Sunday, June 9, 2013

Η επιστροφή του Ενροτό!


 Θυμάστε τον περίεργο τυπάκο που είχε δηλώσει πως ο Ολυμπιακός τον άφησε να ξεροσταλιάσει στο ξενοδοχείο κατά την διάρκεια διαπραγματεύσεων; Έλεγε οτι δεν τον φροντίζαμε καλά και δεν του δώσαμε ούτε φαγητό, ούτε τίποτα... άααχ... τον καημενούλη δεν τον ταϊσαμε με αστακούς και σαμπάνιες και του είχε κάτσει βαριά! Ε αυτός ο περίεργος τυπάκος ήτανε ο μάνατζερ του Μιραλάς! Ο Κριστόφ Ενροτό


 Απο την στιγμή που ανέλαβαν Ίσα και Καρεμπέ άρχησαν να ακούγονται έντονα ονόματα ποδοσφαιριστών απο την Γαλλική και την Βέλγικη αγορά! Ε λοιπόν πίσω απο όλα αυτά κρύβεται ο Ενροτό! Τον Τζόναθαν Λέζεαρ άν θυμάστε μας τον είχε προτείνει και όταν έφυγε ο Μιραλάς ώς αντικαταστάτη του! Και τώρα τον προτείνει ξανά! Έντονα ακούγεται και το όνομα του Φρεντερίκ Μπουλό που ανήκει στην Σταντάρ Λιέγης. Τα δικαιώματα του ανήκουν στον... Ροζέρ Ενροτό... δηλαδή τον πατέρα του Κριστόφ Ενροτό!!! Ναι... οικογενειακώς ασχολούνται με το μανατζεριλίκι... Στην περίπτωση του Ενροτό ισχύει το... "Μάνατζερ δεν γίνεσαι... γεννιέσαι!"

Ο Ενροτό (αριστερά) με τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουν. Ντάβιντ Μόγιες (δεξιά). Όταν ο Μόγιες είχε έρθει στην Ελλάδα για να δεί τον Μιραλάς απο κοντά.

 Πάντως δεν είναι κακό οτι επιστρέφει ο Ενροτό. Έχει διασυνδέσεις σε Γαλλία, Βέλγιο και ίσως μπορέσει όντως να μας φέρει κάποιον "νέο Μιραλάς". Δηλαδή έναν παίκτη νέο, με προοπτική που να διψάει για μπάλα και για να αποδείξει την αξία του. Για να δούμε...


Ο Μπουλότ ανάμεσα σε πολυτελή αυτοκίνητα. Το κατα πόσο είναι ο ίδιος του "πολυτελές" ποδοσφαιριστής θα φανεί άν τελικά έρθει στον Πειραιά.

Ο Λέζεαρ πυροβολεί... Για να δούμε... Θα πυροβολεί παρέα με τους Μήτρογλου, Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό;

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG