Saturday, July 23, 2011

Γυμνή γιαπωνέζα στο Τσίου Τσίου...

Έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στην Ιαπωνία. Η εθνική ομάδα γυναικών της Ιαπωνίας κατέκτησε πρίν απο λίγες μέρες εντυπωσιακά το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών που έγινε στην Γερμανία κάνοντας την έκπληξη αφού δεν θεωρούνταν ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί! Μέχρι εδώ όλα καλά και ονειρεμένα για τους Ιάπωνες! 


Μέχρι που προχθές κυκλοφόρησαν στο γνωστό Τσίου Τσίου (το λένε και Τβίτερ) φωτογραφίες που δέιχνουν μία απο τις ποδοσφαιρίστριες της εθνικής ομάδας, την Karina Maruyama να πανυγηρίζει μισόγυμνη στα αποδυτήρια της ομάδας!!! Ειδικά για μια χώρα όιπως η Ιαπωνία όπου η ... τιμή παίζει ακόμη μεγάλο ρόλο στην κοινωνία τους κάτι τέτοιο θεωρείτε ντροπιαστικό. 


Karina Maruyama - Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο το κινητό της συμπαίκτριας της Saki Kumagai.


Το αληθινό σκάνδαλο όμως αποτελεί το γεγονός πως τις συγκεκριμένες φωτογραφίες... έδειχνε και μοίρασε σε διάφορους φίλους της φοιτητές η συμπάικτρια της Saki Kumagai! Μάλιστα δείχνοντας τις φωτογραφίες έλεγε "κοιάξτε πόσο άσχημη συμπαίκτρια έχω!!!¨. Επισης στην συγκεκριμένη συνάντηση στο νυχτερινό κέντρο η  Kumagai κατηγόρησε τον προπονητή της Norio Sasaki για λάθος χρησιμοποίηση τακτικής και άσχημη λειτουργία της ομάδας. Κάτι τέτοιο θεωρείται απαγορευτηκό εκεί. Ήδη η ομοσπονδία της Ιαπωνίας έχει αντιδράσει και απ'ότι φαίνετε η διεθνής καριέρα της Saki Kumagai έχει ήδη πάρει τελος στα 20 της! 






Η Kumagai έχει πάρει ήδη μεταγραφή και θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Φρανκφούρτης. Οι συμπαίκτριες της την περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία... και μάλλον θα προσέχουν πώς κυκλοφορύν στα αποδυτήρια.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG