Sunday, December 11, 2011

Προβλέψαμε το EURO 2012

 Η μεγαλύτερη γερμανική αθλητική σελίδα KICKER προσφέρει ένα εργαλείο με το οποίο μπορεί ο καθένας να υπολογίσει και να βρεί τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης! Δεν χρειάζεται να γνωρίζεται ούτε γερμανικά... εκτός απο τις ονομασίες των χωρών φυσικά που είναι γραμμένες στα γερμανικά... δηλαδή Griechenland για Ελλάδα, Italien για Ιταλία κτλ. 
http://www.kicker.de/news/fussball/em/startseite/europameisterschaft/2012/1/tabellenrechner.html


 Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις πρωταθλήτρια Ευρώπης 2012 θα είναι και πάλι η Ισπανία! Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τους πολύ δυνατούς γερμανούς αλλά χάρη στην ποιότητα των παικτών τους θα μπορέσουν έστω και με δυσκολία να πάρουν και πάλι την νίκη και το πολύτιμο τρόπαιο! Στα ημιτελίκά θα φτάσουν επίσης η Ιταλία και η Ολλανδία! 




 Όσο για την Ελλάδα του Σάντος... αφού θα περάσει σχετικά εύκολα τον όμιλο ως δέυτερη νικώντας Πολωνία και Τσεχία θα αποκλειστεί στην επόμενη φάση απο την εθνική ομάδα της Γερμανίας που δυστυχώς μοιάζει περισσότερο με την Μπάγιερν Μονάχου παρά με την Ντόρτμουντ, την Βέρντερ, την Λέβερκουζεν ή την Χέρτα ... 




 Κάντε κλίκ στην εικόνα για να μεγαλώσει και να δείτε τα αποτελέσματα!




Σημείωση: Άν χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω αποτελέσματα για να στοιχηματίσετε .... θέλω ποσοστά απο τα κέρδη! Τί περιμένατε; Να σας πώ να μην παίξετε; Δόξα τω Θεό μυαλό μας έδωσε ώστε να κάνει ο καθένας μας ότι θέλει! Ά ναι.... σε περίπτωση που... "κάτι" στραβώσει δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη! Άντε καλή μας τύχη!




Υ.Γ.: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζετε σύμφωνα με τις εφημερίδες να κάνει μεταγραφές απο το... πάνω ράφι... ή έστω απ΄το σχεδόν πάνω ράφι. Λούτσο Γκονζάλεζ, Ανελκά, Ροζίτσκι, Ντιέγκο Σόουζα. Μάλιστα... Άς ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τον ... Ντιόγκο!


Υ.Γ.2: Πολύ θα ήθελα να διαβάσω και τις δικές σας προβλέψεις.... αν θέλετε αφήστε ένα σχόλιο εδώ στο μπλόγκ ή στην σελίδα μας στο Facebook!!!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG