Saturday, June 30, 2012

Έχασε το αεροπλάνο ... για ένα κομμάτι γλυκό!

 Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν λέει να σταματήσει να απασχολεί τα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Πάνω που είχαμε αρχίσει εξαιτίας των εμφανίσεων του στο Γιούρο να ασχολούμαστε και πάλι μόνο με τα αθλητικά του προσόντα ... μας έβαλε στην θέση μας κάνοντας άλλη μια απο τις γνωστές του "τρέλες".



 Μετά τον αγώνα με την Ισπανία και τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας απο την διοργάνωση η ομάδα συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για το πολωνικό Πόσεν. Και όμως το αεροπλάνο έφυγε χωρίς τον διεθνή πορτογάλο παικταρά! Ποιός ήταν όμως ο λόγος; Δεν τον γούσταρε ο πιλότος; Όχι... απλώς ο καημένος ο Κριστιάνο πείνασε και πήγε να αγοράσει απο το καφέ του αεροδρομίου ένα κομμάτι γλυκό. Όταν αποφάσισε όμως να επιστρέψει στην αίθουσα αποχωρήσεων των ενημέρωσαν πως... το αεροπλάνε πέταξε χωρίς αυτόν!


 Ο ίδιος δήλωσε πως "Είναι εντελώς άδικο! Πήγα γρήγορα στο καφέ να πάρω ένα κομμάτι γλυκό και το αεροπλάνο πέταξε χωρίς εμένα!". Έλα ντέ... ολόκληρος Ρονάλντο... δεν μπορούσε ένα αεροπλανάκι να τον περιμένει; 




 Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας Πάολο Μπέντο δήλωσε για το θέμα αυτό πως άργησαν να το καταλάβουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλειπε απο το αεροπλάνο και γιαυτό ξεκίνησαν χωρίς αυτόν. Καλά... όποιος θέλει το πιστεύει αυτό! Άποψη μου είναι ότι του κάνανε πλάκα! 


 Τελικά αναγκάστηκε να περιμένει μερικές ώρες την επόμενη πτήση για το Πόσεν και απο εκεί με νέα πτήση πέταξε για την Λισσαβώνα όπου τον περίμεναν αρκετοί οπαδοί.




Υ.Γ.: Πρός μεγάλη μας έκπληξη είδαμε πως μας έκανε την τιμή να μας κάνει Like στο Facebook ο τεράστιος, μοναδικός Πίου! Ποιός Κριστιάνο Ρονάλντο.... για πρωινό τον έχει ο Πίου!





No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG