Saturday, September 20, 2014

Ας μιλούσες όταν έπρεπε!


 Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό αλλά εδώ το θέμα έχει ενδιαφέρον... Βγήκε προχθές ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα του ΠΑΟ απ'την Διναμό Μοσχας και είπε "Αυτοί είμαστε... δεν είμαστε ομαδάρα... καλώς ή κακώς...". Τί να εννοούσε άραγε; Μα τί άλλο; Σπόντα ήτανε προς τον Αλαφούζο! 


 Ομως τώρα καλά να πάθεις κ. Αναστασίου! Γιατί όταν μπορούσες και έπρεπε να ανοίξεις το στοματάκι σου να εναντιωθείς στον τουίτι εσύ προτίμησες να κάνεις την πάπια! "Το ρόστερ είναι πλήρες" έλεγες συμφωνόντας με τον Αλαφούζο. Δεν ήθελες να έρθεις σε κόντρα μαζί του κινδυνεύοντας να χάσεις την θεσούλα σου! Για να πώ την αλήθεια η όλη ιστορία μου φέρνει στο μυαλό όσα έγιναν στον Ολυμπιακό με τον Ζαρντίμ. Και ο Ζαρντίμ τότε για τους δικούς του λόγους δεν μιλούσε... και όταν το αποφάσησε ήτανε πια πολύ αργά!


 Τώρα όμως σιγά σιγά βγαίνει η αλήθεια... Ο Αλαφούζος δεν έκανε το καλοκαίρι όσα του είχε ζητήσει ο Αναστασίου. Πρώτα απ'όλα είχε ζητήσει την παραμονή Αμπείντ και ταυτόχρονα την προσθήκη στην ομάδα ενός ακόμη μέσου με παρόμοια χαρακτηριστικά! Όμως τελικά όχι μόνο δεν έμεινε ο Αμπέιντ αλλά δεν ήρθε ποτέ και ο 2ος μέσος που είχε ζητήσει ο προπονητής. Επίσης ο Αναστασίου ήθελε έναν δυνατό δεξί μπάκ. Τότε άν θυμάστε είχανε βγεί φήμες για τον Γκάλο. Τελικά ο Αλαφούζονς του έφερε τον... Μπούρμπο! Έναν ποδοσφαιριστή που ο Αναστασίου δεν εμπιστεύεται και το δείχνει. Και μέσα σε όλα αυτά (ξε)πούλησε και τον Καπίνο στην Μάιντς αφήνοντας την ομάδα με τον παλαίμαχο Κοτσόλη αφού ο Στήλ είναι για γέλια. Και μπορεί πέρυσι κάποια στιγμή να φορμαρίστηκε ο ΠΑΟ και να κατέκτησε και το κύπελλο αλλά φέτος έχει τα παιχνίδια του Γιουρόπα και δεν θα είναι το ίδιο ξεκούραστος και φρέσκος. 

 Ξεκίνησαν την προετοιμασία παίζοντας μόλις 2 φιλικά με εύκολους αντίπαλους και όταν άρχησαν τα επίσημα (με Σταντάρ Λιέγης) τότε ξεκίνησαν να φαίνονται και οι τεράστιες αδυναμίες. Τα βλέπει όλα αυτά ο Αναστασίου και ξαφνικά αρχίζει να πετάει σπόντες. Όμως δεν είναι ο μόνος. Διότι μετά την ήττα απ'τους ρώσσους άρχησαν απότομα και οι παίκτες να δείχνουν πως δεν εμπιστεύονται απόλυτα τον προπονητή τους. Και όταν αυτό συμβαίνει τότε καμία ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σοβαρά. Βγήκε ο Τάσος Λαγός και είπε "Ίσως ο προπονητής μας να φοβήθηκε το παιχνιδι περισσότερο απόσο έπρεπε....". Ακούτε; Όχι ο Παναθαηναϊκός... ούτε "εμείς".... ο προπονητής φταίει! Αυτός τους φοβήθηκε!!! Και πάει μετά στην συν. τύπου ο Αναστασίου και ουσιαστικά παραδέχτηκε πως ο Λαγός έχει δίκιο! "Αποφάσησα να παίξουμε πιο αμυντικά για να μην φάμε πολλά γκόλ". Συγκρίνετε τώρα αυτήν την δήλωση και κυρίως αυτήν την νοοτροπία με την αντίστοιχη του Μίτσελ που πρίν το μάτς με την Ατλέτικο έλεγε "Εμείς πάμε για νίκη! Εμείς κάνουμε το παιχνίδι μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Άν βγώ και πώ στους παίκτες μου οτι πάμε με την Ατλέτκικο για να χάσουμε θα πούνε πάει τα έχει χάσει ο παππούς!". Έτσι είναι.... ο Μίτσελ έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα νικητή που χτίστηκε επι χρόνια ώς βασικός στην μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης! 


 Η ερώτηση που απομένει για τον Παναθηναϊκό τώρα είναι η εξής..... Ο Αναστασίου όταν έπρεπε έβαλε πλάτες και στήριξε την διοίκηση της ομάδας. Τώρα που δείχνει να χάνει το έδαφος κάτω απ'τα πόδια του και τον αμφισβητούν ακόμη και οι παίκτες του.... θα βγεί ο τουίτι να στηρίξει τον Αναστασίου; Και όλα αυτά ενώ έχουν μάτς στα Χανιά απέναντι στον επικίνδυνο Πλατανιά!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG