Wednesday, February 27, 2013

Τον έχουμε στα πόδια μας και θα τον χάσουμε... Γιάννης Σκόνδρας!


 Εδώ και καιρό έχω γράψει πως άν ήμουν σε θέση να επιλέξω έναν έλληνα ποδοσφαιριστή απο το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός θα ήτανε ο Γιάννης Σκόνδρας τον οποίο θεωρώ πανέτοιμο για την 11άδα του Ολυμπιακού ή στην χειρότερη περίπτωση μια πολύ καλή επιλογή για να ενισχύει την ομάδα απο ερχόμενος απο τον πάγκο. 


 Δυστυχώς (και δεν γνωρίζω για ποιόν λόγο) ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί όσο σοβαρά θα έπρεπε με την περίπτωση του. Κατά καιρούς έχει γραφτεί πως ο ποδοσφαιριστής είναι κλεισμένος απο τον Ολυμπιακό όμως αυτό δεν προκύπτει απο πουθενά. Ξέρω οτι ο Ζαρντίμ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την περίπτωση του είχε προτείνει άλλους ποδοσφαιριστές για την θέση του δεξιού μπάκ, όπως τον Λεάντρο Σαλίνο που μάλλον έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνω με τον Θρύλο. 

 Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως ο αληθινός λόγος που ο Σκόνδρας δεν έχει πιάσει λιμάνι είναι οι απαιτήσεις του Ατρόμητου. Ο Μαρινάκης έχει καθιερώσει ώς ανώτατη τιμή για παίκτη απο το ελληνικό πρωτάθλημα τα 500.000 ευρώ. Όμως δεν είναι όλοι Πανόπουλοι για να δίνουν τον πιο εξελίξημο ποδοσφαιριστή τους σχεδόν τσάμπα όπως έγινε με τον Βλαχοδήμο. Ο Ατρόμητος ζητάει αρκετά χρήματα και πάρα πολύ καλά κάνει!


 Λέω οτι κάνει καλά γιατί πρώτον ο Σκόνδρας τα αξίζει αυτά τα χρήματα και δεύτερον άν δεν τα δώσει ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σίγουρα ομάδα απο το εξωτερικό για να τα δώσει (κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ράγιος του Αστέρα...). Ήδη εδώ και καιρό είναι γνωστό πως τον παρακολουθεί στενά η Κλάμπ Μρίζ απο το Βέλγιο όπως και ομάδες απο την Γερμανία. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως το ενδιαφέρον για τον Σκόνδρα έχει μεγαλώσει και σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη τον έχει στο "μπλοκάκι" της! Ομάδες από Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και τώρα Γαλλία έχουν ενδιαφερθεί σοβαρά. Τελευταία περίπτωση (και αρκετά σοβαρή) αποτελεί η Λίλ που πούλησε τον Ματιέ Νταμπισί στην Νιούκαστλ και τώρα ψάχνει δεξί μπάκ. 

 Ο Σκόνδρας βρίσκεται μέσα στα πόδια μας.... και αντί να τον κλείσουμε καθόμασταν και κοιτάμε άλλες ομάδες να ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν. Έπρεπε ήδη πρίν έναν χρόνο να είχε αποκτηθεί. Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαίρι όλο και περισσότερες ομάδες θα ενδιαφέρονται για αυτόν και όλο και περισσότερο θα ανεβαίνει η τιμή του και οι άνθρωπο του Ατρόμητου τρίβουν τα χέρια τους απο ικανοποίηση!


Υ.Γ.: Δεν θα πώ ψέμματα... Τον Σαλίνο δέν τον ξέρω και δεν τον κρίνω ώς μεταγραφή! Μπορεί να αποδειχτεί τεράστιος ποδοσφαιριστής και να βοηθήσει σημαντικά. Το παραπάνω κείμενο αφορά αποκλειστικά τον Σκόνδρα και δεν τα γράφω σε σχέση με την μεταγραφή Σαλίνο γιατί πολύ απλά θεωρώ πως χωράνε και οι 2 ταυτόχρονα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Γιατί ποιόν έχουμε ώς μπάκ άπ για δεξιά; Τον Μανιάτη ξεχάστε τον... Πλέον είναι καθαρός αμυντικός χάφ. Ο Παπάζογλου είναι δυνατός αμυντικά αλλά δεν έχει την ταχύτητα και δεν ξέρω άν έχει και την σέντρα για να παίξει δεξί μπάκ και απο εκεί και πέρα υπάρχει η αδυναμία μου... ο Καραγκούνης τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό αλλά πιστεύω πως και αυτός περισσότερο ώς χάφ μπορεί να βοηθήσει παρά ώς δεξί μπάκ. Και ας παίξει δεξί μπάκ φέτος στην ομάδα νέων.

Υ.Γ.2: Πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Ντομίγκος. Διαβάστε την παιδιά για να μάθετε μερικά πράγματα για τον Σαλίνο αλλά και γιατί δεν ήρθε τελικά πέρυσι ο Ντομίγκος (πού ήταν η 2η επιλογή μετά τον Μίτσελ... και τελικά ήρθε η 3η επιλογή ο Ζαρντίμ). Μεταξύ άλλων λέει "Ο Σαλίνο έπαιζε ώς 8άρι όταν ήμουν εγώ εκεί και ώς 8άρι μας βοήθησε να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα. Τον τελευταίο χρόνο μόνο παίζει ως δεξί μπάξ και τα πάει και εκεί πολύ καλά". Κάτι σαν τον Χολέμπας δλδ που στην Γερμανία μόνο μια σαιζόν είχε παίξει αριστερό μπάκ. Πρίν έπαιζε μόνο ως αριστερό χάφ (κυρίως) αλλά και ως επιθετικός!!!

http://www.redgoal.gr/2010-11-15-11-19-08/item/5951-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG