Tuesday, December 20, 2011

Πρόεδρε ... Let us dream!

 Συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης με τον προπονητή της ομάδας Ε. Βαλβέρδε και σύμφωνα με όσα γράφτηκαν απο τους δημοσιογράφους στις διάφορες ιστοσελίδες αυτό που προκύπτει είναι πως θα γίνει μεταγραφή ΜΟΝΟ εάν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Συμφωνώ πως αν είναι να γίνει μεταγραφή πρέπει να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής ή ποδοσφαιριστές που αντέχουν το βάρος της φανέλας και που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα! Το να γίνει μεταγραφή απλώς για να γίνει μόνο κακό κάνει και είναι προτιμότερο να μείνουμε όπως είμαστε. Άλλωστε έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας. 




 Όμως εδώ υπάρχει πρόβλημα. Η ομάδα έχει παίκτες που έχουν συχνό πρόβλημα με τραυματισμούς. Φέισα, Γιέστε, Μακούν περισσότερο είναι εκτός ομάδας παρά μέσα. Μαζί με αυτούς φέτος έχουν τραυματιστεί και άλλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Φουστέρ και ο Ιμπαγάσα. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και τον Φεβρουάριο-Μάρτιο θα έχει η ομάδα ένα σερί απο δύσκολους αγώνες. Ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθεί. Και με ενίσχυση δεν εννοώ απλώς την επιστροφή του Ντιόγκο τον οποίο όπως φαίνετε πιστεύει ο Βαλβέρδε. Άποψη μου είναι πως η ομάδα χρειάζετε οπωσδήποτε ένα γρήγορο δεξί χαφ με έφεση στο σκοράρισμα όπως ήτανε ο Γκαλέτι, ο Γιαννακόπουλος ή έστω έναν γρήγορο επιθετικό που να μπορεί να παίζει και στα δύο άκρα όπως είναι ο Μιραλάς. Πολύ σημαντική θεωρώ και την ενίσχυση στο κέντρο. Έναν επιτελικό μέσο που να μπορεί να μοιράζει το παιχνίδι και να ξεκουράζει τον Ιμπαγάσα ... και ένα γρήγορο αμυντικό χάφ αφού τέτοιο ΔΕΝ έχει ακόμη ο Ολυμπιακός παρόλο που υποτίθεται πως η ανάγκη για έναν τέτοιο παίκτη είναι γνωστή εδώ και έναν χρόνο περίπου. Έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο να παίζουν ως αμυντικά χάφ παίκτες αξιόπιστοι όπως ο Μοδέστο, ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ που όμως δεν είναι καθαρά αμυντικά χάφ. 


 Για την θέση του τερματοφύλακα μέχρι πρίν έναν μήνα θα έλεγα πως θα πρέπει να αποκτηθεί σίγουρα ένας έμπειρος παίκτης με ηγετικά προσόντα που θα δώσει σιγουριά στην ομάδα όμως μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του Μέγιερι δεν είμαι σίγουρος άν θα του έκανε καλό το να έρθει ξαφνικά κάποιος ακόμη για την θέαη αυτή. Άλλωστε και ο Κοστάντσο μόνο χαζός δεν είναι και έτσι δεν δέχετε να λύσει το συμβόλαιο του αν δεν πάρει όσα λεφτά έχουν συμφωνηθεί... και καλά κάνει δηλαδή. Ας πρόσεχαν αυτοί που τον έφεραν... άν και ο κυριότερος υποστηρικτής του (Μαθία) έχει ήδη φύγει απο τον Ολυμπιακό. 




 Η κλήρωση για το Europa League αποτελεί ευκαιρία για να φτάσει ο Ολυμπιακός σχετικά εύκολα μέχρι τους "8". Όλοι συμφωνούμε πως πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και κατ' επέκταση το ντάμπλ στην Ελλάδα όμως μόνο αρνητικοί δεν είμαστε όλοι στο ενδεχόμενο να δούμε τον Θρύλο να κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.... και μιλάω για πραγματικά μεγάλη πορεία. Όνειρα; Ίσως! Αλλά ρε πρόεδρε... LET US DREAM που να πάρει γαμώτο! 




Υ.Γ.: Ο Ζαραδούκας ούτε με τον Πιερικό για το κύπελο δεν θα παίξει. ΟΜΩΣ πλέον υπάρχει εξήγηση και μάλιστα σοβαρή... μια εξήγηση που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος δεν φρόντισε να γράψει και να μας ενημερώσει... Λοιπόν ο λόγος που δεν παίζει είναι απλός. Η υπόθεση Βάλνερ σας λέει τίποτα; Άν ο Ζαραδούκας παίξει στον Ολυμπιακό ΔΕΝ θα μπορεί να πάει δανεικός τον Ιανουάριο σε άλλη ομάδα γιατί έχει ήδη αγωνιστεί στην αρχή της σαιζόν και με την φανέλα του ΟΣΦΠ Βόλου. Είναι ο κανόνας της ΟΥΕΦΑ που δεν επιτρέπει σε έναν ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε 3 ομάδες σε μια σαιζόν! Τόσο απλά... Βέβαια αν το είχανε απο την αρχή αποφασίσει αυτό στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε με τον Ζαραδούκα ή αν πρέκυψε τις τελευταίες μέρες αυτό δεν το γνωρίζουμε όμως πλέον ο λόγος που δεν παίζει είναι σαφέστατος! Όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής θα πάει μέχρι το καλοκαίρι δανεικός στον Πανιώνιο και πιθανόν να τον ακολουθήσει εκεί και ο... Αμπντούν που μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει όσα περίμενε απο αυτόν η ομάδα. Άν γίνει αυτό είναι ένας επιπλέον λόγος για να αποκτηθεί παίκτης για το δεξί άκρο... 




Υ.Γ.2: Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μπάγιερν Μονάχου Μπρένο ΔΕΝ θα μπορέσει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στο προπονητικό κέντρο στο Ντουμπάι για την χειμερινή προετοιμασία αφού ο εισαγκελέας Μονάχου του απαγόρευσε την έξοδο απο την χώρα! Όπως έχουμε γράψει και εμείς εδώ... ο Μπρένο κατηγορείτε πως έκαψε την βίλα στην οποία κατοικούσε αυτός και η οικογένεια του! Οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται με τον Μπρένο να αποτελεί τον νούμερο ένα ύποπτο...  http://greekbulldog.blogspot.com/2011/09/blog-post_23.html


Υ.Γ.3: Εκτός απο τον Μαρινάκη ελπίζουμε το καθήκον τους να κάνουν και οι Αγγελόπουλοι... είχαμε ανάγκη για την απόκτηση ενός σέντερ και πλέον με τον σοβαρό τραυματισμό του Παπαδόπουλου αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό! Εκτός απο σέντερ πρέπει να αποκτηθεί και ένας πόιντ γκάρντ. Τουλάχιστον άν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για κάτι καλό... αλλιώς ας παραμείνουμε όπως είμαστε. Ας ευχηθούμε να επιστρέψει υγιείς και ο Βασιλόπουλος!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG