Tuesday, May 8, 2012

Στον Έμερι αρέσει το κρύο;

 Χθές το απόγευμα κυκλοφόρησε σε όλα τα αθλητικά σάιτ η είδηση πως ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού για τον πάγκο του έκλεισε στη Σπαρτάκ Μόσχας (κατα τα άλλα ήθελε μόνο Αγγλία...) με μισθό 1,2 εκ ευρώ τον χρόνο. Και ρωτάω εγώ τώρα.... αρέσει στον Έμερι το κρύο; Έχει κάποιο παιδικό όνειρο να ζήσει σε χώρα με πολύ χιόνι επειδή στις πεδιάδες της Ισπανίας δεν μπορούσε να φτιάξει χιονάνθρωπο όταν ήτανε παιδάκι; Διότι αλλιώς δεν εξηγήτε το ότι υπέγραψε στους ρώσσους. 


 Άν ο Μαρινάκης έδινε στον Έμερι 1,5 εκ τον χρόνο (ο Βαλβέρδε έπερνε 1,8 χωρίς τα μπόνους) όπως γράφανε οι εφημερίδες τότε ο Έμερι θα έρχονταν τρέχοντας. Δεν νομίζω να έχει καμιά ιδιαίτερη τρέλα να τρέχει στα χιόνια... επιπλέον ο Ιμπάνιεθ που μας ξέρει καλά και έχει βγάλει ένα σωρό λεφτά απο μας σίγουρα θα τον "πίεσε" απο την μεριά του να διαλέξει την πρόταση του Ολυμπιακού... Οπότε το βλέπω απίθανο να μην έρχονταν με αυτά τα δεδομένα. Άρα το πιθανότερο είναι ο πρόεδρος ποτέ να μην έδωσε τόσα λεφτά... και όταν ακούω ότι στον Μέλμπεργκ προτίνουν 800 χιλ τον χρόνο ενώ αυτός θέλει τουλάχιστον 1,5 εκ μου φαίνετε πολύ πιθανό να πάμε φέτος όχι απλώς σε σαιζόν με μειωμένο μπάτζετ αλλα με σφαγμένο στο γόνατο μπάτζετ... 




 Ενώ λοιπόν χθές ήτανε σίγουρο ότι ο Έμερι χάθηκε οριστικά.... βγένει σήμερα ο "Πρωταθλητής" με αποκλειστική δήλωση του Έμερι ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη πουθενά και ότι σήμερα θα αποφασίσει. Τι συμβένει τώρα; Το ξανασκέφτηκε; Έπιασε τόπο η πίεση του Ιμπάνιεθ; Δύσκολα αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Εγώ φοβάμαι πάντως πως το πιθανότερο είναι ότι τα 1,2 των ρώσσων του φαίνοντε λίγα και παίζοντας με το όνομα του Ολυμπιακού προσπαθεί να ανεβάσει την προσφορά τους. Γιατί το να δεί παραπάνω απο τον Ολυμπιακό δεν το θεωρώ πιθανό... 



 Το παράξενο είναι ότι η "Γατα" που ανήκει στον ίδιο εκδότη με τον "Πρωταθλητή" γράφει στην πρώτη σελίδα της ότι "Ο Έμερι ανοίγει τον δρόμο για τον Ντομίνγκος!". Δηλαδή ότι ο Έμερι πάει στην Σπαρτάκ και έτσι έρχεται η 2η επιλογή μας ο Πασιένσια. Ο "Γαύρος" γράφει περί 75% πιθανότητας για Ντομίνγκος. Εγώ νομίζω ο πορτογάλλος θέλει να έρθει σαν τρελός και ο λόγος που ακόμη δεν έχει έρθει είναι επειδή δεν τον έχει καλέσει ο Ολυμπιακός. Γιατί συμβένει αυτό όμως; Πιστεύω πως όντως ο Ολυμπιακός περιμένει την οριστική απάντηση του Έμερι με την διαφορά όμως ότι αποκλείεται να του έχει κάνει προσφορά πάνω απο τα λεφτά που του δίνουν οι ρώσσοι της Σπαρτάκ! Λογικά έχει γίνει κάποια πρόταση κοντά στο 1 εκ σε συνδυασμό με κάποια μπόνους (περίπου τα μισά απο όσα έπερνε ο Βαλβέρδε) και ελπίζουν η προοπτική του ΤσουΛου, η έτοιμη ομάδα που αφήνει ο Βαλβέρδε και η "πιεση" του Ιμπάνιεθ να είναι αρκετά για να έρθει ο Έμερι έστω με αρκετά λιγότερα χρήματα απ'ότι αυτός θα ήθελε. Άν τελικά προτιμήσει το ζεστό χρήμα και πάει στην κρύα Μόσχα θα πέσει το τηλεφώνημα στον Ντομίνγκες να μαζέψει τις βαλίτσες του και να έρθει στον Πειραιά! 




Υ.Γ.: Για τις εκλογές λίγα μόνο θέλω να πώ... άν δεν καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και κάποιο ακόμη κόμμα τότε θα πάμε ξανά σε εκλογές και αυτήν την φορά να είστε σίγουροι ότι ο Σύριζα θα πιάσει ποσοστό κοντά στο 30% και φυσικά θα είναι πρώτο κόμμα και θα μπορέσει να κάνει αριστερή κυβέρνηση. Φυσικά και το γνωρίζουν αυτό στην ΝΔ και το φοβούντε τρελά γιαυτό και θα κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους (ακόμη και παραχωρήσεις...) για να σχηματίσουν κυβέρνηση. Όσοι ψήφισαν μικρά κόμματα που έμειναν εκτώς κοινοβουλίου (20%), πολλοί που ψήφισαν Χ.Α. απο αγανάκτηση κτλ... αλλα και πολλοί που ΔΕΝ ψήφισαν καθόλου (35%) προχθές ξαφνικά θα ψηφίσουν όλοι μαζί Σύριζα και άν γίνουν ξανά εκλογές θα δείτε ότι έχω δίκιο... ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πέσουν γύρω στο 10% η Χ.Α. θα πέσει στα μισά απ'οτι πήρε προχθές και μπορεί να μπούν στην βουλή και το ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι. Μεγάλο "πανυγήρι" θα γίνει... γιαυτό και επαναλαμβάνω το βλέπω δύσκολο να το αφήσουν να πάει ως εκεί.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG