Monday, February 4, 2013

Έδειξε ποιός είναι το αφεντικό!


 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός 72-67
 

   
 Μπορεί να έχουμε κράξει τον Μπαρτζώκα αρκετές φορές αλλά σήμερα ο Ολυμπιακός ήτανε πολύ διαβασμένος. Δεν επέτρεψε σε καμία φάση του αγώνα στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει παιχνίδι. Όταν κουράστηκε ο Διαμαντίδης και ο Ολυμπιακός έσφιξε ακόμη πιο πολύ την άμυνα το παιχνίδι τέλειωσε. Ο Ολυμπιακός παρά την νίκη πιστεύω οτι φάνηκε πως θέλει έναν δυνατό ψηλό ακόμη. Το μάτς με Σχορτσιανίτη μέσα ήταν διαφορετικό εντελώς απο το μάτς με τον Σχορτσιανίτη έξω.

  Μπορεί να είναι κλισέ η φράση "Το παιχνίδι θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο" όμως ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό έγινε σήμερα. Η ομάδα είχε ΨΥΧΗ!!! Κλασικό παράδειγμα για άλλη μια φορά ο Χάινς που πάλευε σαν τρελός! Λό, Σπανούλης, Παπανικολάου, Περπέρογλου στην περιφέρεια έκαναν εκπληκτικό μάτς! Καλός και ο Πρίντεζης. Όλη η ομάδα πάλεψε!

  Ο ΠΑΟ δεν ήταν ομάδα σε αντίθεση με τους παίκτες του Ολυμπιακού που είναι μια ΠΑΡΕΑ. Την ώρα που ο Παο αφιέρωνα τρίποντο στον Μάντζαρη στον Παναθηναϊκό ο Μπάνκς έφτυνε τις οδηγίες του Πεδουλάκη και έκανε ό,τι του κατέβαινε!!!

Άν δεν γίνουν όργια ο Ολυμπιακός μόλις εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας.
 


Τα δεκάλεπτα:
20-22, 38-33, 58-52, 72-67

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 6 (6 ριμπάουντ), Λο 12 (1), Άντιτς 2, Σπανούλης 11 (7 ασίστ), Περπέρογλου 10 (2), Σερμαντίνι 2, Σλούκας 4, Μαυροειδής, Πάουελ 5 (3 κοψίματα), Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 11 (6ριμπάουντ), Παπανικολάου 9 (2)

Παναθηναϊκός (Αργύρης Πεδουλάκης):
Σχορτσανίτης 14, Μπράμος, Ματσιούλις 4, Καπόνο 3 (1), Ούκιτς 4, Λάσμε 11, Τσαρτσαρής 5, Διαμαντίδης 17 (6 ασίστ), Γκιστ 3, Μπανκς 2, Ξανθόπουλος 4, Σκορδίλης

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG