Monday, January 27, 2014

Σωστή ή λάθος η πώληση του Βάις;


 Και ξαφνικά.... τέλος ο Βάις! Είναι δυνατόν; Και όμως είναι. 

 Άν το καλοκαίρι ρωτούσε κανείς κάποιον απ'τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το ποιά είναι η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή είμαι σίγουρος πως 8 στους 10 (τουλάχιστον) θα απαντούσανε ο Βλάντιμιρ Βάις! Παρόλα αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα. Ο μάνατζερ του ο Μίνο Ραϊόλα έφερε πρόταση απο την... Λεχβίγια την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κατάρ και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Όπως ακούγεται ο Ολυμπιακός έβαλε στην τσέπη του περισσότερα απο 5 εκ. ευρώ. Καθόλου άσχημα άν σκεφτεί κανείς πως λίγους μήνες πρίν τον είχε αποκτήσει ώς ελεύθερο! 



 Ψυχρά οικονομικά άν το δεί κανείς η μεταγραφή αυτή ήτανε η σωστή κίνηση για τον Ολυμπιακό. Ειδικά απο την στιγμή που ο Βάις δεν έπαιζε ώς βασικός (κάτι που πολλοί δεν κατάλαβαν ποτέ). Ο ίδιος ο Βάις δήλωσε οτι ο Μίτσελ δεν τον εμπιστεύονταν και είπε πως υπήρχανε... διαφωνίες μεταξύ τους. Ο Βάις είναι παικταράς σε πολύ καλή ηλικία και στον αγώνα με την Παρί έκανε γιο γιο μια απο τις πιο ακριβές άμυνες του κόσμου. Όμως ο Μίτσελ μέχρι στιγμής πιστεύω πως έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του και τα αποτελέσματα μιλάνε υπέρ του. Οπότε άν ήτανε απόφαση του να φύγει ο Βάις ή έστω άν έδωσε την συγκατάθεση του τότε έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. 

 Ο Ολυμπιακός στα περισσότερα παιχνίδια τα κατάφερε μια χαρά χωρίς τον Βάις οπότε η ζημιά προς το παρόν δεν μοιάζει μεγάλη. Παρόλα αυτά ήδη ακούγεται πως ο Θρύλος ψάχνει αντικαταστάτη. Δεν ξέρω άν μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορέσει να βρεθεί κάποιος άξιος. Μια πιθανότητα είναι να έρθει ο Λέζεαρ που έχει κλείσει για το καλοκαίρι απο τώρα. Μια άλλη επιλογή είναι ο Κολοβός που παίζει δανεικός στον Πανιώνιο. 

 Κάτι που θέλω ακόμη να αναφέρω είναι πως η μεταγραφή του Βάις στην Λεχβίγια ίσως να κρύβει κάτι πίσω της. Ο Βάις έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που παίζει στην Παρί. Και άλλη μια "σύμπτωση" είναι πως η Λεχβίγια έχει τον ίδιο ακριβώς ιδιοκτήτη με την Παρί! Όπως φαίνεται η εμφάνιση του απέναντι στου γάλλους εντυπωσίασε τους υπεύθυνους της και ήδη ακούγεται πως το καλοκαίρι θα ενταχθεί στην γαλλική ομάδα και μέχρι τότε θα παίζει στο Κατάρ. Αυτός ήταν μάλλον και ο τρόπος που ο Ραίόλα τον έπεισε να πάρει μεταγραφή για το Κατάρ σε τέτοια ηλικία. Άλλωστε και το συμβόλαιο 4μιση ετών που υπέγραψε ακούγεται αρκετά περίεργο. Δηλαδή για ποιόν λόγο να αποφασήσει ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια ηλικία να δεσμευτεί με ομάδα απο το Κατάρ για τόσα χρόνια; Θα μου πείτε ένας καλός λόγος είναι τα 2 εκατομύρια ευρώ που θα παίρνει τον χρόνο.... σωστά... αλλά και πάλι.... Θα φανεί το καλοκαίρι.

Υ.Γ.: Διαβάζω πως τα λεφτά απ'την πώληση Βάις θα πάνε για την αγορά του Κάμπελ. Ο Κάμπελ πρέπει να αγοραστεί οπωσδήποτε. Όμως "αντι-Βάις" καλό είναι να αποκτηθεί επίσης!

Υ.Γ.2: Κυκλοφορούν φήμες για πώληση Μήτρογλου ή Μανωλά. Όχι για το καλοκαίρι... για τώρα! Προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα..... θα είναι τρελό λάθος όποιος απ'τους δύο και να φύγει τώρα.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG