Monday, April 16, 2012

Τον πυροβόλησαν επειδή δεν σκόραρε...

 Πολλές φορές φωνάζουμε, γκρινιάζουμε, κρίνουμε ακόμη και βρίζουμε έναν επιθετικό επειδή χάνει μια ευκαιρία ή επειδή έχει πολύ καιρό να σκοράρει. Έχω ακούσει απο οπαδούς στο γήπεδο ή σε καφετέριες βλέποντας ένα παιχνίδι να φωνάζουν "Αν δεν το βάλεις θα σε σκοτώσω!". Ποτέ όμως δεν φαντάστηκα πως κάποιος μπορεί να το εννοεί αληθινά.


 Πρίν απο 27 μήνες περίπου στο Μεξικό ένας θυμωμένος οπαδός πυροβόλησε στο κεφάλι έναν ποδοσφαιριστή! Όλα αυτά έγιναν στις 25 Ιανουαρίου του 2010 σε ένα μπαράκι στην πόλη του Μεξικού. Ο επιθετικός της America de Mexico, Salvador Cabanas, ήρθε στα χέρια με έναν οπαδό που τον έβριζε και τον κατηγορούσε για τα γκόλ που ... δεν πετυχένει. Κάποια στιγμή ο οπαδός τράβηξε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε στο κεφάλι! Τον δράστη τον βρήκε η ασυνομία και πλέον βρίσκετε στην φυλακή.




 Προς μεγάλη του τύχη ο Καμπάνας όχι απλώς δεν πέθανε αλλά πλέον έχει γίνει καλά! Το γράφω γιατί ειδικά τέτοιες άγιες μέρες πολλοί απο εμάς ψάχνουν ή περιμένουν ένα θαύμα... μήν τα παρατάτε ποτέ! 


 Ο 31χρονος πλέον Καμπάνας το Μ. Σάββατο επέστρεψε στα γήπεδα! Η ομάδα απο την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του η 12 de Octubre που αγωνίζετε στην 3η κατηγορία του Μεξικού του πρόσφερε συμβόλαιο ενός έτους. Στον προχθεσινό αγώνα εναντίον της Martin Ledesma Capiata ο Σαλβαντόρ έπαιξε για 40 λεπτά και μάλιστα είχε το θάρρος και την δύναμη να βάζει τα πόδια του δυνατά στις μονομαχίες. Άν και δεν έχει μεγάλη σημασία η ομάδα του Καμπάνας κέρδισε με 2-0. Μεγαλύτερη σημασία έχει πως ο άνθρωπος κέρδισε την μάχη με την ζωή και την... τρέλα των οπαδών.


 Καμιά φορά ξεχνάμε πως και οι ποδοσφαιριστές είναι απλώς άνθρωποι!
http://greekbulldog.blogspot.de/2011/10/blog-post_19.html

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG