Wednesday, February 12, 2014

Ο Νούνιες στον ΟΦΗ! Η Ιντεπεντιέντε ακόμη μας χρωστάει...


 Ο ΟΦΗ απέκτησε για 1μιση χρόνο τον Λίονελ Νούνιες. Ναι... το κεφτεδάκι που έπαιζε πρίν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό και το οποίο θυμόμαστε όλοι προφανώς λόγω  του γκόλ με τον Παναθηναϊκό. Αγνώριστος μου φαίνεται στην φώτο απο την παρουσίαση του στον ΟΦΗ... πάει το μαλλί...χεχε.



 Εντωμεταξύ η Ιντεπεντιέντε που τότε είχε αποκτήσει τον Νούνιες απ'τον Ολυμπιακό ακόμη μας χρωστάει τα λεφτά της μεταγραφής. Τον Νοέμβριο είχε δώσει ο Ολυμπιακός περιθώριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 να βρούνε μια λύση επειδή χρωστάνε παντού... όμως οι αργεντίνοι δεν κατάφεραν να πουλήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή τους και έτσι δεν έχουν ρευστό για να μας ξεπληρώσουν. Πλέον κινδυνεύουν σοβαρά απο την FIFA για σοβαρή τιμωρία. Οι αργεντίνοι πρότειναν να μας δώσουν κάποιον ποδοσφαιριστή τους αλλά ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρονταν για κανέναν.




 Όσο για τον Νούνιες... μέχρι τώρα έπαιζε στην Μαλαισία.. όπου είχε 23 γκόλ σε 25 μάτς. Όσο σκατά και νάναι το πρωτάθλημα τους... τα νούμερα προκαλούν εντύπωση. Προφανώς γιαυτό τον απέκτησε και ο ΟΦΗ με την ελπίδα να τους βοηθήσει να σωθούν.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG