Friday, June 7, 2013

Mήν πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο ίντερνετ!


 Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω βαρεθεί ΠΟΛΛΑ τρελά πράγματα... και έχω πραγματικά σιχαθεί την χαζομάρα ορισμένων που πιστεύουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Θέλω να σας αποδείξω σήμερα κάτι για να έχετε τα μάτια σας ανοικτά! 

 Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο ίντερνετ. Να εμπιστεύεστε περισσότερο το μυαλό και την καρδιά σας παρά τα μάτια σας. Καταλάβατε; Ακόμη και δίαιτα μπορείς να κάνεις... χωρίς να έχεις χάσει ούτε ένα κιλό!!!

 Γκομενάααααααααααααααρες!!! Έτσι; Ποιός απο σας θα ήθελε να βγεί ραντεβού μαζί τους; Και με τις δύο ταυτόχρονα έτσι; Για προσέξτε τι θέλετε.... Για προσέξτε τι ζητάτε... γιατί μπορεί να σας δοθεί στο τέλος... χοχοχο....


Δεν καταλαβαίνετε γιατί το λέω; Μην ανησυχείτε... Θα καταλάβετε μόλις δείτε την παρακάτω φωτογραφία που είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η αποπάνω εντελώς FAKE! Κατασκευασμένη με Photoshop! Λίγο κόψιμο απο εδώ... λίγο "σφραγίδα" απο εκεί... λίγο το ένα λίγο το άλλο και τέλος!!! Όσοι ξέρουν απο επεξεργασία φωτογραφίας ξέρουν τι εννοώ. Οι υπόλοιποι... απλώς να προσέχετε τι πιστεύετε!!!!!!!!!!!!!!!
 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG