Friday, September 19, 2014

Μάγκατ: "Δεν το περίμενα...."


H Φούλαμ έδιωξε τον Φέλιξ Μάγκατ...

 Ο ίδιος δήλωσε "Είμαι στεναχωρημένος... δεν το περίμενα! Είναι άδικο. Πιστεύω πως με την δουλειά που έκανα έσωσα το μέλλον της Φούλαμ!"



 Τους έσωσε λέει.... ο άνθρωπος που έριξε την ομάδα απ'την Πρέμιερ και που φέτος δεν έχει σταυρώσει νίκη σε 7 μάτς!!!! Δεν του δώσανε χρόνο λέει... με την πιτσιρικαρία που ανέβασε απ'τις ακαδημίες θα έφτιαχνε λέει υπερομάδα! Ο άνθρωπος που έδιωξε απ'την ομάδα Μήτρογλου και Κασάμι που ήτανε απ'τους βασικούς λόγους που ο Θρύλος κέρδισε την Ατλέτικο!!!! Ειδικά ο 22χρονος Κασάμι βλέπω το αργότερο το επόμενο καλοκαίρι να φεύγει με μεταγραφή 20 εκατομυρίων απ'τον Ολυμπιακό για καμιά Έβερτον, Ρόμα κτλ!


 Ο Μάγκατ πρίν 10-15 χρόνια ήτανε προπονητάρα. Δεν υπάρχει προπονητής στην ευρώπη που να κάνει πιο σκληρές προπονήσεις. ΟΜΩΣ..... τα χρόνια πέρασαν και ο ίδιος έμεινε τόσο στάσιμος που πλέον μοιάζει σαν μούμια! Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν θέλει προπονητές στρατηγούς-δικτάτορες! Θέλει προπονητές που να σέβονται τους παίκτες τους ώστε να τον σέβονται και αυτοί! Προπονητές χωρίς κολλήματα όπως ο Κλόπ και ο Μίτσελ
!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG