Wednesday, June 5, 2013

"Γλάστρα" ο Καρεμπέ! Αφεντικό ο Ίσα!


Καρεμπέ: "Δεν θα βρίσκομαι συχνά στην Ελλάδα. Όμως η ψυχή μου θάναι πάντα εδώ..." Χαχαχα....

Ισα: "Έχουμε πολλή δουλειά! Έχουμε ένα μπάτζετ και με αυτό θα δουλέψουμε. Θα μιλήσω με τον Μίτσελ να δώ τι ακριβώς παίκτες θέλει και τι ανάγκες έχει η ομάδα. Δεν είμαι πλέον εκπρόσωπος παικτών. Παραιτήθηκα απο εκείνην την δουλειά! Σε συνεργασία με τον Κριστιάν θα φέρουμε μεγάλης ποιότητας παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα! Εγγυόμαι οτι θα έρθουν 2 μεγάλοι ποδοσφαιριστές και 2-3 παίκτες θα έχουν υπογράψει πρίν φύγουμε για την προετοιμασία! Δεν ξέρω τι εννοείται οτι υπάρχουν παίκτες μεγάλης ηλικίας... θέλουμε και έμπειρους και νέους! Μια καλή ισορροπία! Στόχος μας το Top16 του Τσου Λου!"

Βρέντζος: "Υπεύθυνος για μεταγραφές ο Ίσα. Ελπίζουμε οι περισσότερες να τελειώσουν πριν την προετοιμασία. Δεν υπάρχει θέμα Λεόν και δεν υπάρχει θέμα Μισίμοβιτς! ... Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι μικρός. Όμως άν θες να πετύχεις στην Ευρώπη δεν γίνεται να έχεις νεανική ομάδα! Χρειάζεσαι και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Μίτσελ είναι στην ομάδα πλέον αρκετό καιρό και ξέρει τι πρέπει να κάνει."


Σάββας Θεοδωρίδης: "Πολύ δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα! Θα ανανεωθεί το ρόστερ. Για μένα είναι όλα επιτυχημένα τα παιδιά που πήραμε πέρυσι! Και αυτοί που θα γυρίσουν απο τα παιδιά που δώσαμε δανεικούς... μαζί με 2-3 καλές μεταγραφές θα πάμε πολύ καλά! Πιο επιτυχημένη μεταγραφή των τελευταίων ετών είναι ο Φουστέρ! Τέτοιους παίκτες σαν και αυτόν θέλουμε! Πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά έρχεται η Ευρώπη... Άν δεν πάρεις πρωτάθλημα δεν παίζεις Τσου Λου!" Και αμέσως μετά διακόπηκε η σύνδεση... χεχε...

 Όπως καταλαβαίνετε μόλις παρακολούθησα την συνέντευξη τύπου της παρουσίασης Καρεμπέ-Ίσα. Ξεχώρισα τις παραπάνω δηλώσεις γιατί αυτές είναι όλη η ουσία κατα την άποψη μου! Με τί να ασχοληθώ; Με τις δηλώσεις για την οικονομική κρίση, την ακροπολη και τους έλληνες φιλόσοφους; Ό,τι νάναι λέμε...

 Ίσως είμαι ΠΟΛΥ καχύποπτος... και ναι το παραδέχομαι!!! ΟΜΩΣ ειλικρινά εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο Καρεμπέ απλώς είναι η "γλάστρα" και τον βάλανε μπροστά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις αλλά και για να ηρεμίσει ο κόσμος.... ΟΜΩΣ στην πραγματικότητα υπεύθυνος είναι ο Ίσα!!! Απλώς δείτε τις δηλώσεις! Ποιός μπήκε σε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές; Ποιός ήξερε λεπτομέρειες; Ο Καρεμπέ; Ναι πώς! Ο Ίσα είναι το αφεντικό! 

 Ο Λορένθο απο εκεί που ήταν βοηθός του Ντάρκο... έγινε αφεντικό... και λίγες μέρες μετά είναι ξαφνικά βοηθός του... Ίσα!!!! Δεν βλέπω να μένει πολύ καιρό ακόμη.... Λογικά και ο ίδιος είναι απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτήν. Και ο Μίτσελ είναι υπο τρελή πίεση! Λάθη που έγιναν με Μπόατενγκ (κυρίως) όπως και με άλλες μεταγραφές τον έχουν φέρει πίσω!

 Η παρουσία Καρεμπέ είναι σημαντική για την εικόνα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό. Το να σε εκπροσωπεί αυτή η προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε κληρώσεις, στην ΟΥΕΦΑ κτλ είναι μεγάλο θέμα! Όμως σε αγωνιστικά, οργανωτικά θέματα έχω την άποψη πως δεν θα έχει μεγάλη ανάμειξη... και ακριβώς γιαυτό ήρθε και ο Πιέρ Ίσα!

 Για να δούμε! Είμαι πολύ περίεργος να δώ άν και τι θα αλλάξει η παρουσία του Ίσα (και του Καρεμπέ... )! Το σημαντικότερο για μένα είναι να γίνουν ΣΩΣΤΕΣ επιλογές και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πρέπει να ξοδευτούν πολλά χρήματα! Ταυτόχρονα ελπίζω να αποδειχθεί αληθινό αυτό που είπε ο Βρέντζος... δηλαδή το να είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έτοιμο με την έναρξη της προετοιμασίας για να δουλέψει ΣΩΣΤΑ ο προπονητής! Γιατί είδαμε τι έγινε πέρυσι...

Υ.Γ.: Η συνέντευξη υπάρχει ολόκληρη εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=MOTrWG3CC5A
 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG