Saturday, December 24, 2011

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!

 Μάλιστα... άλλος ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά. Έφτασαν τα Χριστούγεννα. Χριστούγεννα 2011... το αντιλαμβάνεστε άραγε; 2011... σάν χθές μου φαίνετε που ήμουν ακόμη ένα μικρό κουταβάκι και πήγενα σχολείο... και όμως μεγαλώσαμε και με την βοήθεια του Θεού θα μεγαλώσουμε και άλλο.


 Σημασία έχει στην καρδιά να παραμείνουμε παιδιά! Τα παιδιά είναι το μέλλον μας ... η ελπίδα μας για κάτι καλύτερο... Είναι τα πιο αθώα πλάσματα στον κόσμο που ζούμε και γιαυτό αξίζουν κάθε ευτυχία και αγάπη του κόσμου! Μήν το ξεχνάτε αυτό! Γιαυτό άν έχετε παιδιά... ανήψια... ξαδέρφια.. ή έστω άν έχετε φίλους με μικρά παιδιά... μην τα ξεχάσετε αυτά τα Χριστούγεννα. Σκεφτείτε πόση χαρά μπορείτε να τα δώσετε με ένα μικρό έστω δωράκι. 




 Τα Χριστούγεννα είναι πάνω απ'ολα γιορτή της αγάπης. Άς προσπαθήσουμε όλοι μας έστω αυτές τις ημέρες να είμαστε λίγο πιο ευγενικοί με τους συνανθρώπους μας... ακόμη και τους ξένους... τους άγνωστους που συναντούμε στον δρόμο... όσους είναι λιγότερο τυχεροί απο εμάς... Άς μοιράσουμε αγάπη και χαμόγελα όπου μπορούμε... Καμιά φορά μια αγκαλιά ή έστω μια καλή κουβέντα αξίζουν περισσότερο απο πολλά χρήματα. Όμως άν υπάρχει η δυνατότητα δώστε και απο αυτά σε όσους νομίζετε πως τα χρειάζοντε περισσότερο απο εσάς. Έστω 1 € μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά για κάποιους ανθρώπους.


 Μην ξεχάσετε να τηλεφωνήσετε στους γονείς σας... στους συγγενείς σας... στους παλιούς σας φίλους. Ακόμη και σε αυτούς που δίχνουν να μην το έχουν ανάγκη. Μερικούς δεν τους αφήνει ο εγωισμός τους να δείξουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Εμείς ας προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε απο τα κόμπλεξ μας και ας κάνουμε την αρχή... Η μοναξιά είναι πολύ άσχημο πράγμα. Ακόμη και άν δεν μπορούμε να είμαστε κοντά σε κάποιον άνθρωπο που θέλουμε και μόνο με την φωνή μας μπορεί να κάνουμε την διαφορά και να του δώσουμε έναν λόγο για να χαμογελάσει έστω μια στιγμή. 




 Η χρονιά που περνάει ήτανε πολύ δύσκολη και για κάποιους απο εμάς ακόμη δυσκολότερη για διάφορους λόγους. Εύχομαι κάθε νέα χρονιά που έρχεται απο εδώ και πέρα να είναι καλύτερη απο τις προηγούμενες! Ο Θεός μας αγαπάει γιατί είμαστε παιδιά Του. Δεν θα μας αφήσει μόνους μας... αρκεί να το ζητήσουμε μέσα απο την καρδιά μας. Μήν χάνετε την πίστη και την ελπίδα σας. Όσο δύσκολα και αν μοιάζουν τα πράγματα ορισμένες στιγμές....


 Εύχομαι να περάσετε όλοι σας καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές γενικότερα. Μην ξεχάσετε να πάτε στην εκκλησία να ανάψετε ένα κεράκι ... να πείτε ένα ευχαριστώ στον Κύριο μας για όσα καλά μας έχει προσφέρει και είμαι σίγουρος πως άν το σκεφτείτε θα βρείτε πολλούς λόγους για να είστε ευγνώμον... ανάψτε ένα κεράκι και ζητήστε υγεία και δύναμη για εσάς και τις οικογένειες σας αλλά και για όσους ανθρώπους είναι μόνοι τους... άρρωστοι... σε νοσοκομεία... στο εξωτερικό επειδή στην πατρίδα τους δεν έβρισκαν δουλειά (και δεν εννοώ μόνο εμάς τους έλληνες)... και για όλο τον κόσμο!


 Να είστε πάντα ευτυχισμένοι όλοι σας! Μακάρι το νέο έτος να μας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να γελάμε! Μην ξεχνάτε ποτέ ότι τα αθλητικά είναι απλώς για διασκέδαση και ακόμη και άν κάνουμε πλάκα μεταξύ μας ή σατιρίζουμε κάποιες καταστάσεις δεν πρέπει να είμαστε κομπλεξικοί και να τα πέρνουμε όλα πολύ σοβαρά! 


Δικό μου δώρο για εσάς είναι 5 wallpaper για το desktop σας! Ελπίζω να σας αρέσουν... άν όχι μπορείτε να βρείτε εύκολα περισσότερα με ένα απλό ψάξιμο στο Google! 


*** Κάντε κλίκ πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν και να τις σώσετε στον υπολογιστή σας!!! ***








 Για να μην ξεχνιόμαστε.... έφτιαξα και ένα μόνο για τους φίλους Ολυμπιακούς! Ελπίζω οι πρόεδροι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να κάνουν το καθήκον τους και να φέρουν παικταράδες! Και τα 2 αθλήματα έχουν ανάγκη απο 2 πολύ καλούς νέους παίκτες! Το μπάσκετ ίσως και περισσότερους... άν και αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία... Εύχομαι το καλοκαίρι να μας βρεί πρωταθλητές σε όλα τα αθλήματα! Απο την μπάλα ... μέχρι το πόλο... και απο το μπάσκετ... μέχρι το τάβλι!


Εύχομαι καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και αγάπη σε όλους!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG