Tuesday, March 24, 2015

Ίσα και Λορένθο υπεύθυνοι για τις μεταγραφές!


 Ο Ίσα μεταξύ άλλων δήλωσε οτι τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό τις κάνουν αυτός και ο ισπανός Λορένθο (σε συννενόηση με τον προπονητή) και οτι ο Καρεμπέ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 Όταν το έγραφα εγώ αυτό πρίν 1-2 χρόνια πολλοί είχανε πέσει να με φάνε.... Δηλαδή τί να κάνουμε; Αφού το πράγμα φαίνονταν ξεκάθαρα απο την ημέρα της παρουσίασης Ίσα/Καρεμπέ! Όλες τις ΣΟΒΑΡΕΣ ερωτήσεις στην συν. τύπου περί σχεδιασμού, μεταγραφών κτλ τις απαντούσε ο Ίσα! Και όπως είχε δηλώσει και τότε ο ίδιος του... αυτός ήτανε που μιλούσε με τον Μίτσελ για πιθανές μεταγραφές κτλ.

 Αλλά κάποιοι "Ολυμπιακάρες" μου λέγανε οτι ο Καρεμπέ κάνει τον σχεδιασμό απ'το εξωτερικό και ο Ίσα είναι το "τρεχαντήρι" του... Γιαυτό και οι ίδιοι ζητούσανε μετά να διώξει ο Μαρινάκης τον Καρεμπέ επειδή δεν κάνει καλή δουλειά!!! Απίστευτοι...

 Η δουλειά του Καρεμπέ είναι περισσότερο επικοινωνιακή και εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη! Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ. Τώρα άν έχει και άλλες υποχρεώσεις αυτό το γνωρίζουν προφανώς μόνο όσοι συνεργάζονται μαζί του στην ΠΑΕ.

 Όπως είχα γράψει πρίν λίγες μέρες ελπίζω να προσπαθήσουν να κλείσουν ραντεβού Καρεμπέ με τον συμπατριώτη του Πλατινί... να συζητήσουν την αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός απο ευρωπαίους διαιτητές. Δηλαδή νομίζω μια τέτοια κίνηση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Ειδικά μετά τα παράπονα των ανθρώπων της ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τους ουκρανούς στο Καραϊσκάκη. Όταν έχες τέτοιο "όπλο" στα χέρια σου πρέπει να το χρησιμοποιείς! Αλλιώς τί τον πληρώνουμε; Για να είναι παρών στις κληρώσεις; Ειδικά στην Γαλλία ο Καρεμπέ είναι θρύλος και απο την στιγμή που ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ είναι επίσης γάλλος νομίζω πως δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη αυτή η "ευκαιρία"!




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG