Thursday, May 10, 2012

Με την ελπίδα να γίνει αληθινό το όνειρο...

 Η ώρα έφτασε! Αύριο (11/05/2012) στις 21:00 ώρα Ελλάδος ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final 4! Νωρίτερα θα έχει ήδη κριθεί ποιόν εκ των ΤΣΣΚΑ ή Παναθηναικό θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό! Ναί... είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, που έφτασε μέχρι εδώ χωρίς να την υπολογίζει κανένας, έχει την ενέργεια και την δύναμη για να νικήσει τους ισπανούς και να πάει στον τελικό. 


Κάντε κλίκ στην εικόνα για να μεγαλώσει και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας!



 Ανάλυση δεν θα κάνω γιατί δεν είμαι ειδικός. Άν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το εκπληκτικό κείμενο του Νίκου Βαρλά στο οποίο αναλύει τακτικά ακριβώς τι πρέπει να συμβεί για να πάρουμε την νίκη. Αξίζει πιστεύω τουλάχιστον μια ματιά.  http://www.eurohoops.net/el/2012/05/one-on-one-el/4166 




 Εύχομαι τα παληκάρια του θρύλου μας να παλέψουν με την ψυχή τους και είμαι βέβαιος πως θα το κάνουν. Μακάρι να επιστρέψουν σε 2-3 μέρες στην Ελλάδα παρέα με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης 2012, όμως ακόμη και αν δεν τα καταφέρουν εγώ είμαι υπερήφανος για τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα φέτος! Είναι μια ομάδα που εκπνέει υγεία, μια ομάδα που αν μείνει ενωμένη θα μπορέσει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη για πολλά χρόνια! 


 Μην ξεχνάτε πως αμέσως μετά το Final 4 της Κων/πολης ακολουθούν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναικό! Ο Ομπράντοβιτς ήδη δήλωσε πως φέτος θα είναι η τελευταία του σαιζόν στους πράσινους και νομίζω ότι του χρωστάμε ένα καλό αποχαιρετηστίριο δώρο... άλλωστε αξία θα έχει να τους νικήσουμε φέτος που είναι ακόμη δυνατοί και όχι όταν θα έχουν διαλυθεί. Έτσι δεν είναι; 




Υ.Γ.: Δεν είναι λίγο το ότι στο φάιναλ φορ βρίσκοντε δύο ελληνικές ομάδες και καμία τούρκικη! Ειδικά σε μια χρονιά όπου οι τούρκοι έριξαν πολλά λεφτά στο μπάσκετ φέρνοντας στην αρχή της σαιζόν και με την βοήθεια του λοκ αουτ του ΝΒΑ πολύ μεγάλους παίκτες! Αντίθετα τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναικός έχοντας μειώσει αρκετά το μπάτζετ κατάφεραν να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη!


Υ,Γ,2: Το wallpaper το έφτιαξα με την ελπίδα και την πίστη ότι θα αποδειχθεί προφητικό και πως τα παιδιά θα φέρουν την κούπα στην Ελλάδα! Ελπίζω να σας αρέσει.


Υ.Γ.3: Η χθεσινή φιέστα ήταν εκπληκτική! Μεγάλη συγκίνηση τόσο με το ζειμπέκικο του Μητροπάνου όσο και με τα δάκρυα του Βαλβέρδε. Οι παίκτες το διασκέδασαν και άλλη μια φορά τρελάθηκαν με τον κόσμο του Ολυμπιακού! Μπράβο σε όλους που βρέθηκαν στο Καραισκάκη!


Υ.Γ.4: Απ'οτι ξέρω η προσφορά στον Μέλμπεργκ έχει φτάσει περίπου το 1 εκ ευρώ εκτός απο τα όποια μπόνους. Ο ίδιος θέλει 1μιση εκ. Άποψη μου είναι ότι ο σουηδός ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην ομάδα. Εκτός απο το ότι θα βοηθήσει σίγουρα και την νέα σαιζόν αμυντικά, είναι και δάσκαλος και δίπλα του θα μάθουν πολλά τόσο ο Σιόβας όσο και ο Παπάζογλου. Άλλωστε άν ο Αβραάμ είναι σήμερα ένας απο τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη σε μεγάλο βαθμό το χρωστάει στην συνεργασία του με τον Μέλμπεργκ. Απο την άλλη και ο ίδιος ο Μέλμπεργκ όμως πρέπει να σκεφτεί άν θέλει στα 34 του να φύγει απο μια ομάδα όπου τον σέβοντε και τον αγαπάνε. Απο μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει και στο Τσάμπιονς Λίγκ. Πιστεύω ότι μπορεί να βρεί περισσότερα λεφτά στο εξωτερικό και μάλλον το ίδιο πιστεύει και ο ίδιος όμως το να πάρει 200-300 χιλιάρικα παραπάνω είναι αρκετό για να θυσιάσει όλα τα άλλα; Εκτός και αν θέλει να ζήσει κάτι νέο και διαφορετικό στα τελευταία 1-2 χρόνια της καριέρας του... 


Υ.Γ.5: Τους άλλους 3 "γέρους" θα τους κρατούσα μόνο με μεγάλη μείωση στους μισθούς τους... όμως ο Μαρινάκης τους έχει δώσει τον λόγο του (όπως έχει δηλώσει ο Πάντελιτς κατα καιρούς...) ότι θα τους κρατήσει και είναι άνθρωπος που κρατάει όσα υπόσχεται.






No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG