Thursday, July 12, 2012

Ο Τίμοστσουκ είναι μεγάλος... ψαράς!

 Ο ουκρανός ποδοσφαιριστής της Μπάγιερν Μονάχου, Anatoliy Tymoshchuk, εκτός απο ταλέντο στο ποδόσφαιρο όπως φαίνετε έχει ταλέντο και στο ... ψάρεμα! Ο ίδιος του βρίσκεται σε διακοπές στην Τενερίφη μαζί με την οικογένεια του αλλά δεν λέει να αφήσει το αγαπημένο του χόμπι που είναι το ίντερνετ. Έτσι σχεδόν καθημερινά ποστάρει φωτογραφίες απο τις διακοπές του αλλά και απο την ατομική προπόνηση που κάνει για να βρεθεί σε καλή κατάσταση πρίν ξεκινήσει η προετοιμασία της Μπάγιερν 



 Μάλιστα όπως γράφει ο ίδιος του... τα κατάφερε! Όποιος θέλει να μάθει ακριβώς πόσο ζυγίζει ο Τίμοστσουκ μπορεί να το δεί στην παρακάτω φώτο.



 Όπως τβίταρε ο ίδιος πρίν απο λίγα λεπτά έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες... απο τα τρόπαια του! Με τον όρο "τρόπαια" εννοεί τα ψάρια που έβγαλε με το αγκίστρι του απο την θάλασσα! Ειλικρινά... η ψαριά ήταν αρκετά επιτυχημένη αφού κατάφερε να πιάσει πολλά και μάλιστα μεγάλα ψάρια. Οι φωτογραφίες νομίζω είναι ενυπωσιακές! 

Κάντε κλίκ για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος!






 Εκτός απο τσίουτσίου και φέισμπουκ ο Τίμοστσουκ διαθέτει και λογαριασμό στο Youtube! Εκεί έχει ανεβάσει μικρά βίντεο με αποσπάσματα απο την προσωπική προπόνηση που έκανε όλο αυτό το διάστημα στις διακοπές του! Πατήστε στο παρακάτω λίνκ αν ενδιαφέρεστε να τα δείτε: http://www.youtube.com/user/AnatoliyTymoshchuk/videos

Δυστυχώς για τον ίδιο, οι διακοπές τελείωσαν και πρέπει να επιστρέψει στο Μόναχο!

Υ.Γ.: Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" αλλά και αρκετά αθλητικά σάιτ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιαννιώτα απο τον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ύψους μόλις 150 χιλ. ευρώ. Όπως φαίνεται θα αποκτηθεί απο τον Ολυμπιακό και θα πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους και ειδικά στον χώρο της επίθεσης.



1 comment:

  1. toulaxiston den kanei party me kopeles kai narkotika opos kati aloi.. vrazilianoi... onomata den leme... :p

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG