Monday, July 30, 2012

"Καλύτερα να μετράω αγελάδες..."

 Ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες... η τελετή έναρξης ήταν κλασικά... βρετανική με Mr.Bean, Beattles, Harry Potter, Shakespeare, Rolling Stones, Pop μουσική, κινητά τηλέφωνα, την Queen Elisabeth, τον James Bond και διάφορα άλλα που σε όλους εμάς ... μάλλον άφησαν μια απορία για το τί μόλις παρακολουθήσαμε. Το μόνο που όντως ήταν έξυπνο ήτανε η ιδέα με την Ολυμπιακή φλόγα... άν και ακόμη και αυτήν την σβήσανε σήμερα για να την μεταφέρουν σε άλλο σημείο αφού εκεί που βρίσκονταν εμπόδιζε την διαξεγωγή των αγώνων! Τί να πεί κανείς.... Για τα δικά τους δεδομένα μάλλον καλά τα πήγανε... καμία σχέση βέβαια με την έναρξη στην Αθήνα ή στο Πεκίνο! 


 Ξεκίνησε και το τουρνουά μπάσκετ. Μεγάλο φαβορί όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο θέμα μας είναι φυσικά η εθνική ομάδα των Η.Π.Α. Ντροπή όμως σε Λεμπρόν και Κόμπε που τόλμησαν να την συγκρίνουν με την Ντρήμ Τήμ του 1992! Και μόνο που το σκέφτομαι τρελένομαι... δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί τους και να αρχίσει τις αναλύσεις. Απλώς θα αναφέρω τα 12 ονόματα της ομάδας του 1992: Jordan, Barkley, Bird, Drexler, Ewing, Magic Johnson, Laettner, Malone, Mullin, Robinson, Stockton και Pippen. Όποιος τολμάει ακόμη να κάνει συγκρίσεις καλά θα κάνει να σταματήσει να ασχολείται με το μπάσκετ... 


 Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στεναχωρεθεί ιδιαίτερα με τον αποκλεισμό της εθνικής μας απο το Ολυμπιακό τουρνουά. Ούτε και το θεωρώ καταστροφή. Η ομάδα έχει και ταλέντο και μέλλον και σίγουρα θα επανέλθει σύντομα! Όμως τώρα που έχει ξεκινήσει όλο αυτό το... γλέντι... και λείπουμε εμείς... έ κάπου θυμώνω. Θυμώνω με τα λάθη που έγιναν και φτάσαμε στο σημείο αυτό. Παρόλα αυτά προσπαθώ να απολαύσω τους αγώνες όσο γίνετε. 


 Εκτός απο την Αμερική, μεγάλη ομάδα έχει και η Αργεντινή. Κέρδισε την Λιθουανία με 102-79. Τζινόμπιλι 21 (10 ριμπ., 6 ασίστ, 4 κλεψ.), Ντελφίνο 20 (6/9 τριπ.), Σκόλα 32 (5 ριμπ., 4 ασίστ, 3 τάπες) ήταν οι 3 μεγάλοι πρωταγωνιστές της Αργεντινής. 



 Ειδικά ο Ντελφίνο όμως το έχει πάρει πολύ ζεστά... είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος και μάλλον και πικραμένος που οι Milwaukee Bucks ακόμη δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο του. Πιθανότερος λόγος είναι ο σοβαρός τραυματισμός που είχε κατα την διάρκεια της σαιζόν. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν νιώθει προδομένος αλλά ... ξεχασμένος. Το σίγουρο είναι ότι με τις εμφανίσεις του θέλει να αποδείξει πολλά ... σε πολλούς! Θέλει να δείξει πως μόνο τελειωμένος δεν είναι! Γιαυτό και θα εκμεταλλευτεί τους συγκεκριμένους αγώνες για να διαφημίσει τον εαυτό του αφού στόχος του είναι να πάρει μέρος και στο επόμενο πρωτάθλημα του ΝΒΑ που ξεκινά στις 30 Οκτώβρη!



 Το ξεκαθάρισε κόβοντας την όρεξη σε όσες ομάδες απο την Ευρώπη... ή την Κίνα τον γλυκοκοιτάζουν. "Είτε θα παίξω στο ΝΒΑ είτε θα πάω στην πατρίδα μου και θα ... μετράω αγελάδες!". ΝΒΑ ή τέλος δηλαδή! Ειλικρινά μπράβο του... έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε παίκτες ακόμη και μεγαλύτερου επιπέδου απο τον Ντελφίνο και με μεγαλύτερο όνομα που ξεπουλάνε την ιστορία τους για να αρμέξουν μερικά ακόμη εκατομύρια στα τελειώματα τους... και ο Ντελφίνο που είναι μόλις 30 ετών προτιμάει καθαρά να αρμέγει αγελάδες απο το να παίξει οπουδήποτε αλλού εκτός απο το πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου! 




 Προτίμηση του είναι να παραμείνει στους Μπάκς όμως άν αυτοί δεν του προσφέρουν συμβόλαιο δεν θα ξεμείνει... όπως ακούγεται έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρων άλλων ομάδων μεταξύ των οποίων είναι οι Phoenix, Chicago, Boston, Atlanta, Indiana.


Υ.Γ.: Ζούμε ένα απο τα πιο βαρετά μεταγραφικά καλοκαίρια στο ποδόσφαιρο... δεν κυκλοφορεί τίποτα... όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Απο το τελευταίο θέμα μας σχετικά με τις μεταγραφές του καλοκαιριού λίγα πράγματα έχουν αλλάξει.


Υ.Γ.2: Η "Πράσινη" αντί να ασχοληθεί με τον αγώνα που θα κρίνει το μέλλον του Παναθηναικού ... με την Μάδεργουελ... προτιμά να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε μόνο ο Ολυμπιακός πουλάει. Προκαλούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια τους να μην κλείσουν... πουλώντας φύλλα σε κάφρους και ανεγκέφαλους οπαδούς. Όμως αυτοι είναι ελάχιστοι ευτυχώς. Οι περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναικού δεν ασχολούνται με την συγκεκριμένη... "εφημερίδα". 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG