Monday, August 17, 2015

Ο Ντα Κόστα μου θυμίζει τον Σέζαρ...


 Όταν έχεις αφήσει να διαρρέουν ονόματα όπως Βίντιτς, Νέτο, Ζαμπράνο, Κολοτσίνι, Άλεξ, Μπαλάντα και καμιά 10αριά ακόμη ε τότε πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται να βγαίνεις και να λές οτι ο 29χρονος Ντα Κόστα απ'την Σίβασπορ είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΛΒΑ!!! Διότι ακόμη και να είναι επιλογή του (που δεν αμφιβάλλω για αυτό) έχει σημασία και τί επιλογή είναι.... Δηλαδή και εγώ άν ζητούσα καμιά 10αριά αμυντικούς και δεν ερχότανε κανείς και είχα ξεμείνει με Βούρο, Αυλωνίτη, Σιόβα, Μποτία και τον ακόμη ανέτοιμο Γούτα τότε θα έριχνα τις απαιτήσεις μου διότι φτάσαμε 17 Αυγούστου και ο χρόνος περνάει..... 



 Μην λέμε βλακείες... τον παίκτη φυσικά ΔΕΝ τον γνωρίζω (ποιός τον γνωρίζει άλλωστε...) και δεν μπορώ να τον κρίνω αγωνιστικά. Αυτό που είδα και με βάση όσες πληροφορίες μάζεψα είναι πως πρόκειται για κλασικό ψηλό αμυντικό. Δλδ καλός στις κεφαλιές με καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και σχετικά καλή τεχνική (ως πορτογάλος που είναι άσχετα αν παίζει εθνική Μαρόκο). Επίσης πρέπει να έχει τρελό πρόβλημα με τα νεύρα του..... Κάτι που έχει αποδειχθεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Περισσότερα φυσικά θα τα δούμε στο γήπεδο.

 Προσωπικά ξέρετε ποιόν μου θυμίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μάλιστα; Τον Ζούλιο Σέζαρ που είχαμε φέρει απ'την Τίγκρες. Ναι... τον κολλητό του Ριβάλντο. Και εκείνος πάνω κάτω τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά είχε με τον Ντα Κόστα. Και εκείνος είχε ικανότητα να πετυχένει γκόλ με το κεφάλι. Και επισης και εκείνος είχε περάσει απο 10 διαφορετικές ομάδες. 



 Για να τελειώνω.... έχω την εντύπωση οτι ο πορτογάλος θα μας βοηθήσει! Δηλαδή πιστεύω οτι δεν είναι τόσο σαπάκι όσο φοβούνται οι περισσότεροι. Όμως σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι ο ΗΓΕΤΗΣ που ψάχναμε τόσον καιρό και ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ που θα ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ νεαρούς όπως τον Βούρο, τον Γούτα κτλ ώστε να τους βοηθήσει να εξελιχθούν!

 Για να δούμε... ακούγαμε οτι ίσως αποκτηθούν και 2 κεντρικοί αμυντικοί. Ίσως και να φέραμε τον Ντα Κόστα τώρα λόγω πίεσης χρόνου και να συνεχιστεί η προσπάθεια για ακόμη καλύτερο μέχρι το τέλος των μεταγραφών..... Όνειρο; Δεν ξέρω ειλικρινά... Απλώς το ελπίζω!

Υ.Γ.: Και ο Σεμπά επιλογή Σίλβα είναι. Όμως πρίν τον Σεμπά είχε ζητήσει Ερνάνι. Θέλω να πώ... μήν γίνει καμιά στραβή και αρχίσουμε να τα ρίχνουμε ξαφνικά ΟΛΑ στον Σίλβα! Τέσπα. Σημασία έχει πως είναι 23 ετών βραζιλιανάκι και για να τον ζήτησε ο προπονητής σημαίνει πως ΚΑΤΙ θα έχει δεί σε αυτόν ακόμη και αν δεν ήτανε η πρώτη επιλογή του. Οπότε ας ελπίσουμε να αποδειχθεί καλή μεταγραφή!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG