Tuesday, July 28, 2015

Ξεχάστε τον Ζαμπράνο!


 Απο χθές διαβάζω άρθρα του τύπου "η αλήθεια για Ζαμπράνο", "τι ισχύει με Ζαμπράνο" κτλ. Ειδικά σήμερα όμως οι εφημερίδες το τερμάτισαν.... Και όλα αυτά για να πουλήσουν 10 φύλλα παραπάνω! Γιαυτό διαβάστε εδώ να μάθετε τι ισχύει πραγματικά με τον περουβιανό στόπερ!

 Με το τέλος της σαιζόν είχε κυκλοφορίσει η φήμη πως είναι πλέον ελεύθερος. Αυτό είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων όπως για παράδειγμα της Βέρντερ Βρέμης η οποία σχεδόν είχε συμφωνήσει με τον παίκτη. Μόνο που τελικά ο Ζαμπράνο δεν είναι ελεύθερος! Έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο συμβόλαιο κατά περίεργο τρόπο υπάρχει οψιόν ύψους 1μιση εκ. ευρω με την οποία μπορεί να φύγει οποιαδήποτε στιγμή θέλει!

 Η Άιντραχτ θέλει να τον κρατήσει και του το είχε δηλώσει πρίν καν φύγει για το Κόπα Αμέρικα. Βέβαια όπως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έτσι και αυτός έχει έναν πονηρό μάνατζερ που με τις εμφανίσεις του παίκτη στην διοργάνωση άρχισε να στέλνει προτάσεις σε διάφορες ομάδες... μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Στην Φρανκφούρτη θέλουν να τον κρατήσουν αλλά έχουν εκνευριστεί άσχημα με την στάση του μάνατζερ του (που κάνει συχνά δηλώσεις και στα ΜΜΕ). Και δεν έχουν θυμώσει μόνο οι υπεύθυνοι αλλά τα έχουν πάρει άσχημα και οι οπαδοί με τους οποίους μέχρι τώρα είχε καλή σχέση. Μάλιστα άν κοιτάξει κανείς στο τσίου τσίου θα δεί σχόλια όπως "σιγά τον παίκτη!", "διώξτε τον και φέρτε πίσω τον Μάντλουνγκ! θα γλυτώσουμε και ένα σωρό λεφτά!" και άλλα παρόμοια..... 

  Το Κόπα Αμέρικα ολοκληρώθηκε και ο παίκτης είχε επιπλέον άδεια για να ξεκουραστεί. Όμως και αυτή ολοκληρώθηκε και εδώ και 2 μέρες βρίσκεται και πάλι στην Φρανκφούρτη. Χθές πέρασε παρόμοια τέστ κοπώσεως όπως αυτά που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού πρίν πάνε στην Αυστρία. Μάλιστα τα αποτελέσματα του τέστ ήτανε τόσο καλά που ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μπρούνο Χούμπνερ δήλωσε "Πρώτη φορά έχει τόσο καλά αποτελέσματα!". Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής μετά τα τέστ πήγε απο μόνος του και έκανε και ασκήσεις ενδυνάμωσης! 


 Όπως είπα στην Άιντραχτ θέλουν να τον κρατησουν αλλά έχουν θυμώσει με την στάση του και κυρίως με τον μάνατζερ του. Η ομάδα τον υπολογίζει ως έναν απο τους 3 στόπερ της. Όμως και εδώ υπάρχει ένα "ψιλομπλέξιμο". Ο προπονητής Άρμιν Φέ βλέποντας τι γίνεται με τον Ζαμπράνο και τα κολπάκια που κάνει για να πάρει μεταγραφή όρισε προχθές ώς 2ο αρχηγό της ομάδας μετά τον επιθετικό Άλεξ Μάιερ τον στόπερ Μάρκο Ρούς! Οπότε να τον βάζει στην 3άδα των αρχηγών για να κάθεται στον πάγκο είναι δύσκολο.... Ενώ ο τρίτος στόπερ της "παρέας" είναι ο αργεντίνος Ντάβιντ Άμπρααμ που αποκτήθηκε μόλις φέτος και φυσικά ούτε αυτός σκοπεύει να κάθεται στον πάγκο! Οπότε γίνεται να παραμείνει ο Ζαμπράνο ώς παγκίτης; 

 Χθές το βράδυ ήτανε προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ Ζαμπράνο και Φέ για να συζητήσουν. Το ραντεβού δεν έγινε αλλά πιθανόν να γίνει σήμερα. Οι υπεύθυνοι της Φρανκφούρτης δηλώνουν σίγουροι πως ο περουβιανός θα μείνει στην ομάδα τους. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να τον ανανεώσουν. Ο Ζαμπράνο ανήκει μόνο κατά 70% στην Άιντραχτ. Το υπόλοιπο 30% το έχει η ελβετική εταιρεία μάνατζμεντ Speed. Για να τον ανανεώσουν και να εξαφανίσουν την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο τους ώστε να μην τον χάσουν θα πρέπει πρώτα να αγοράσουν το υπόλοιπο ποσοστό απ'την ελβετική εταιρεία. Φημολογείται πως θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα ποσό λίγο πάνω απο 500 χιλ. ευρώ. 

 Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του συνεχίζει να κάνει δηλώσεις για πιθανή μεταγραφή του Ζαμπράνο και μάλίστα ισχυρίζεται πως έχει δύο πολύ καλές προτάσεις απο Τουρκία! Η μία απο την Γαλατά και η δεύτερη που μάλλον είναι και η πιο "δυνατή" είναι απο την Τράμπζονσπορ! Πουθενά στα γερμανικά ΜΜΕ, ούτε καν στα τοπικά της Φρανκφούρτης που είναι ιδιαίτερα ενημερωμένα, δεν γράφουν κάτι για τον Ολυμπιακό! 

 Μόνο στην Ελλάδα έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με ένα θέμα που είναι σχεδόν ανύπαρκτο!!! 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG