Monday, July 18, 2011

La Copa Loca!

Τρελό Κόπα Αμέρικα... 
Απο θέαμα ΜΗΔΕΝ. Ευτυχώς όπως έχουμε πεί   http://greekbulldog.blogspot.com/2011/07/blog-post_10.html  που υπάρχει ο κόσμος που δίνει λίγο εώς πολύ χρώμα στην διοργάνωση! 






Και τι δέν είδαμε; Μια κακή Αργεντινή να αποκλείεται απο την μέτρια αλλά μαχητική Ουρουγουάη του παικταρά Ντιέγκο Φορλάν! Με σωστή τακτική, με έναν Μουσλέρα σε τρομερή μέρα να αποκρούει τα πάντα και με παθιασμένους συμπαίκτες δίπλα του κατάφερε και πέταξε έξω την διοργανώτρια χώρα και μεγάλο φαβορί μαζί με την Βραζιλία.... Αργεντινή του γίγαντα Λίονελ Μέσι! 


-Πως τα γάμ.... έτσι;




Όσο για το δεύτερο μεγάλο φαβορί την Βραζιλία.... έχοντας δίξει λίγα πράγματα μέχρι στιγμής στο Κόπα Αμέρικα αυτήν την στιγμή μόλις αποκλείστικε στην διαδικασία των πέναλτυ απο την Παραγουάη! Δέν μπορούσε να βάλει γκόλ με τίποτα! Ούτε κάν απο πέναλτυ. Όλα τα φαβορί έξω λοιπόν και το αστείο είναι πως αυτό μοιάζει ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ. Η Παραγουάη του Νέλσον Βαλντέζ ( που ήθελε να πάρει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό σε περίπτωση αποχώρησης ενός εκ των Πάντελιτς ή Τζιμπούρ ) και του Αργεντίνου Λούκας Μπάριος πέταξε έξω την Βραζιλία των διάσημων Νέυμαρ, Πάτο, Ρομπίνιο, Μαικόν, Λούσιο κτλ κτλ... Και καλά να πάθει όταν οι 3 αλλαγές που υποτίθεται πως θα σου δώσουν νέα δύναμη για να πάρεις την νίκη είναι οι.... Λούκας, Ελάνο και Φρέντ.





Για να συμπληρωθεί το Λόκο... Κόπα, το Περού του γνωστού μας... ¨Τι μαλάκα είναι! Τι μαλάκα είναι!!!!¨ Σέρτζιο Μαρκαριάν απέκλεισε την πολύ δυνατή (και μεταξύ των μυστικών φαβορί) Κολομβία! Ο άνθρωπος είναι προπονητάρα. Κακώς έχει τόσο μέτρια φήμη στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος. Όταν είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαρασμό του Ιωνικού κάθησε και έμαθε την γλώσσα μας μόνος του μέσα σε ελάχιστους μήνες. Σε αντίθεση με κάποιους .... πρίγκιπες κτλ που 30 χρόνια μετά ακόμη δεν την κατέχουν την γλώσσα μας! ¨Εγκώ είμαι Μπάεβιτς¨. Το Περού λοιπόν χωρίς μεγάλα ονόματα αλλά με σωστή τακτική και οργάνωση πήρε την πρόκριση για τους ¨4¨ του Κόπα Αμέρικα. Τώρα απομένει να μάθουμε τον τέταρτο της παρέας των ημιτελικών που θα είναι ένας εκ των Χιλή και Βενεζουέλα. Η λογική λέει Χιλή αλλά είπαμε... εδώ είναι Λόκα Κόπα!!!





Το γεγονός του αποκλεισμού της Κολομβίας έδωσε χαρά στους οπαδούς του Ολυμπιακού αφού πλέον ο Κάρλος Σάντσες.... ο εδώ και μισό χρόνο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας (που πιθανόν να μην αποκτηθεί ποτέ) μπορεί πλέον να ξεχάσει την εθνική του ομάδα και να συγκεντρωθεί στον.... Ολυμπιακό.... ή τουλάχιστον στο ΠΩΣ θα καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του αφού ενώ τόσο καιρό το έπαιζαν δύσκολοι οι Γάλοι, τώρα κάνει ο Ολυμπιακός τον αδιάφορο. Μιλάμε για τρελή στρατηγική.... 

Και για να τιμήσουμε έστω ελάχιστα αυτούς που στο δείλημα Κόπα Αμέρικα ή γυναικείο ποδόσφαιρο επέλεξαν το δεύτερο..... σήμερα ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών στην Γερμανία. Ο τελικός μεταξύ Ιαπωνίας και Αμερικής ήτανε ένα πολύ ενδιαφέρον και παθιασμένο παιχνίδι ακόμη και για όσους δέν έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν γυναικεία μπάλα. Νέα παγκόσμια πρωταθήτρια η Ιαπωνία!!!





Και για να μην ξεχνιόμαστε.... ακολουθεί λίγο απτο χρώμα... που λέγαμε....









No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG