Friday, April 10, 2015

Η υποκρισία των "αντικειμενικών"!


 Έχασε ο βάζελος χθές στα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα και πέρασε μόνο απο τύχη επειδή έχασε και η Άλμπά απ'την Μακάμπι.
 Και ανοίγω να δώ τα πρωτοσέλιδα και άν δεν ήξερα τα χθεσινά αποτελέσματα θα νόμιζα οτι κέρδισε με 30 πόντους διαφορά με τον "Μητσογκάλη" να βάζει 40 πόντους και να έχει μοιράσει 20 ασίστ!!!!!! 


 ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ πρωτοσέλιδο η δήθεν αντικειμενική "Goal" που εμάς μας ξεσκίζει σε κάθε ευκαιρία!!!!

 Απο κοντά και η βαζελο "Sportday" του Αλαφούζου!

 Ούτε η "Πράσινη" του Τράκη δεν τόλμησε να έχει τέτοιους τίτλους...........

 Αμφιβάλλει κανείς σας οτι αν ήτανε ο Ολυμπιακός στην ίδια θέση σήμερα θα γράφανε "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" και "ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" και άλλα τέτοια "όμορφα";;;;;; Αυτό θα πεί "αντικειμενική" δημοσιογραφία!!!

 Υπερβάλλω;;; Μπάααα.... Απλώς κοιτάξτε αντίστοιχα πρωτοσέλιδα μετά απο ήττες του Ολυμπιακού που πέρασε για πλάκα στα πλέι όφ! 



Υ.Γ.: Σήμερα παίζουμε με την Νίζνι χωρίς Σπανούλη που λείπει και πάλι ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ήτανε πως θα λείψει το πολύ 2 εβδομάδες... αλλά και χωρίς τον Χάντερ που χτύπησε στις προπονήσεις της ομάδας και ίσως χάσει ακόμη και τα πλέι όφ. Οι Αγγελόπουλοι καλό είναι άν δεν το έχουν ήδη κάνει να ψάξουν το θέμα με τους τραυματισμούς και να τραβήξουν μερικά αυτιά στο ιατρικό τίμ ή ακόμη και να το αντικαταστήσουν με άλλους πιο ικανούς!!! Είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί φέτος!!!

Υ.Γ.2: Για τον Τσαϊρέλη δεν μιλάω καν γιατί απ'την αρχή ήτανε λάθος επιλογή! Γνώριζαν οτι έχει πρόβλημα και τον βάλανε απ'την αρχή να παίξει και ορίστε τα αποτελέσματα... Πώς γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο να κάνουμε λάθος επιλογές στα μέσα της σαιζόν δεν μπορώ να το εξηγήσω! Σίγουρα σε αυτό φταίνε ΚΑΙ οι Αγγελό. Έχουν πετάξει τόσα λεφτά όλα αυτά τα χρόνια και μετά κολλάνε ξαφνικά σε κάποια χιλιάρικα (ναι ξέρω τα χιλιάρικα δεν είναι φυστίκια... άν και για αυτούς ίσως και να είναι...) που θα μπορούσανε να δώσουν παραπάνω για να έρθει καλύτερος παίκτης. Όμως η κύρια ευθύνη ανοίκει στον προπονητή που τον επέλεξε και ΞΑΝΑ στο ιατρικό τίμ που έδωσε το "πράσινο φώς" για να κλείσει η απόκτηση του παίκτη.

Υ.Γ.3: Ξαφνικά έγινε Μαραντόνα ο Ντοσεβί έ; ....

Υ.Γ.4: Η ίδια εφημερίδα που προχθές ΞΕΣΚΙΖΕ στο πρωτοσέλιδο της τον Περέιρα λόγω Μπενίτες.... χθές έγραφε στο πρωτοσέλιδο οτι ο "καημένος" ο Περέιρα είναι "στο μάτι του κυκλώνα" και "δέχεται σκληρη κριτική απο διάφορα δημοσιεύματα" που "αμφισβητούν την δουλειά του". ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! Δεν είμαστε όσο βλήμματα νομίζετε... Μιάου...

Υ.Γ.5: Και Αγιού και Βάις και Εμπία και Ροζίτσκι και Γουτα και και και και και..... Ώχ Θέε μου... νωρίς αρχίσαμε φέτος...


Υ.Γ.6: Μεγάλη Παρασκευή σήμερα... Αφού βιώσαμε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ΣΥΛΛΗΨΗ, τις ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, την "ΑΝΑΚΡΙΣΗ", την απάνθρωπη ΤΙΜΩΡΙΑ, τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ του Χριστού μας και τέλος την ΚΑΤΑΔΙΚΗ απο τον Πόντιο Πιλάτο μετά απο τις έντονες προτροπές των τυφλωμένων και γεμάτους με εγωισμό αλλά και μίσος "αρχιερέων"... οδηγήθηκε στην ΣΤΑΥΡΩΣΗ όπου μετά απο άλλες περίπου 6 ώρες ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ και αφού πρώτα ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ τους ανθρώπους δίνοντας άλλο ένα παράδειγμα της ΑΓΑΠΗΣ Του για όλους μας... τελικά ξεψύχησε πάνω στον σταυρό παραδίδοντας το πνεύμα Του στον Πατέρα βγάζοντας μια τελευταία κραυγή το γνωστό σε όλους μας "Τετέλεσται!". Κατά την δύση του ηλίου, ο Ιωσήφ από Αριμαθείας και ο Νικόδημος -και οι δύο κρυφοί μαθητές του Ιησού- αποκαθηλώνουν το Σώμα, το αρωματίζουν, το τυλίγουν σε καθαρό σεντόνι, το θάβουν σε καινούργιο τάφο και τον σφραγίζουν με μεγάλο λίθο. Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί διαβάζονται οι Ώρες στη θέση της Θείας Λειτουργίας, το μεσημέρι γίνεται η Αποκαθήλωση και το βράδυ βγαίνει στο κέντρο των ναών ο επιτάφιος και διαβάζονται τα Εγκώμια, ενώ ακολουθεί η περιφορά. "Η ζωή εν τάφω κατετέθης, Χριστέ, και Αγγέλων στρατιαί εξεπλήττοντο, συγκατάβασιν δοξάζουσαι την σην", ακούμε στους ψαλμούς. Ο Χριστός με τον θάνατο και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ Του νικάει τον θάνατο και χαρίζει σε όλους εμάς τους αμαρτωλούς την ευκαιρία να ζήσουμε αιώνια δίπλα στον Πατέρα μας στην ουράνια βασιλεία Του! Ο θάνατος καταβροχθίσθηκε από τη νίκη που συντε­λέσθηκε στο πρόσωπο του Χριστού. Η νίκη αυτή όμως δεν περιορίσθηκε στους ζώντες πάνω στη γη. Με τη θριαμβευτική κάθοδο του Χριστου στον άδη συμπεριέλαβε και τους κεκοιμημένους αδελφούς μας. "Χριστός ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας". Όπως είπε  Μ.Βασίλειος "Ο Υιός και Λόγος του Θεού σαρκώνεται, γεννάται εν ομοιώματι σαρκός αμαρτίας (Ρωμ. η' 3)". Λαμβάνει δηλαδή ο Χριστός το αμαρτωλό σώμα μας, χωρίς όμως να διαπράξει αμαρτία Μ' αυτό τον τρόπο ο θάνατος, που κληρονομήθηκε με την κατα­γωγή μας από τον Αδάμ, κατεπόθη από την Θεότητα και η αμαρτία εξηφανίσθη υπό της εν Χριστώ Ιησού δι­καιοσύνης, ώστε κατά την ανάστασιν να απολαύωμε την σάρκα, που δεν είναι ούτε υπόδικος εις τον θάνατον, ούτε υπεύθυνος εις την αμαρτίαν (πρβλ. Ρωμ. ε' 12, 17). Ο θάνατος του Χριστού γίνεται σωτήριος για εμάς, πηγή λύτρωσης που θα έλθει με την Ανάστασή Του. "Ιδείν την του Υιού σου Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους", καταλήγουν τα εγκώμια με το "Αι γενεαί πάσαι". Ο θάνατος δεν μπόρεσε να κρατήσει κάτω απο την εξουσία του τον "αρχηγό της ζωής" Ιησού Χριστο που με την ανάσταση Του μας ελευθέρωσε όλους! Αυτά να έχετε στον νού σας όσοι πάτε στην εκκλησία για την περιφορά του επιτάφιου... όπως και όσοι δεν μπορούνε να πάνε λόγω υγείας ή άλλων λόγων. Χάρη στην θυσία του Χριστού μπορούμε εμείς όλοι να ζούμε με ΕΛΠΙΔΑ!

Υ.Γ.7: Αυτά τα λίγα.... για να ξέρουμε και τι γιορτάζουμε.



Πηγές:
egolpion.com
bankwars.gr

1 comment:

  1. σωστός και συμβαδίζεις με τις άγιες μέρες του Πάσχα....πολύ χρήσιμο...!!

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG