Monday, September 29, 2014

Καρράς ή Μελάς στην φιέστα;


 Τα μπαόκια έχουν ξεσαλώσει...... Ήδη κάνουν προετοιμασίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ασχολούνται με το άν θα καλέσουν στην φιέστα τον Καρρά ή τον Ζαφείρη Μελά (και για τους 2 δεν φτάνει το μπάτζετ του Σαββίδη). Ρε θα μας τρελάνουν λέμε!!!! Στον (ονειρικό) κόσμο τους ζούνε. Καιρός να τους ξυπνήσουμε!

 Έχουμε το μάτς με την Μάλμε και καλώς συγκεντρωνόμαστε εκεί τώρα. Έχει τεράστια σημασία ο Ολυμπιακός να πάρει νικη στην Σουηδία (ή στην χειρότερη περίπτωση ισοπαλία). 'Ομως αμέσως μετά πρέπει όλοι να καταλάβουν τι ακριβώς σημαίνει το μάτς με τον ΠΑΟΚ! Δεν αρκεί απλώς μια νίκη.... πρέπει να δείξουν πόσο ανώτερη ομάδα έχουμε μπας και βουλώσουν κάποια στόματα!


 Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουν περιθώρια για σχόλια περί διαιτησίας κτλ. Στην τελική άς βάλει ο Μαρινάκης να ακούγεται στις προπονήσεις μας ράδιο απ'την Θεσσαλονίκη και μερικούς διερμηνείς να τα μεταφράζουν στους ξένους μας.... η καλύτερη "ντόπα" για τους παίκτες μας θα είναι!

 Μέσα σε όλα αυτά μας κυνηγάει και τρελή γκαντεμιά με τους τραυματισμούς! Εκτός απο όλους τους άλλους τώρα χτύπησε και ο Μπενίτες που μάλλον θα χάσει και Μάλμε και ΠΑΟΚ. Και ειδικά αυτός ο τραυματισμός με ενοχλεί πολύ πρώτον γιατί τον πιστεύω τον παίκτη και δεύτερον γιατί ο Μήτρογλου ακόμη δεν είναι ο παλιός πιστολέρο. Βέβαια για τον Κώστα τα μάτς που έρχονται είναι χρυσή ευκαιρία.... Όχι απλώς να επανέλθει αλλά και να φτιάξει ψυχολογία.

 Μίλησε ο κόουτς στους παίκτες και τους είπε "Δεν πρέπει να ψάχνετε δικαιολογίες στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Πρέπει να το ξεπεράσετε αυτό το κομμάτι. Επρεπε να το είχατε καταλάβει από το Αγρίνιο". Ο Μίτσελ μια χαρά τα λέει και συμφωνώ μαζί του. Όμως όπως είπα και στο τελευταίο μας κείμενο έχει και αυτός ευθύνες για την ήττα απ'τον Ατρόμητο. Πιστεύω πως θα βρεί τις λύσεις που πρέπει. Όμως όπως όλοι έτσι κρίνεται και αυτός. Όσο για τους παίκτες.... άν νομίζουν οτι τους έπαιξαν σκληρά ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος... τότε να δούν τι θα κάνουν τα μπαόκια του Αναστασιάδη! Θα μπούνε στο γήπεδο με σκοπό να κλωτσάνε ό,τι κινείται και νάστε σίγουροι για αυτό! Πρέπει η ομάδα μας να μάθει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις στην Ελλάδα γιατί καλώς ή κακώς οι περισσότεροι αντίπαλοι έτσι θα μας παίζουν! Δεν έχουν και άλλη επιλογή άν δεν θέλουν να διασυρθούν..... Γιαυτό ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες!


Υ.Γ.: Είμαι μεγάλος φάν του Καρρά! Δεν κάνω πλάκα! Το δηλώνω για να μην παρεξηγηθώ :)


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG