Wednesday, July 8, 2015

Πολλά μπράβο για τις τιμές των διαρκείας! Περιμένουμε τώρα τις μεταγραφές.


 Πολλά μπράβο στην διοίκηση της ΠΑΕ για την μεγάλη μείωση στις τιμές των διαρκείας! Δεν με ενδιαφέρει το γιατί έγινε. Σημασία έχει πως έγινε!!! Πιστεύω πως ο κόσμος ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες χρειάζεται τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα για να ξεσκάσει λιγάκι και να ξεχαστεί... Ήτανε πολύ σημαντική η κίνηση να μειωθούν τόσο σημαντικά τα διαρκείας και πιστεύω πως παρά την κρίση θα πωληθούν τα περισσότερα!

 Άν συνδιαστεί όλο αυτό και με καλές μεταγραφές... τότε πραγματικά θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Για να δούμε..... 



 Πάντως επειδή διαβάζω οτι ο Μάρκο Σίλβα ΤΩΡΑ πήρε την λίστα με τους υποψήφιους στόχους μας και τώρα θα μας πεί άν του κάνουν Νενέ, Ντιόπ κτλ.... έχω πεθάνει στο γέλιο. Έ όχι!!! Αποκλείεται!!!! Τόσες μέρες δλδ που ήτανε στο "περίμενε" τί ακριβώς έκανε στην Πορτογαλία; Λοιπόν ΑΡΔάκια μήν γράφετ
ε ανέκδοτα... Ο Σίλβα τηλεφωνούσε 2-3 φορές την ημέρα με ανθρώπους του Ολυμπιακού όσο ήτανε στην πατρίδα του. Όλα όσα γίνονταν τις τελευταίες μέρες ήτανε και με βάση τις δικές του επιθυμίες.

 Γιαυτό για παράδειγμα έχει παγώσει του Μπέρμπατοφ... O πορτογάλος θέλει διαφορετικό στύλ επιθετικού. Εμένα προσωπικά πάντως θα μου άρεσε πολύ ο βούλγαρος στον Ολυμπιακό. Έστω για να μπαίνει 30 λεπτά στο Τσου Λου. Για Ελλάδα δεν έχω καμία αμφιβολία οτι θα έβαζε 15+ γκόλ για πλάκα.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG