε να μην ξεχνάμε ποτέ να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Μόνο  έτσι θα αντέξουμε την κρίση.


Υ.Γ.3: Αρχηγός στον Παναθηναικό ο Σαριέγκι. Ο αγώνας τώρα δικαιώνετε! 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG